2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ezen a napon a csillagok jótékony hatása alatt áll

Napi horoszkóp: Ezen a napon a csillagok jótékony hatása alatt áll

Talán már a héten is rájött, hogy mennyivel jobb, ha az ember nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt, hanem azért a közösségét is, amelyben él- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha úgy érzi, hogy nincs esély arra, hogy az eredetileg kitűzött céljait elérje, most fellélegezhet. A sors erre most rácáfol és a kitartását busásan megjutalmazza. Környezete, amint észreveszi a magányosságát, azonnal a segítségére siet. Ugye nem is annyira kilátástalan a helyzete, mint azt esténként, magányában bebeszélte magának. A barátai, a szerettei nem hagyják cserben, ott állnak Ön mellett.

Bika 04.21-05.21.
Egészen eddig azért szurkolt, hogy ezen a napon valamiképpen eltűnhessen a Föld színéről, hogy biztos búvóhelyre találva vészelje át a sorscsapásszerű napot. Ha ugyanis ilyenkor valakinek a fejére esik egy tégla, az bizonyosan Ön, ha ötös találatra csak ezer forintot fizetnek, akkor szerepel Ön is a nyertesek között, és ha netalán egy rendőr leállítja, biztos, hogy nem világít a féklámpája.


Ikrek 05.22-06.21.
Kerülje a túlkapásokat az élete minden területén. Kezdje mindjárt az étkezésnél, étrendjét vegye komolyan és kezdjen fogyókúrázni. Barátaival, szomszédjaival és rokonaival ne keresse a konfliktust és a problémákat, mert ezzel csak saját magán áll bosszút, és csak a saját lelki egyensúlyát borítja fel. Inkább teremtsen harmóniát a környezetében. Legyen vezér, a kozmikus hatások most támogatják Önt ebben.

Rák 06.22-07.22.
Rádöbben, hogy eddig annyira eltelt a boldogsággal és önmagával, hogy egy lépést sem haladt előre a munkájában. Így aztán nincs is más hátra, be kell pótolni az egész heti lemaradást. Beszélhetnének Önnek a munkatársai, amit akarnak, még az este is a munkahelyén találja. Nem baj, egyszer kibírja, és holnap már úgyis pihenhet. A pihenés is jobban fog esni, ha valamennyi munkáját lezárja.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ezt a napot egyszerűen el kell felejteni, ki kell törölni a naptárból. Már az előjelek is azt mutatták, akár tizenharmadika is lehetne. Hogy mégis minden balul sül el, azt még legtanácsosabb a kedvezőtlen konstellációra fogni, mint a fekete macskára, amely reggel átszaladt Ön előtt az úton. Próbálja meg a legkisebb veszteséggel túlélni ezt a huszonnégy órát. Legjobb, ha átmenetnek tekinti, és már a következő napot várja.

Szűz 08.24-09.23.
Tegye le a szent esküt, hogy új életet kezd. Többet jár társaságba, sűrűbben látogatja a színházakat, hangversenytermeket, kiállításokat. Nem fut el messzire, ha feltűnik a láthatáron egy izgalmas ismeretlen, akiről nem kell rögtön a legrosszabbat feltételezni. Miért olyan nagy baj az, hogy kiveti Önre a hálóját? Úgyis éppen ezt szeretné, csak nincs mersze sem bevallani, sem bevállalni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A csillagok állása nem túl kedvező, de azért nem kell megijednie. A nagy bukások, a szerelmi csalódások elmaradnak. Néhány kisebb üzlete ugyan csődbe megy, vagy elveszíti a pénztárcáját, mégis összességében nem lesz kellemetlen ez a napja. Míg sikerül megtalálnia a megoldást egy ügyben, addig alaposan összekeveri a dolgokat. Nem az a bosszantó, hogy kezdhet mindent elölről, hanem az, hogy nem érti a szétszórtsága okát.

Skorpió 10.24-11.22.
Viharos számonkérésre kerülhet sor a magánéletében és a munkahelyén is. Ez annyira felidegesíti, hogy meggondolatlanságokat követ el. Szerencsés esetben fütyül az egészre, és nem hagyja, hogy kihozzák a sodrából. De ha nem tud megálljt parancsolni a hirtelen haragjának, akkor mélyebben is megbánthatja az Önhöz közelálló személyeket. A legokosabb lenne, ha igyekezne mindent lazán, stresszmentesen felfogni.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai nap mind a hivatásában, mind a magánéletében váratlan elismerést hoz az Ön számára. Ez már régóta esedékes volt. A kapott dicséret további tettekre serkenti. Ne feledkezzék meg azonban az emberekkel való igazi párbeszéd jelentőségéről. Ma olyan emberekkel is szót érthet, akik eddig nem akartak tudomást venni Önről. Tisztában kell lennie önmagával. A közösségbe be kell illeszkednie. A szerelemben ne vigyen semmit túlzásba.

Bak 12.22-01.20.
Ma anélkül hagyja ott a névjegyét, hogy letette volna az asztalra. Minden adata, de főként a lénye ivódott bele a partnerei gondolataiba. Meghatározó a megjelenése, az értelmessége, összeszedettsége. Számíthat rá, hogy a jövőben számítani fognak Önre. Képes teljes odaadással figyelni mások panaszaira. A legjobb tulajdonsága azonban, hogy képes meg is hallgatni másokat. És néha gyógymódként nem is kell más.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ezen a napon a csillagok jótékony hatása alatt áll. Ennek köszönhetően remekül megy a munka, és öröm Önnel együtt dolgozni, de még élni is. Minden bizonnyal az elkövetkezendő napokban senkit nem fog megbántani, és Ön sem sértődik meg olyan könnyen. Talán már a héten is rájött, hogy mennyivel jobb, ha az ember nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt, hanem azért a közösségét is, amelyben él.

Halak 02.20-03.20.
Ha éppen jól megérdemelt nyaralását töltené, csúcsteljesítményekre szánja el magát: hegyet mászik, hosszú gyalogutat tesz meg, vagy csak egyszerűen hajszolja a szórakozást. Ha pedig a munkahelyén telik a mai napja, nagy lendülettel veti bele magát a munkájába, és ez kitart még az esti órákban is, így a ház körüli teendőket is elvégzi. A szerelemben olyan jelzést kap, amely segít egészen új oldalról megvilágítani egy korábbi kapcsolatot.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite