2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Hogyan lehetne elkerülni a kellemetlen találkozást?

Napi horoszkóp: Hogyan lehetne elkerülni a kellemetlen találkozást?

Ha őszintén önmagába néz, meg kell állapítania, hogy mostanában minden gondolata a pénz körül forog - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Közelebb kerülhet az érzelmeihez, mint általában. Éppenséggel azok ki is csúszhatnak a kezéből, ha nem elég óvatos. Legjobb, ha most felfokozott érzelmi töltését és érzékenységét mások megsegítésére fordítja. Múltja olyan vonatkozásaival is kényszerülhet foglalkozni, amivel talán nem szívesen szembesül, ez most mégis erősebbé teszi, mint valaha. Eljött az idő, úgy látszik, amikor az önmagába fordulás eredményes lesz.

Bika 04.21-05.21.
Kellemetlen napra ébredt. Nem lehet véletlen, hogy mostanában a hétvégeken hasogató fejfájás veszi elő. A pihenés, a kikapcsolódás helyett így az ágyat nyomja, és alig bizonyul elegendőnek a két nap ahhoz, hogy valamennyire is kikúrálja magát. Komolyan kellene vennie az orvosok tanácsát. Mozogjon többet, egyen kevesebb húst, és főleg lazítson egy keveset. Vegyen vissza az eszeveszett iramból.


Ikrek 05.22-06.21.

A legjobb úton halad afelé, hogy testileg-lelkileg úgy rászokjon a partnerére, mint az alkoholista az italra, vagy a kábítós a heroinra. Talán jó lenne elkezdeni az elvonókúrát, mert a túlzott függőség nem csak a kapcsolatának árt, hanem Önnek is. Figyelem! Az ilyen elvonókúrában is meg kell tartania a fokozatosságot. Szervezzen a mai napra például önálló programot, mozduljon ki a barátaival és javasolja ezt a partnerének is.

Rák 06.22-07.22.
Olyan jó néha csak úgy lenni, téblábolni a lakásban és semmi hasznosat nem csinálni. Mindenki foglalkozik a saját kedvtelésével csendesen. Ön is rakosgathatja a nyári fényképeket vagy esetleg rendbe teheti a könyvespolcot, ha ehhez van kedve. Közben el-elmélázhat egy kép vagy könyv felett. Jólesik az ebéd utáni szunyókálás is, hát még, ha mindezt nem egyedül teszi, hanem megosztja valakivel az ágyát.

Oroszlán 07.23-08.23.
Hogyan lehetne elkerülni a kellemetlen találkozást? Ezen járt az esze már tegnap is. Jobb, ha megadja magát, hiszen aligha tudja elkerülni. Inkább azon törje a fejét, hogy miképpen tudná a legjobbat kihozni belőle, hogyan tudná kellemessé, vagy legalábbis elviselhetővé tenni az elkerülhetetlent. Egy csokor virág mindenesetre nagy segítség lehet. Még az is lehet, hogy este kellemes érzésekkel zárja a napot.

Szűz 08.24-09.23.
Talán megtört a jég. A csillagok kedvező állásából ítélve most határozott lépésre szánja el magát. Végre elég erőt érez magában ahhoz, hogy színt valljon és magához merje kötni a választottját. Ebben persze közrejátszhat az is, hogy az egzisztenciáját szilárdnak érzi, hivatásában újabb elismerés lehet az osztályrésze. Persze sokkal bátrabban is belevághatna ebbe az újba, de az ellenkezne az Ön megfontolt énjével.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ez megint egy olyan szombat, amikorra érdemes nagy családi eseményeket tervezni. Így például eljegyzést, esküvőt vagy keresztelőt. Ha ezeken már mind túl van, netán túl korai volna még, akkor is feledhetetlen élményekben lesz része. Talán a kultúra ajándékozza meg vele, talán a hivatása. De hogy ezt a napot élete végéig emlegetni fogja, az egészen biztos. És ez a nap az életében mindenképpen kellemes emlék marad.

Skorpió 10.24-11.22.
Még mindig nincs vége a perpatvaroknak, de már kezdi unni. Most leginkább nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik, de az is lehet, éppen ellenkezőleg: azt szeretné, ha történne végre Önnel valami izgalom. Az unalmas hétvége egyáltalán nem lelkesíti. Tegyen róla, hogy ne legyen az. Bár az is lehet, hogy éppen az unalom és a semmittevés nyugtatja meg, mert a változásoktól most félne, felkavarná az állóvizet.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon semmi sem egyértelmű. Az ilyen napokon szigorúan a tények talaján kellene maradni, különben észre sem veszi, és kicsúszik a lába alól a talaj. A jövő csak akkor kecsegtet kedvező kilátásokkal, ha képes ragaszkodni az elképzeléseihez. Rugalmasan, okosan, ugyanakkor bátran. Meg fogja látni Ön is, hogy ez a lényeg. A nyugtalan nap végén jól fog esni a családi körben elfogyasztott vacsora.

Bak 12.22-01.20.
Könnyelmű. Előbb tesz kijelentéseket, mint hogy gondolkozott volna. Fölöslegesen szórja a pénzt. Nem lesz nagyobb és értékesebb a baráti társaság szemében, ha még tükrös szívű huszárt is ajándékoz. Pazarlását nem szeretetnek, hanem csacska önmaga-mutogatásnak veszik. Igyekezzen visszafogni inkább magát, nehogy kiábrándult sírás legyen a dologból. A kevesebb néha több, és ezt Ön is nagyon jól ismeri.

Vízöntő 01.21-02.19.
Amennyiben még nem találta meg az igazit, ma kitűnő formában lesz. Barátaival könnyen megtalálja a megfelelő hangot, és szükség esetén még az irányítást is átveheti. Amennyiben boldog kapcsolatban él, akkor sem panaszkodhat a csillagokra, bár valóban a mai napon nem hullik az ölébe a szerencse. Ha őszintén önmagába néz, meg kell állapítania, hogy mostanában minden gondolata a pénz körül forog. A túlzott anyagiasság nem tesz jót a baráti és rokoni kapcsolatainak. Legalább azokon ne akarjon keresni, akik egyébként közel állnak a szívéhez.

Halak 02.20-03.20.
Ha ma egy ünnepélyes eseményre hivatalos, sokak figyelmét fogja felhívni magára - persze csak akkor, ha nem mamlaszkodja el a lehetőséget. Viccekkel és szellemeskedésekkel bűvöli el még azokat is, akik eddig nem álltak az Ön oldalán. Persze maga mellé most sem fogja állítani őket, de ha elég okosan viselkedik, ötletgazdag emberekkel társulhat. A nap kedvez a „felfedező utaknak" is, de fontos szerepet kap a diszkréció.Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite