2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Gratulálhat a szerencséjéhez

Napi horoszkóp: Gratulálhat a szerencséjéhez

A legszívesebben elmenekülne otthonról, hogy ne találja meg senki, és hogy ne kelljen a meg szokott környezetében lennie, mert akkor a gondolatai is megmaradnak szokványosnak- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az utolsó pillanatban mentőötlete támad, hogy miképpen lehet kilábalni és így megmenekülni egy kényes helyzetből. Hozzá nem értésével jelentős anyagi kárt zúdított volna a saját nyakába, de rábukkant az Önnek pont kellő, fontos szakemberre. Ne sajnálja a díjazására fordítandó összeget, mert arányaiban több lesz így a nyeresége, mint amit ez veszteségként jelent. Ne felejtkezzék meg az elszámolási kötelezettségéről sem.

Bika 04.21-05.21.
Pazar napnak néz elébe. Ilyennek képzeli az eszményi napot, mikor álmodozik róla. A nap melegen süt, de nincs tikkasztó hőség. Mindenki vidám és elégedett. Az étkek kiválóak, még a tévéműsor is elfogadható, vagy a moziban adnak jó filmet. Ha már ilyen nagyszerűen alakulnak a dolgok, használja ki ezt a remek napot. Tapintatosan elboronálhat néhány családi nézeteltérést, de ha ellenállást tapasztal, ne kísérletezzen tovább.


Ikrek 05.22-06.21.
Hobbijában örömét leli, és a sikerélmények miatt egy kicsit el is bízhatja magát. Partnerei, üzlettársai erősen hatnak Önre, képesek nagyban megváltoztatni az életfelfogását, vagy éppen a körülményeit. De igazán nem is tudja, hogy szüksége van-e egy ilyen változásra. Egy új szerelem csodát művelhet Önnel és választ adhat erre a kérdésre. Adja hát át magát a lehetőségeknek, járjon nyitott szemmel.

Rák 06.22-07.22.
Kissé elhanyagolta a szerelmét az utóbbi időben, úgyhogy ha nem akarja egyedül találni magát egyik napról a másikra a lakásban, szenteljen neki több időt. A kellemes őszi napfény amúgy is sétára csábít. Menjenek el kettesben valami nyugodt helyre, és beszéljék át a dolgaikat. Nem esik le a gyűrű az ujjáról, ha bocsánatot kér a kedvesétől a mellőzöttségért. És persze nem elhanyagolható érv az sem, hogy olyan édes tud lenni a kibékülés.

Oroszlán 07.23-08.23.
Valamiről teljesen elfeledkezett. Hogy miről is? Hát éppen ez az. Akárhogy is erőlteti az agyát, nem képes rájönni. Ha egész nap ezen rágódik, minden bizonnyal idegbeteg lesz estére, és amúgy nem mellékesen még az egész család vasárnapját is tönkreteszi. Kezdjen inkább valamit az energiáival, például fogjon valami szellemi erőfeszítést nem igénylő munkába. Mi lenne például, ha levágná a füvet.

Szűz 08.24-09.23.
Gratulálhat a szerencséjéhez. Vállalkozásai, üzleti tranzakciói a vártnál is jobban alakulnak. Mindaz, amire vágyik - lakás, autó, külföldi út, gyermekei jövője -, most könnyebben teljesülhet. Tegyen róla, hogy ez az Ön számára emlékezetes nap kétszeresen is ünnep legyen. Ne sajnáljon magától egy üveg bort, vagy egy szabad estét, a családja nélkül. De ha úgy van kedve, akkor kényeztesse a szeretteit egy extra recepttel.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Pihenni szeretne csak, nincs kedve váratlan látogatókhoz. A legszívesebben elmenekülne otthonról, hogy ne találja meg senki, és hogy ne kelljen a meg szokott környezetében lennie, mert akkor a gondolatai is megmaradnak szokványosnak. Tegyen így, mi akadályozhatja meg ebben? Az sem baj, ha egyedül kel útra, hiszen ez a teljes kikapcsolódást csak elősegíti. Vonuljon félre a világ é a szerettei zajától, hogy feltöltődhessen energiával.

Skorpió 10.24-11.22.
A csillagok állása forró szenvedélyeket jelez erre a napra. Szerelme újult erővel támadhat fel a partnere iránt, é szebbé, izgalmasabbá teheti a kapcsolatukat. Nincs kizárva a nagy, mámorító kaland lehetősége sem. Káprázatos élményekben lehet része. Ma tegye félre a lelkiismeret furdalását, semmi értelme most bármi olyan kérdésen rágódnia, ami már elmúlt. És igazából oka sincs arra, hogy marcangolja magát.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma legjobban tenné, ha lehorgonyozna a szerettei mellett, és nem kujtorogna sehova. Ezen a napon olyan váratlan, Önre nagyon erős hatást gyakorló élmények érik, amelyekre lelkileg nem volt még felkészülve. A múlt is kísért. Lehet, hogy csak egy kezébe akadt fénykép formájában kopogtat, de nem hagyja nyugodni az így feltámadt gondolat és érzelem. Ügyeljen arra, hogy a családja ne vegye ezt Önön észre, ellenkező esetben komoly félreértésekre adhat okot a viselkedése.

Bak 12.22-01.20.
A teendőket senki nem írta elő, saját kedvére választotta. Így még a kényszer sem fáraszthatja, felszabadultan tevékenykedik. Hancúrozzon fiatalok társaságában. Jó időre képes lesz begyűjteni és tartalékolni a belőlük áradó életkedvet. Nem kell megriadnia, nem az ínséges időkre kell számítania, hanem egyáltalán: derűsen kell venni az élet által Ön elé sodort akadályokat. A hónap hátralévő része viszonylag békésen telik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Régóta vajúdó dolgai ügyében ismét nem sikerül előbbre jutnia, és ez az állapot nem hat kedvezően a lelki életére. Hiába vár az elmozdulásra, ha nem igyekszik valamilyen választ kicsikarni tőle, ha csak szótlanul csügg rajta, még semmi nem fog történni. Csupán a régi reflexek működnek, minden átható eredmény nélkül. Készítsen finom ebédet és tegye fel a kérdést, lesz, ami lesz a válasz, de még mindig jobb, mint a bizonytalanság.

Halak 02.20-03.20.
Szeszélyesre sikeredik ez a vasárnap, de már hiányzott is a mindig megtervezett életéből egy kis bohókás lendület. Örvendetesen indul a nap, de nem szabad, hogy a lelkesedése meggondolatlan lépéseke csábítsa. Az az ember, aki a legközelebb áll Önhöz, a megértésében reménykedik. Bocsásson meg neki még akkor is, ha ez a nehezére esik. A legfontosabb lépést már megtette az illető, belátta, hogy hibázott és Ön elé állt.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite