2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Jó hírrel lepheti meg a szerelmét

Napi horoszkóp: Jó hírrel lepheti meg a szerelmét

Ha minden úgy alakul, ahogyan eltervezte, nem lesz nagyobb baj, annak ellenére sem, hogy nem a legkedvezőbb előjelekkel indul a hét - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Mindig a különlegeset kedveli. A külsőségek nem indítják be. Ezért valami olyannal kell próbálkoznia, ami nem olyan szokványos: romantika és titokzatosság - ez legyen a jelszava. Fogja meg gyengéden a kezét, és olvassa ki a vonalaiból az eseménytelen múltat és a kalandokkal teli jövőt. Ez hatni fog. És később majd közösen nevethetnek rajta. A humort ugyanis nagyon kedveli, és az olyan embereket is, akiket oltalmazni tud.

Bika 04.21-05.21.
Ha minden úgy alakul, ahogyan eltervezte, nem lesz nagyobb baj, annak ellenére sem, hogy nem a legkedvezőbb előjelekkel indul a hét. Mellőzöttnek, feleslegesnek érzi magát, legalábbis erre utal egyre több jel. Észre kell vennie, hogy amit eddig csinált, az nem biztos, hogy a jövőben is értékes és elismert tevékenység lesz, hogy egyáltalán szükség lesz rá. Át kell gondolnia, hogy mihez kezd, mit tesz majd a jövőben.


Ikrek 05.22-06.21.
A mai nap igen kaotikusra sikeredhet, ha kiengedi a kezeiből az irányítást. Próbáljon meg az egyensúlyra törekedni minden téren és minden dimenzióban. Ne erőltessen semmit, hagyja, hogy a dolgok maguktól folydogálnak a medrükben. Ha irányítani szeretné a dolgok menetét, az emberek a környezetében feszültek és idegesek lesznek. Az esti órákban csalódni fog a szerelmében. Csak Önön múlik, hogy ez az érzés milyen következményeket von maga után.

Rák 06.22-07.22.
Mindig is irtózott a hétfőtől, már a vasárnap estéjét is elhalványította ez az érzés. A mai nap csak megerősíti ezt a véleményét. Annyi munkát sóznak a nyakába, hogy ki sem látszik belőle. Délután már szomorúan látja, hogy nem fog időben végezni, le kell mondania az eltervezett programot, de nem hagyhatja abba, amit elkezdett. Mire késő éjjel hazaér, már enni sincs kedve, csak hullafáradtan beesik az ágyába.

Oroszlán 07.23-08.23.
Fontolja meg, hogy támogatja-e ezt az embert. Most ugyan keresi az Ön társaságát, és úgy tesz, mint aki hallgat az Ön szavára, becsüli és elismeri a képességeit, de ez csak a felszín. Mielőtt teljesen megbízna benne, tegye próbára állhatatosságát, és lehetőleg éles helyzetben győződjék meg arról, hogy valóban megváltozott. Lehet, hogy csak a széljárásnak engedve hajolt meg Ön előtt és lesi az Ön mondandóját.

Szűz 08.24-09.23.
Valami belső nyugtalanság kerítette a hatalmába. Ön általában ragaszkodó, hűséges típus, de néha vágyik az izgalmakra, a kalandokra. Mint most is. Ha teheti, utazzon el. Ez levezetné a nyugtalanságát és megszabadítaná a szorongásaitól. Amennyiben nincs rá módja, megteszi helyette a testmozgás, például az úszás vagy a futás, vagy egy jó masszázs is. Vagy forduljon az ezotéria felé, ott megtalálhatja a lelki békéjét.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Tele van várakozással, és titkos terveket forgat a fejében. Meglepetésnek szánja, mindent alaposan és aprólékosan elő szeretne készíteni, hogy a partnerét már csak a kész tények elé állíthassa. Tudja jól, hogy milyen szörnyen aggodalmaskodó, így nem lesz már ideje érveket és ellenérveket felsorakoztatni. Örömmel fogadja majd a hírt, és hálás lesz érte, hogy nem feledkezett meg róla, rá is gondolt.

Skorpió 10.24-11.22.
Eseménydús nap áll Ön előtt: előnyös ajánlatokat kap, karrierjében fontos állomáshoz érkezik. A magánéletében is sorsdöntő kérdésre szánja el magát. A mai napon az egész világot gyönyörűnek látja, az önbizalma és a jókedve kikezdhetetlen, nem tudják elrontani. Se lát, se hall a boldogságtól, és éppen ezzel sodorhatja magát bajba. Vigyázzon: ne engedje, hogy kihasználják az engedékenységét. Fokozottabb gondot fordítson a javaira és a testi épségére, nehogy elkerülje a figyelmét egy közeledő busz.

Nyilas 11.23-12.21.
A hét minden téren apró sikerekkel kecsegtet. Ez kellő lendületet adhat ahhoz, hogy a problémái megoldásába kezdjen, a meglévő energiáit most felszabadíthatja. Kezdje el! A következő hét csúcspontokat ígér Önnek. Örüljön, bátorítsa ez a tudat, de arra ügyeljen, hogy ne essen túlzásokba. Egészsége bizony gyenge lábakon áll. Később, a nap során olyan családi híreket kap, melyekben haladéktalanul döntenie kell.

Bak 12.22-01.20.
Jó hírrel lepheti meg a szerelmét. Ő örömmel fogadja a mondandóját. Mostantól kezdődhet a drukk. Lakásfelújításával kapcsolatban dédelget egy tervet, de nem tudja, miként kezdjen hozzá. Nem mer tárgyalni a mesteremberekkel, mert fél, hogy becsapják. Ez előfordulhat. De csak annyira nézik baleknak, amennyire hagyja, ne restellje, érdeklődjön, akár idegen építkezéseken, hogy tájékozott legyen a feltételekről, az árakról.

Vízöntő 01.21-02.19.
Aligha buzog Önben ma a tettvágy. Egyébként sem tartozik kedvenc napjai közé a hétfő, de ez a mai különösen a nehezére esik. Nem aludta ki magát, fejfájással ébredt és valószínű, a főnöke is bal lábbal kelt ma fel. Legyen óvatos azokkal, akik Ön körül sürgölődnek, nem feltétlenül a jó szándék vezérli őket. Ha tanácsot is kérne tőlük, fogadja fenntartással és ne fogadja meg gondolkodás nélkül.

Halak 02.20-03.20.
Az utóbbi időben nem mindig a szükséges figyelemmel fordult azok felé az emberek felé, akiknek a jóakaratára, segítőkészségére pedig nagy szüksége lenne. Fontolja meg, nem jutna-e előbbre kissé több diplomáciával. A csapásokat csak akkor kerülheti el, ha megfontolásaiban számol a partnereivel is - akár a hivatása, akár a magánélete területén. Ha ez sikerül, a nap mérlege kitűnően alakul.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite