2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem egészen úgy indul ez a nap, ahogyan azt Ön elképzelte

Napi horoszkóp: Nem egészen úgy indul ez a nap, ahogyan azt Ön elképzelte

Hiúságának ugyan hízeleg, hogy fontos személyiségnek tekintik a családban, hogy az Ön segítségére szorulnak, ugyanakkor képtelen feladni azon elveit, hogy önös érdekből nem él vissza mások kegyeivel - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha nem zárkózik be a négy fal közé, ha, amikor lehetősége van, nyitott új ismeretségekre, sikerülhet kialakítania egy elkötelezett kapcsolatot valakivel, aki olyan tulajdonságokat hoz elő Önből, amelyek a maradandó egészségéhez is hozzásegíti Önt. Új ismeretsége nem feltétlenül magánéleti, sokkal inkább szakmai, hivatali. Azonban ha sikerül a hivatásában kapott stresszhelyzeteket minimalizálni, ez kihatással lehet a magánéletére és az egészségére is.

Bika 04.21-05.21.
Olyan fontos információk jutnak el Önhöz, amelyek birtokában már eredményesen veheti fel a harcot bárkivel szemben. Egyelőre csak Önnek van tudomása e fontos hírekről, és így előnyös pozícióból tárgyalhat, maga dönthet arról, mit fogad el és mit nem. De mindez önmagában még kevés. Meg kell toldania egy jó adag elszántsággal és helyzetfelismeréssel, hogy a saját maga javára dönthesse el a küzdelmet.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha nem tudná, az ellentétek vonzzák egymást. Ha két felnőtt emberben szenvedélyes érzések ébrednek egymás iránt, akkor bizony semmi sem állhat az útjukba. Csakhogy időre van szükség ahhoz, hogy kiderüljön mindkét fél számára, vajon van-e közös jövőjük. Nem minden pár egypetéjű Ikrek, ezt jobb, ha szem előtt tartja, akkor, amikor a nézeteltéréseket kell megbeszélniük, amikor a különböző elveiket kell összhangba hozniuk.

Rák 06.22-07.22.
Nem elég, hogy az előző nap késő estig benn volt a munkahelyén, ma még szemrehányást is tesznek Önnek, hogy valamit mégiscsak elfelejtett megcsinálni. Ettől persze csak még ingerültebb lesz, minél inkább igazuk van, annál dühösebb az ellentámadása. Tegyen „tűrömfüvet" a zsebébe. Ha valóban elfelejtette, inkább hallgasson, az igazát megvédeni úgysem tudja. Ha pedig megcsinálta, akkor meg minek idegesíti magát? Nem éri meg.

Oroszlán 07.23-08.23.
Élete párja most megértőnek bizonyul. Az oly hosszú idő óta vissza-visszatérő problémát ugyan ismét vitává duzzasztja, de - legnagyobb meglepetésére - most viszont visszakozik és gyorsan lezárja a kérdést. Bár örül ennek a győzelemnek, mégsem tud megszabadulni a gondolattól, hogy ennek a meghátrálásnak valami mögöttes értelme van. Ez a bizonytalanság némiképp elkedvetleníti, és elrontja a diadal édes örömét.

Szűz 08.24-09.23.
Rokonai nyomást gyakorolnak Önre. Azt kívánják, hogy az érdekükben használja fel a befolyását, az összeköttetéseit. Ez elrontja az egész napját, hisz Ön sem tudja, mi lenne a helyes megoldás. Hiúságának ugyan hízeleg, hogy fontos személyiségnek tekintik a családban, hogy az Ön segítségére szorulnak, ugyanakkor képtelen feladni azon elveit, hogy önös érdekből nem él vissza mások kegyeivel. Ne is tegye.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Rossz előérzete van, és sajnos nem véletlenül. Vagy az egészségével van kisebb-nagyobb gondja, amit teste már jelez Önnek, vagy a munkájában fog mellé. Ha nem veszi ezt idejében észre, mindkettőből komoly baja származhat. Legyen körültekintő, és ne hagyjon figyelmen kívül egyetlen apró változást sem. Ma a pénzügyeit sem tudja úgy intézni, ahogy szeretné, mert fél az esetleges kudarcoktól.

Skorpió 10.24-11.22.
Úgy látszik, nem tud betelni a partnerével, ma ismét heves vágyakkal közelít hozzá, és nem is kell csalódnia, udvarlása viszonzásra talál. Szakmájában, hivatásában már korántsem ennyire szerencsés. Ismét olyan a helyzet, amikor kilátástalannak, bizonytalannak tetszik a jövő. Gondoljon arra, hogy volt már ehhez fogható vagy még ennél nehezebb helyzetben is, és akkor is kivágta magát. Csak idő és az Ön rátermettségének a kérdése, hogy ez most is megtörténjen.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha sikerülne ismét a saját feladataira összpontosítania, gyors és látványos sikereket érhet el. Az ítéletei magabiztosak, szilárdak, határozottak, ellentmondást nem tűrőek, és ez erőt kölcsönöz Önnek. A szerelemben váratlan dolog történik: új tulajdonságokat, eddig nem is sejtett varázserőt fel önmagában. Ennek leginkább a partnere örül, hisz ő élvezheti igazán az Ön új énjét, új báját.

Bak 12.22-01.20.
Nem szabad mindig a csatasorban elől menetelni. Igyekszik átvállalni más gondjait is, aztán egyszer csak mégis úgy érzi, hogy magára marad. Csipkeverésre alkalmas az idő, annyira nyugodt. Nem fárad, pedig máskor az aprólékos tevékenységek hamar elapasztották az energiáit. Ahogy kibontakoznak az eredmények, még ösztökélő hatással is vannak Önre. Egészségi állapotát illetően elégedett lehet. Nagyon sok múlik azon, hogy tornával, mozgással kilazítja az izmait, bejáratja az ízületeit.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem egészen úgy indul ez a nap, ahogyan azt Ön elképzelte, ám ahogy telne-múlnak az órák, mind jobban formába lendül. Szép lassan visszatér az optimizmusa is. Amit azonban a mai napon nem sikerül elérnie, azt halassza inkább a jövő hétre. Több időt kellene szánnia a párkapcsolatára. Partnere ugyanis nem azt szeretné, hogy jövendőbelije sikeres legyen a hivatása területén, hanem hogy járjon a kedvében.

Halak 02.20-03.20.
Egy bizonyos kérdésben sikerül érvényre juttatnia az álláspontját. Ez azonban csak rövidtávon elégíti ki Önt. Bizonyos jogi kérdések még tisztázásra várnak. Ha utazni készül, a mai nap kiválóan alkalmas, nyugodtan elindulhat. Keresse a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik hasznosak lehetnek az Ön számára. Egy kis szerencsével nem remélt sikereket érhet el. Harmónia és összhang várható a szerelemben is.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite