2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Csalódásra, kiábrándító küzdelemre készült fel

Napi horoszkóp: Csalódásra, kiábrándító küzdelemre készült fel

Ne szalassza el az alkalmat, még október előtt igyekezzen minél több randevút beiktatni a naptárába - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Egy ismeretlentől, de legalábbis aláírás nélkül szerelmes levelet kap, és ez emeli a nap fényét. Hangulata repked a boldogságtól. Igyekezzen javítani az álláshelyzetén, azonban egy személyes meghívás némi utánajárást igényel. Mit is akar az élettől? És azoktól, akik közel állnak Önhöz? Legalább saját magának ne hazudjon, saját magát ne zavarja össze. Ha nem tisztázza ezeket a kérdéseket, könnyen elvétheti a helyes irányt.

Bika 04.21-05.21.
Bár ezerszer megfogadta, hogy a pályáknak még a környékére sem megy, most mégis megszegi a saját magának adott szavát. Csalódásra, kiábrándító küzdelemre készült fel és már megfogalmazta magában az újabb fogadalmát, de szerencsére - és meglepetésére - minden jól ment és sok örömet talált a játékban. Ha a fiúk így folytatják, nem kétséges, egy új szurkolóval lesznek gazdagabbak. Ön pedig újra hetente kiszabadul az ellenőrzés alól.


Ikrek 05.22-06.21.
Gyermeke is és Ön is hajlamos arra, hogy a saját útjukat járják, így viszont csak néha kerülnek egymás útjába. Valószínűleg nem nagy a vonzódás kettejük között, de mivel egyiküknek sincsen többre szüksége, ezért ez nem is okozhat különösebb gondot a kapcsolatukban. A lényeget úgyis mindannyian tudják, a bajban számíthatnak egymásra, tudják, hol keressék egymást, és ott vigaszt és megoldást lelhetnek.

Rák 06.22-07.22.
Fogalma sincs róla, hogy mitől ennyire feszült és ideges. Tulajdonképpen minden ügye jól alakul, a félreértések tisztázódtak és kivételesen pénzügyileg sem áll rosszul. Meglehet, hogy a magánéletében vannak zűrök, de nincs olyan nagy gond, amire ne találhatna orvosságot. Talán elég lenne egy őszinte beszélgetés, néhány kedves szó, egy kedves, apró meglepetés helyrehozhatna mindent. Ennyit megér a lelki békéje, nem?

Oroszlán 07.23-08.23.
Minden csak megítélés kérdése. Ami ma egyszerűen életbe vágó problémának tetszik, tegnap még szürke, jelentéktelen és - mint ilyen - könnyen mellőzhető gond volt. Hirtelen kell tehát váltania, és gyorsan kell reagálnia a megváltozott körülményekre. Jól gondolja meg, hogy a problémák, gondok közül elsőként melyiket választja, mert ha rossz helyen kezdi a gombolyag felgöngyölítését, sok csomó akad az útjába.

Szűz 08.24-09.23.
Mivel egész évben jó formában volt, így ismét magas jutalomban, elismerésben részesül. És bár az elmúlt időszakban nehezebb időket élt meg, ez most ihletet ad, az egyenetlen teljesítménye ma kimagasló lesz. Rendezheti a pénzügyeit és így javíthat az anyagi helyzetén. Az élet már csak ilyen. Mindig akkor jön egy mentőöv, amikor nem is számít rá, és a sors nem mindig azokat fogadja a kegyeibe, akik megérdemlik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Általában Ön az, akitől tanácsot kérnek, most mégis Ön szorul tanácsra, segítségre. Régen érezte már ilyen bizonytalannak magát, ha őszinte akar lenni magához, belátja, hiába minden javaslat, nem tud dönteni. Ha nem alakul ki Önben a segítség ellenére sem szilárd, határozott elképzelés, jobb, ha hagyja az egészet. Az ügy nem ér annyit, hogy álmatlan éjszakákat szerezzen önmagának és ezzel együtt másoknak is.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma minden megtörténhet Önnel: nyerhet is, veszíthet is. Szerencsés irányt szabhat az ügyei menetének, a vállalkozása egy jó üzlet megkötése által belendülhet. Váratlan örökséghez juthat, értékes ajándékot kaphat, de nyerhet a szerencsejátékon is. Ha viszont elveti a sulykot, és túl nagy kockázatot vállal, könnyen ráfizethet a könnyelműségére vagy a figyelmetlenségére. Fontos lenne megőriznie hideg fejét a nap folyamán.

Nyilas 11.23-12.21.
Függetlenségi törekvése új sikereket alapozhat meg. Lelkesedésében bízhat, nyugodtan építheti rá a jövőjét. Új tervek fogalmazódnak meg Önben, de ne legyen túl magabiztos, ügyeljen arra, mikor célszerű, illetve mikor muszáj visszavonulni. Sikerül a magánügyeit viszonylag kielégítően elintéznie. A szerelemben boldog, harmonikus és felszabadult lesz. Élvezze a párjával eltöltött időt, teremtsen meghitt hangulatot az otthonukban ehhez.

Bak 12.22-01.20.
Sajátos tapasztalatra tesz szert: az idő akkor is elmúlik, ha nem forgatta ki a sarkaiból a világot. Habozik bármit is éles elhatározássá növeszteni, nincs kedve és bátorsága elszánt lépésekre, visszavonhatatlan tettek véghezvitelére. Este, amikor a partnerével találkozik, ne változtasson ezen a lagymatag, ám hasznos magatartáson. Hagyja, hogy időnként neki is igaza legyen. A családi szeretet angyala így egy kis időre megtelepedhet az otthonukban.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne szalassza el az alkalmat, még október előtt igyekezzen minél több randevút beiktatni a naptárába. Ön, aki sohasem szűkmarkú a szerelemben vagy a szórakozásban, most mintha parancsszóra szórná csak a pénzét. Ne feledje, hogy a szerelmet, de még a barátságot sem lehet pénzért megvásárolni, sőt, ez a költekezés inkább taszítja azokat, akik takarékosabbak, vagy akiket az anyagi helyzetük szerényebb életmódra késztet.

Halak 02.20-03.20.
Ma hasznára válik azon képessége, hogy másokról odaadóan tud és szeret gondoskodni és ezzel elnyeri a tartós jóindulatukat. Hivatásában viszont gátolja az a körülmény, hogy nehezen lelkesedik. Így aztán előfordulhat, hogy azért szalaszt el egy lehetőséget, mert túl hosszú gondolkodási időt kért. A partnere ma csak azzal a gondolattal vigasztalódhat, ha Ön egyszer már igent mondott, akkor sokkal megbízhatóbb másoknál.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite