2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az eredmények fényesen igazolják az elképzeléseit

Napi horoszkóp: Az eredmények fényesen igazolják az elképzeléseit

Ragaszkodjon a szerződés vagy a megállapodás minden egyes betűjéhez, különösen az apró betűs részekhez - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Egy hirtelen jött megbízatást sajnos vissza kell mondania, mert a feladatai így is elborítják. Egy furcsa kérdés az egész napját meghatározza. Nem kell sokáig izgulnia, még napnyugta előtt megtudja a választ. Az, hogy azzal elégedett lesz-e, csak az Ön hozzáállásán múlik. Bár első hallásra kellemetlennek tűnik, de ha képes megtalálni benne a pozitív gondolatokat, jó alapot biztosíthat a jövője számára.

Bika 04.21-05.21.
Az összegzésnek ugyan még nem jött el az ideje, de visszatekintve, nyugodt szívvel megállapíthatja, hogy egyre jobb formába lendül. Végre el tudja kerülni, hogy aprópénzre váltsa a tehetségét, hogy fillérekért adja el a szellemi termékeit. Az, hogy egy nagy cégnél számítanak a munkájára, hogy kikérik a tanácsát, és a lehető legnagyobb szabadságot biztosítják, szárnyakat ad a fantáziájának és a munkabírásának.


Ikrek 05.22-06.21.
Ön ugyan megpróbálja elfogadni, hogy partnere illetve a gyermeke szeret a dolgok közepébe vágni, ugyanakkor nem érti, hogy miért hagyatkozik az ösztöneire és miért nem a briliáns logikájára. Azonban mivel mindkettőjük mottója az „élni és élni hagyni", ezért aztán az érzéseit és a véleményét megtartja magának és valószínűleg kevés vita van e témában Önök között. Bár ettől Önt mégsem hagyja nyugodni ez a gondolat és ez mérgezi a lelkét. Régi mulasztása miatt most kellemetlensége támadhat a hivatalokkal.

Rák 06.22-07.22.
Az eredmények fényesen igazolják az elképzeléseit. Elégedett lehet magával, hiszen most nyilvánosan is megdicsérték és elismerték a munkája minőségét. A családja is, a kedvese is méltán büszke Önre, alig várják, hogy közösen megünnepeljék a nagy eseményt. Ne okozzon nekik csalódást. Rúgjanak ki a hámból, mindenki csak erre vár. Azonban ne feledje el a kollégáinak is megköszönni a segítségüket.

Oroszlán 07.23-08.23.
El kell végre szakítani a köldökzsinórt, ami oly régóta köti őt magához. Éppen eleget kísérletezett már azzal, hogy ennek a hatókörét kitágítsa, a póráz hosszát megnyújtsa. Ennek a kapcsolatnak ugyan ezernyi előnyét élvezte - többek között a melegséget, a biztonságot -, de számtalanszor gátolta már a szabad mozgásban. Döntenie kell tehát arról is, hogyan képzeli el a jövőjét. Maradni is, menni is egyszerre nem lehet.

Szűz 08.24-09.23.
Ma különösen érzékeny. Ilyenkor vagy begubózik, vagy ok nélkül rátámad a szeretteire. Méltatlankodásában úgy vág vissza, hogy éppen Ön az, aki megbántja őket. Ne üljön fel a kósza híreknek, ne hagyja magát befolyásolni a munkatársai vagy a családtagjai által. Akkor aztán ezt a napot is megúszhatja anélkül, hogy újabb haragosokat szerezzen. És ha ez sikerül, elmondhatja, hogy elfogadható nap áll a háta mögött.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma nem ismer lehetetlent. Minden kívánságot azonnal teljesít, ontja az ötleteket, és jobbnál jobb szerelmi tanácsokkal szolgál. Nem csoda, hogy többen imába foglalják a nevét. Csak a partnere tartózkodó kissé, nincs ahhoz hozzászokva, hogy Ön tartja a kezében a dolgok menetét. Éppen itt volt az ideje, hogy újítson, hiszen meglehetősen régen ismerik már egymást ahhoz, hogy még ma is viharos legyen a szerelem.

Skorpió 10.24-11.22.
Képtelen túltenni magát a kisebb vagy nagyobb kellemetlenségeken. Jelentéktelen ügyek súlyos lelki válságba sodorhatják, a valós problémáival azonban nem képes határozottan szembenézni. Ha mindenből azt a következtetést vonja le magának, hogy a helyzete tarthatatlan és reménytelen, akkor valóban az is lesz. Térjen észhez! Szervezze meg a hétvégét úgy, hogy az legalább jó és pihentető legyen.

Nyilas 11.23-12.21.
Ahogyan az utóbbi napokban, szerencsecsillaga még mindig fennen ragyog. Sőt! Bátran, fenntartások nélkül élvezze a mai napon az élet minden apró örömét, aknázza ki a sikerrel kecsegtető lehetőségeket. Ne legyenek kételyei. A barátok és a rokonok segítőkészségét sem szégyen felhasználni, ha az közelebb viszi céljai eléréséhez. A nap végül jó hangulatban végződik, ehhez hozzájárul egy délutáni találkozó kellemes légköre is.

Bak 12.22-01.20.
Ragaszkodjon a szerződés vagy a megállapodás minden egyes betűjéhez, különösen az apró betűs részekhez. Annak idején nem véletlenül fogalmazott az ügyvéd oly módon, hogy minden félreértést ki lehessen zárni, minden vitás pontra tartalmazzon megoldást. Most, ahogy a végéhez közeledik az ügy, ne adjon olyan kedvezményt, amelyet Ön nem tart indokoltnak és főleg megjegyzéseivel ne adjon lehetőséget a félremagyarázásoknak.

Vízöntő 01.21-02.19.
A cselekedetei az otthoni ügyek és a magánjellegű kapcsolatok körül zajlanak a mai napon. Ön ezekben a dolgokban a maga ura akar lenni. Tulajdonnal, ingatlannal kapcsolatos üzletek állnak az érdeklődése középpontjában. De az is lehet, pont ezek válnak a konfliktusok forrásává. Ahhoz, hogy otthonában harmonikus légkör uralkodjon, ne legyen agresszív, követelőző, ne rohanja le a kívánságaival a szeretteit és a látogatóit.

Halak 02.20-03.20.
A céljaiért ma nem tud kellő lendülettel és lelkesedéssel küzdeni, hiányzik Önből a kitartás és a higgadtság. Felizgatja magát, és bosszúságok érik. Ne reagáljon ezekre ingerülten, különben az a veszély fenyegeti, hogy helytelen döntéseket hoz. A házasságában vagy a partneri kapcsolatában mutatkozó nehézségeket csak kölcsönös bizalommal lehet megoldani. Üljenek le egy nyugodt helyen, ahol átbeszélhetik az elmúlt időben felmerült vitás kérdéseket.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite