2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A csillagok állása ma segíti Önt az útján

Napi horoszkóp: A csillagok állása ma segíti Önt az útján

Türelmetlenebb, idegesebb a szokásosnál, fokozódik a balesetveszély, és időnként torkig lesz a munkájával, a kollégáival - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Az érzelmek hullámzása, a munkahelyi, a szerelmi ügyek nem tesznek jót sem a munkateljesítményének, sem a közérzetének, hangulatának, a jó hírének. Régi kapcsolatot, házasságot hosszú idő óta tartó nyűg miatt feszültnek érezhet, de ezt a helyzetet egy frappáns ötlettel megoldhatja. Türelmetlenebb, idegesebb a szokásosnál, fokozódik a balesetveszély, és időnként torkig lesz a munkájával, a kollégáival.

Bika 04.21-05.21.
Végre kettesben maradtak. Olyan ritka pillanat ez, hogy eleinte nem is tud mit kezdeni azzal, hogy hosszú órák állnak a rendelkezésükre. Annyi mindent kellene megbeszélniük, hogy a lehetőségtől szinte bénultan hever. Vigyázzon, hogy ezt a helyzetet ne értse félre, és ne gondolja azt, hogy Ön unja, hogy nincs témájuk. A szerelmeskedésben viszont nem ismer határokat, így közös megelégedésükre telik el a szombat.


Ikrek 05.22-06.21.
Remek rábeszélőképességét és emberbarát szemléletét tudja most kamatoztatni. Most képes bárkit meggyőzni a saját nézeteiről. A mai nap alkalmas a pályázatok megfogalmazására, az irodalommal és a sajtóval kapcsolatos dolgokra, illetve hirdetésre és saját maga reklámozására egyaránt. Pénzügyei is stagnálnak, elérkezett a gyűjtögetés időszaka, és Ön akkor érzi jól magát, ha tele van a pénztárcája. Ne várja meg, míg teljesen üres lesz.

Rák 06.22-07.22.
Bármit is tervezett erre a szombatra, az nem úgy fog sikerülni, ahogyan azt előre kigondolta. Az már más lapra tartozik, hogy nem feltétlenül az Ön elképzelése volt a jó, és végül remekül sikerül még így is a napja. Vagy pont ezért. Úgy viselkedik, mint egy durcás kisgyerek, akinek elrontották a játékát. Bosszankodik, duzzog, hogy a tervei dugába dőltek, de estére majd megbékél. Meglepetés vár Önre.

Oroszlán 07.23-08.23.
Beköszöntött az ősz. Egyre hűvösebbek a reggelek, nem kizárt, hogy be is kell fűteni és előkerülnek a pulóverek, kabátok is. Hullanak a levelek, és a gondolatai is beborulnak, ahogy az ég is. Elmúlásról, kiábrándultságról, reményvesztettségről gondolkodik, miközben nagy feladatok várnak magára. Az istenért, ne süppedjen bele a komor gondolataiba. Még nem jött el a világ vége, bár már többen is megjósolták.

Szűz 08.24-09.23.
Rossz híreke kaphat, és ezekből arra következtet, hogy az állása veszélyben van, a karrierje megrekedhet. Nyugtalanságát csak tovább fokozhatja, hogy a családi, érzelmi élete is rendezetlen. Ha sikerül a kapott hírek hatása alól kikerülnie, és a hétvégét valóban kikapcsolódással töltenie, a magánéleti problémáit legalább rendezni tudná. De csak akkor vágjon bele komolyabb beszélgetésekbe, ha partnerére oda tud figyelni teljes lényével.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Beköszöntött a szomorú, esős, borongós időjárás, és ezt nem csak akkor érzi, amikor kinéz az ablakon, hanem már a hangulata is ezt sugallja. Szobafogságra ítéli az időjárás, de ha őszinte akar lenni, akkor ezt nem is nagyon bánja. Jólesik egyedül maradni a gondolataival, emlékezni, tervezgetni. Ne várjon semmit ettől a naptól, a legtöbb, amit nyújtani tud, a csend, a nyugalom, a meghittség.

Skorpió 10.24-11.22.
Úgy látszik, Ön tényleg menthetetlen: képtelen úrrá lenni az elkeseredettségén és a depresszióján. Barátait kerüli, a családját elhanyagolja, már a szerelem sem érdekli igazán, pedig pár napja még madarat lehetett volna fogatni Önnel. Ne engedje meg, hogy a letargia és a fásultság teljesen a hatalmába kerítse. Törjön ki belőle. Lázadjon fel! Nevessen! Az életének akkor is lehet örülni, ha a sorsa éppen mostohán bánik Önnel.

Nyilas 11.23-12.21.
A szombat jó része különösebb élmények és örömök nélkül telik el. Önt ez nem izgatta fel túlságosan, a szíve választottját azonban fárasztják az Ön érzelmi szélsőségei, különösen a hirtelen kitörései, illetve az ezt követő magába zárkózása. Ha most sikerül megvigasztalnia, esetleg jóvátehet mindent, de ehhez teljes odaadásra lesz szükség. Figyelme és kedvessége végül mégis harmóniát lop a napba.

Bak 12.22-01.20.
Hagyja, hogy megtörténjen, aminek lennie kell. A sors ellen elég nehéz bármit is tenni. Amibe belevágott, nem rövid lejáratú dolog. Türelem kell hozzá, amíg kiforr. Ne siettesse az időt, hadd dolgozzon Önnek. Volt szerelmével fut össze, és hirtelen úgy érzi, még mindig nem halványultak el az emlékek és a mélyben bizony még szunnyadnak érzelmek. Próbálja ki, olyan édes-e még a közös reggeli, ez választ ad a felmerült kérdéseire.

Vízöntő 01.21-02.19.
A csillagok állása ma segíti Önt az útján. Rég nem látott barátjával váratlanul összefut, és együtt felidézhetik a régi szép időket, az egykori cimborákat és az elkövetett csínyeket. Sokszor ilyen apró, alapjában véve jelentéktelen dolgok adnak erőt a további küzdelmekhez. A nosztalgiázás nem csak a gyermekkori élményeket idézte fel Önben, hanem eszébe juttatta a partnerével eltöltött első hónapokat. Alig várja, hogy este magukra csukhassák a hálószoba ajtaját.

Halak 02.20-03.20.
Ez a hétvége felemás helyzetet teremt, csak Önön múlik, hogyan fog végződni. Apró nehézségei támadhatnak a partnerével, de ha képes a kirobbant vitán felülemelkedni, minden a legnagyobb rendben folyik majd tovább. Bízzon jobban a jóindulatú érdeklődésben, amivel baráti köre és a családja körülveszi Önt. Akkor egyes problémái szinte maguktól megoldódnak. Ne hanyagolja el este a jó barátokat sem.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite