2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma hajlik arra, hogy a szokása ellenére zárkózott legyen

Napi horoszkóp: Ma hajlik arra, hogy a szokása ellenére zárkózott legyen

Az alkalmi szexuális kapcsolat halott dolog, legalábbis férjkeresés szempontjából. De kiváló lehetőség arra, hogy újra nőnek érezhesse magát, hogy megértse, nem érdemes bezárkóznia és eltemetnie magát a munkába, a depresszióba- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Egy munkahelyi viszony, a kötelezettség nélküli szex nem a házasságra fogja inspirálni a másikat. Az alkalmi szexuális kapcsolat halott dolog, legalábbis férjkeresés szempontjából. De kiváló lehetőség arra, hogy újra nőnek érezhesse magát, hogy megértse, nem érdemes bezárkóznia és eltemetnie magát a munkába, a depresszióba. Igenis észreveszi Önt a világ és vonzónak látják, csak mosolyognia kell.

Bika 04.21-05.21.
Mindig mérges, ha az otthonában, a hétvégén zavarják. Főleg ha olyan ügyben zaklatják, ami igazán várhatna hétfőig. A mostani telefon azonban nem ilyen, azonnal cselekednie kell, különben elvész a remény. A családja minden bizonnyal megérti, hogy el kell mennie, és bár az elmúlt időben kissé már bizalmatlanok voltak Önnel szemben - mert túl sok kimaradozás terheli a számláját -, most tudomásul veszik azt, hogy azonnal intézkednie kell.


Ikrek 05.22-06.21.
Érzelmi élete ezúttal nagyon harmonikus és kiegyensúlyozott. Lelki egyensúlyából most nem könnyű kizökkenteni, remekül érzi magát a bőrében. Lehet, hogy a mérleg okozza, hisz fogyókúrája úgy látszik, sikeres, vagy a munkahelyi béke az oka, mindenesetre élvezze ezeket a pillanatokat. Délután pedig érdekes új kapcsolatra tehet szert. Különösen akkor sikerül ma minden, ha páratlan napon született.

Rák 06.22-07.22.
Csak saját magát okolhatja, hogy ez az amúgy szép vasárnap siralmasra sikeredik. Mindenki bánatát, fájdalmát magára veszi. Higgye el, nem tud minden emberen, kóbor állaton segíteni, bármennyire is szeretne. Szíve szerint elköltözne egy lakatlan szigetre azzal a pár emberrel, akit szeret, akiket közel érez magához. Csakhogy így többet nem lenne lakatlan az a sziget, és valószínűleg kezdődne minden elölről.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem tudja egyértelműen megfogalmazni, de az a bizsergés, amit az ujjaiban érez, nagyon ismerős érzés. Nem akarja elkiabálni, de úgy érzi - szinte a csontjaiban -, gyökeres változás előtt áll a magánélete. Ezzel együtt pedig gyakran megtörténik, hogy anyagi felemelkedésre is lehetősége nyílik. A várakozásoknak valós alapjuk van, csak éppen az nem biztos, hogy milyen gyors változásra van kilátás, hogy milyen hamar érzi ennek a következményeit.

Szűz 08.24-09.23.
Családjában egy jelentős esemény várható, ami izgalommal, várakozással tölti el. Ma kifogástalan a hangulata: tele van tervekkel, alkotói elképzelésekkel. Vegye ki a részét az előkészületekben, különösen az ötleteinek vehetik nagy hasznát. Arra azért ügyeljen, hogy maradjon két lábon a talajon és tervei megvalósíthatóak legyenek. Vigyázzon, nehogy az izgalmak vagy az ünnepi lakoma megviseljék az egészségét.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Egész kellemesen telik a délelőttje, amíg aztán délután hívatlan vendégek nem érkeznek. Talán véletlenül, de az is lehet, hogy készakarva felhívják a figyelmét valamire, ami megrázóan érinti. Pillanatok alatt elmúlik a jókedve, felváltja a szomorú keserűség. Kedvetlenül, feszülten, ingerülten telik el az este, és ezzel nemcsak önmagának, hanem az egész családjának kellemetlen perceket szerez.

Skorpió 10.24-11.22.
Nincs mit tenni, ma nem sok öröme lesz a vasárnapban. Ebben Ön is ludas. Sőt. Igazából Ön okozza magának a kedvetlenségét, örömtelenségét. Nem önmagában bízott, hanem csodákra várt. Csodák pedig a mai napon sem történnek. Vagy nem vette észre. Elment mellette. Bizalmatlan, sértődött, visszahúzódó. Szokásától eltérően nem akar barátkozni, fél az új ismeretségektől. Ha így folytatja, tényleg magára marad.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma hajlik arra, hogy a szokása ellenére zárkózott legyen. Befelé fordultsága nem lesz ugyan tartós, de sokkal több kapcsolatot kell majd kiépítenie, mert a hangulatváltozás hullámzását éppen az adott környezete nem mindig tudja tolerálni. Ne habozzon azonban érvényesíteni a saját akaratát. Még ha ez olykor népszerűtlen is. A mai napot szánja meditációra, jógázzon, fusson, tegyen meg mindent, hogy szellemét kikapcsolja.

Bak 12.22-01.20.
Saját magával van elfoglalva. Ebbéli szándékától ne is hagyja magát eltéríteni. Más is tud focizni, más is tud pörköltet főzni, piskótát sütni. Még akkor is, ha természetesen Ön csinál mindent a legjobban. Ezeket a könnyelműen fogant, buzdításra szánt dicséreteket kellene időnként visszadörgölni az orruk alá. Hányavetiségét nem tudják mire vélni. Csak azt az igazságot nem akarják elfogadni, hogy ma az ágyában marad.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma találkozik néhány idősebb rokonával. Egészen megdöbben attól, hogy milyen természetes harmóniában élnek a súlyos gondok ellenére is. Miközben Ön minden nap attól retteg, mit hoz a holnap, ők vidáman fogadják az adott nap nyújtotta örömöket. Ön fél az öregedéstől, hát, íme, a kiváló példa: idősebb korban is megtalálhatja a boldogságot, ha keresi. A legfontosabb, hogy önmagával meg találja a hangot és képes legyen az élet nyújtotta lehetőségekkel élni.

Halak 02.20-03.20.
Nyomós oka van arra, hogy bosszankodjon a rokonságán. De most ne csináljon ebből nagy ügyet. Ha az érzéseit túlságosan szabadjára engedi, napokkal később olyan izgatott lesz, hogy fejjel megy a falnak. Igyekezzen tehát ezt a vasárnapot kihasználni: menjen kirándulni, tegyen hosszú sétákat vagy végezzen másféle testedzést, mert csak a természet lágy ölén szerezhet olyan benyomásokat, melyek kimozdítják a hangulati mélypontról, és képessé teszik, hogy más gondolatokkal is foglalkozzon.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite