2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt szeretné, esetleg eltervezte

Napi horoszkóp: Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt szeretné, esetleg eltervezte

Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, mozogjon minél többet a friss levegőn. Ezzel a nehezen megszerzett alakját is megőrizheti - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A kedvező bolygóállásoknak köszönhetően nem küzd jelenleg egészségügyi problémákkal. Jól érzi magát, de ez nem jelenti azt, hogy elengedheti magát és mindent megtehet. Ne vigyen semmit túlzásba. Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, mozogjon minél többet a friss levegőn. Ezzel a nehezen megszerzett alakját is megőrizheti. Elutazhatna valahová, mondjuk akár mindjárt hétvégén, pihenés, erőgyűjtés céljából.

Bika 04.21-05.21.
Ön a pontosság és a precizitás mintaképe. A mai napon azonban semmiképpen se érkezzen az adott időben. Ezzel a szokatlan késéssel kifogja a szelet a vitorlából, és lemarad arról, amiről le kell maradnia: a csetepatéról. Erre ugyanis semmi szüksége. Ha az indulatok lehiggadnak, akkor célszerű megjelennie, mert már oda tudnak figyelni az Ön higgadt szavaira, érveire. Nyugalma átragad a többiekre is, és így együtt könnyebben találják a kivezető utat.


Ikrek 05.22-06.21.
Ma remek formában van. Most valósítsa meg azokat a terveit, elképzeléseit, amelyekről eddig azt hitte, hogy meghaladják az erejét, a képességeit. Este igazán szerencsésnek mondhatja magát. Ha ezen a napon köt szerződést, akkor azzal hosszú időre megalapozhatja a jövőjét. Kizárólag Önön múlik, hogy miként alakítja a másik nemhez való viszonyát, hiszen senki nem tud Önnek ellenállni. Talán most rájön, hogy nemcsak okos, de szép is tud lenni.

Rák 06.22-07.22.
Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt szeretné, esetleg eltervezte. A munkahelyén egymás után érik a kudarcok, és a munkatársai is sorra hátat fordítanak emiatt Önnek. Partnere is éppen ezt a napot választotta ki arra, hogy a szakítási szándékát közölje Önnel. Ez egy kicsit sok így Önnek egyszerre, de vajon mi az oka? Alighanem saját magában kellene keresnie a hibát. Ha megtalálja, egyúttal megleli a kiutat is a gödörből.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt szeretné, esetleg eltervezte. A munkahelyén egymás után érik a kudarcok, és a munkatársai is sorra hátat fordítanak emiatt Önnek. Partnere is éppen ezt a napot választotta ki arra, hogy a szakítási szándékát közölje Önnel. Ez egy kicsit sok így Önnek egyszerre, de vajon mi az oka? Alighanem saját magában kellene keresnie a hibát. Ha megtalálja, egyúttal megleli a kiutat is a gödörből.

Szűz 08.24-09.23.
A figyelme szétszórt, a teljesítményével elégedetlen, szeretne más ember lenni, ünnepelt, sikeres. Jó kedélyével, humorával gyorsan túlteheti magát a szorongásain. És még a jutalma sem marad el: szerelmi sikerek kárpótolják az érvényesülési kudarcokért. Csodálatos estét tölthet a partnerével egy hangulatos kis vendéglőben. És ez megalapozza az éjszakájukat, mely régen volt már ilyen szenvedélyes.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Talán szerelmes? Vagy mi ez az álmodozó hangulat? Mintha nem is a földön járna, rózsaszínben látja a világot. Addig nincs is baj, amíg nem kerül szembe egy megoldhatatlannak tetsző feladattal. Próbálja meg kicsit reálisabban felfogni az életet, különben még sok pofont kaphat, az álmokat pedig hagyja meg éjszakára. Az éj leple alatt kedvére álmodozhat és még a vége is olyan lesz, amilyet Ön szeretne.

Skorpió 10.24-11.22.
A baj nem jár egyedül, ezt mindig is tudta, de sosem tudta megszokni. Most sem. Szakmai, munkahelyi gondjai vagy vállalkozásai, esetleg a túlfeszített tanulás annyira megviselték, hogy bajok lehetnek az egészségével is. Emiatt szóváltásba keveredik a partnerével vagy a szüleivel, akik komolyan aggódnak Önért. Nem ártana orvoshoz fordulnia, de mindenképpen javára szolgálna, ha többet pihenne és kevesebbet emésztené magát.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon ismét hajlik az önhittségre. Ez veszélyessé is válhat az Ön számára. A barátait ne hanyagolja el, szüksége lehet rájuk, ha másért nem azért, hogy tükröt tartsanak Ön elé. Kollégáival akarata ellenére össze fog ugrani. A nap alkalmas arra, hogy elintézze elmaradt levelezéseit, befejezzen egy megkezdett könyvet, családtagjaival átbeszélje a dolgaikat. Este valamilyen kulturális rendezvény nyújthat felüdülést a napi gondok után.

Bak 12.22-01.20.
Kár, hogy Molière nem az Ön kortársa. Kiválóan meríthetne ötleteket a kelléktárából, már ami a képzelt betegségekre vonatkozik. Panaszait senki nem vonja kétségbe, hiszen az idő múlásával valóban megkopnak a legjobb szerkezetek is, csak épp a diagnózissal van a baj. Azzal, amit Ön állít fel. Azért veszélyes ez a játék, mert 150 évig él ugyan, de folyamatos lelki senyvedésben, ha továbbra is ennyit panaszkodik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Anyagi téren a megfontoltság a legkifizetődőbb. Ingatlant most sem eladni, sem vásárolni nem tanácsos. Az antikvitások vételénél is legyen óvatos, mert könnyen melléfoghat. A csillagok most türelmetlenségre hajlamosítja, és ez sajnos kihat a családi életére is, feszülten, ingerülten reagál a felmerülő problémákra. Ha a konfliktusokat el akarja kerülni, akkor térjen ki a viták elől. Legyen engedékenyebb, még ha nehezére esik is.

Halak 02.20-03.20.
A nap nem végződik olyan zavarosan, mint ahogy elkezdődik. Csak a délelőttöt kell átvészelni, lehetőleg komolyabb konfliktusok nélkül. Nem Ön az oka annak, hogy az élete ma más irányt vesz, mint ahogyan azt tervezte. Nyugtalanságának külső okai vannak. Ne hagyatkozzon a felettesei vagy a magas beosztású személyek ígéreteire. Családja körében befelhősödik az ég, és ez könnyen zivatarhoz vezethet.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite