2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Megint kezében tartja az eseményeket, mindenki úgy ugrál, ahogyan Ön fütyül

Napi horoszkóp: Megint kezében tartja az eseményeket, mindenki úgy ugrál, ahogyan Ön fütyül

Ha még nem töltötte ki a totószelvényt, akkor ma ezt ne mulassza el, lehetőleg még a délelőtti órákban keressen rá alkalmat - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Itt az alkalom, hogy az anyagi ügyeit rendbe hozza, sőt új befektetésekbe is kezdhet. Csak arra vigyázzon, hogy „ne lőjön túl a célon". Lehet sokkal merészebb, mint szokott, mégis vigyázzon: ne kockáztasson túl sokat. Családi ügyei szempontjából nem ennyire szerencsés ez a nap, és ezek a problémák ráadásul sok idejét el is vehetik anélkül, hogy sikerülne megoldást találniuk. Talán túl gyorsan pörögnek az események ahhoz, hogy most jó döntéseket hozzon.

Bika 04.21-05.21.
Végre egyszer nem Ön ellen, hanem Önnek dolgozik az idő, ennek köszönhetően kiváló a hangulata. A gyors döntésre, a minél előbb meghozott határozatra ugyanis nem Önnek van elsősorban szüksége. Hogy most, szorult helyzetükben mit tesznek, nem tudni. Az azonban bizonyos, hogy hibákat követnek el, amit Önnek „illik" kihasználnia. Most ne legyen lágyszívű, és ne is gondolja, hogy fordított esetben nem ugyanezt tennék Önnel.


Ikrek 05.22-06.21.

Remekül veszi az akadályokat. Ezúttal abból sem származik hátránya, hogy a részletkérdésekkel nem foglalkozik. Nem lenne csoda, ha a mostani teljesítményéért kiemelt bért kapna. Ha úgy érzi, hogy a főnökét erre külön figyelmeztetnie kell, akkor ezt majd csak a jövő hét hétfőn tegye meg. Nézőpont kérdése, hogy elégedett-e a magánéletével, vagy sem. Most képes arra, hogy a partnere értékeit is észrevegye, és a hibáit ne nagyítsa fel.

Rák 06.22-07.22.
Jól alakulnak a dolgok, sorban bejönnek az üzletei, számláján gyarapodik a betét. Megint kezében tartja az eseményeket, mindenki úgy ugrál, ahogyan Ön fütyül. Olyan makacs, mint egy öszvér, és inkább a kedvére tesznek, csak ne kezdjen el hisztizni. Nem biztos, hogy sok oka van az elégedettségre, de ez Önt nem zavarja abban, hogy élvezze az életet. Nem gondolja, hogy önző, és ezzel sok-sok kellemetlenséget, fájdalmat okoz a szeretteinek.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ha még nem töltötte ki a totószelvényt, akkor ma ezt ne mulassza el, lehetőleg még a délelőtti órákban keressen rá alkalmat. Nem kell értenie a focihoz, nem kell néznie a meccsek sorrendjét, csak tippeljen. Gondosan, megfontoltan, de az érzéseire hagyatkozva töltsön ki egy lottószelvényt is. Most a szerencse a kezében van. De nehogy annyira szétszórt legyen, hogy elfelejti leadni, mert akkor hiába volt az egész.

Szűz 08.24-09.23.
Fontos állásajánlatot kaphat, vagy megerősíthetik a beosztásában. De a mai napon számíthat jutalomra, külföldi kiküldetésre vagy előléptetésre. A mai napon jó eséllyel indulhat pályázatokon, versenyeken. Alkotóerejét, szellemi képességeit most segítik kibontakozni a csillagok, engedje hát szárnyalni a fantáziáját. Most minden együtt van, az ihlet, a vágy, az erő és az energia ahhoz, hogy nagy tetteket hajtson végre.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Fájdalmas nap elé néz. Egy Önhöz közel álló személyről nagyon szomorú híreket hall. Nehezen viseli ezt a megrázkódtatást, és neheztel mindenkire, az egész világra, aki képes vidám lenni ezen a napon. Ne butáskodjon, hiszen nem mondhatja el mindenkinek, hogy lelki problémája van, de még ha el is mondaná, nem várhatja el, hogy mindenki megértse. Ez az Ön személyes magánügye, egyedül kell megbirkóznia vele.

Skorpió 10.24-11.22.
A szakmájában, a hivatásában nehezen lendül egyenesbe. Mindennel megpróbálkozik, mégsem jut dűlőre. Kísérletei, hogy bizonyítson, eredménytelenül végződnek. Kezd ellenséget látni mindenkiben és egyre hajlamosabb az önsajnálatra. Így bonyodalmas lesz a napja. Vegye észre, hogy a szakmában becsülik, és barátai is vannak, akikre számíthat. Ne lógassa az orrát. Felesleges. Ha megteheti, néhány napra utazzon el.

Nyilas 11.23-12.21.
Ilyen napon ismét a vérmérséklete határoz meg mindent. Fékezze magát. Tisztázza a pénzügyi helyzetét, mielőtt új befektetéseket keresne, vagy új vállalkozásokba fogna, mérje fel reálisan, hol vannak a határai. Sok az elintéznivalója, megoldandó feladata, ezért a szíve választottjára ma nem lesz elég ideje, de legalább értesse meg vele ennek okát. Ha legalább magyarázatot kap, megértően fogadja az Ön távollétét.

Bak 12.22-01.20.
A mozgás nagyon hiányzik, de hogy el is induljon, arra valahogy nem tudja elszánni magát. Hívja a lakására a masszőrt. Még akkor is nyer az ügyön. És ha már ő ott van, kérjen manikűrt, pedikűrt is. Lassan kikupálódik, és akkor talán kedvet kap, hogy megmutassa a világnak, milyen ápolt, és milyen jól tartja magát. Ezeknek az érzéseknek azonban belülről kell fakadniuk, hogy el is higgyék Önnek.

Vízöntő 01.21-02.19.
Tartson ki az eredeti elképzelései mellett és legyen következetesebb. Megeshet, hogy ma egy olyan ember próbálja csapdába csalni, akiben eddig megbízott, sőt felnézett rá. A szerencsejáték terén sem árt az óvatosság. Aki gyors meggazdagodást ígér, az minden valószínűség szerint csaló. Még véletlenül se bízza rá a megtakarított pénzét. Ne rontsák el a hangulatot azzal, hogy a párjának felemlegeti a régi sérelmeit.

Halak 02.20-03.20.
Ne tévessze szem elől az igazi célját. Gondolja meg: ha valaki nem akar botladozni, sohasem teszi meg a második lépést - az első előtt. Családi életében nehézségekre számíthat, ezeket csak a mások által oly nagyon irigyelt diplomáciai ügyességgel tudja elsimítani. Ne vegye túl könnyedén ezt a dolgot. Mások is joggal várják el, hogy jobban figyeljen rájuk. Ügyeljen a pénztárcájára, különösen, ha zsúfolt tömegközlekedési eszközön utazik.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite