2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma megint minden összejön

Napi horoszkóp: Ma megint minden összejön

A partnerével harmonikus a kapcsolata, nincsenek nagy viharok, de még csendes viták sem - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Hú, ez bátor dolog volt. Kevesek mernének belevágni egy ilyen beszélgetésbe. Igaz, hogy az elején még Ön sem tudta, nem is sejthette, hogy meddig jutnak el. Igaz barátra tett szert, ez már most biztos. Most szüksége lesz arra, hogy kicsit visszavegyen ebből a tempóból, mielőtt Önt is elsodorják a közös programok és az önfeltáró beszélgetések. Ha erre kedves ismerősei figyelmeztetik, ne gondolja egyből, hogy féltékenyek lennének.

Bika 04.21-05.21.
Megfázott. Ez ilyenkor, szeptember végén még sohasem fordult elő Önnel. A korai influenza éppen a legrosszabbkor jött, akkor, amikor tervekkel és elképzelésekkel, megvalósításra váró ötletekkel van tele a feje és az íróasztala. Ne is próbálkozzék, gyorsabb javulásra akkor sincs remény, ha Ön a teljes erejét megfeszítve meg akar gyógyulni. Használja inkább az időt arra, hogy a könyveit rendezi. Úgysem lesz ideje mindre, de legalább kezdjen bele.


Ikrek 05.22-06.21.

Megélénkül a társasági élete és a szórakozáson túlmenően most születnek azok az elképzelések és ismeretségek, amelyek újabb lendületet adnak meg az eddig elakadt terveinek. Kedvező fordulat várható eddig talán bizonytalan érzelmi kapcsolatában, méghozzá úgy, hogy a körülmények döntenek Ön helyett. Ha idáig nyomasztották az otthon gondjai, akkor a gyorsan pergő események időszerűtlenné teszik azt, ami zavarta.

Rák 06.22-07.22.
Ma semmi kilátása nincs zajos összejövetelekre, vidám mulatságra, nagy baráti murira. De annyira nem is bánja. Van éppen elég dolga otthon, alaposan felgyülemlett a házimunka. Nyugodtan vegye fel a kitérdelt tréningruhát, rossz pulóvert, csak kényelmesen, otthonosan. Senki nem fogja zavarni. Délután kicsit sajnálja már, hogy még a telefon sem csörög, de így legalább letudja a legkellemetlenebb feladatokat, utoléri magát.

Oroszlán 07.23-08.23.
Pontosan erről van szó. Ha most a harc helyett megfutamodik, és nem vállalja fel a véleményének képviseletét, egyszer és mindenkorra Önre sütik a bélyeget: megalkuvó, gyáva ember. Ezt, ugye Ön sem akarhatja. Ne féljen még a csata közben is lesz alkalma arra, hogy a lehetőségeket felmérve, ha más esély nincs, a kapituláció mellett dönthessen. Vegye hát fel a küzdelmet, még ha reménytelennek látszik, akkor is.

Szűz 08.24-09.23.
Káprázatos sikert érhet el a munkahelyén, a vállalkozásában vagy a tanulmányaiban. Üzleti ügyeiben jelentős fordulat állhat be, a családi, az egészségügyi dolgai a lehető legszerencsésebben oldódhatnak meg. A partnerével harmonikus a kapcsolata, nincsenek nagy viharok, de még csendes viták sem. Ez a nap igazán alkalmas arra, hogy kettesben, vagy szűk baráti körben megünnepeljék az „évfordulójukat".

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem kifejezetten munkára, hanem inkább ügyintézésre való ez a nap. Most minden nehézség és idegeskedés nélkül néhány óra leforgása alatt sikerül elintéznie mindazt, amit hét közben napok alatt nem tudott véghezvinni. Sikerélménye csak fokozódik, mert a vásárlásai is az elképzelései szerint alakulnak, és ha még a szerelemben is képes lesz hódítani, igazán nem panaszkodhat, bár alaposan kimerül.

Skorpió 10.24-11.22.
Olyan kevés kellene, hogy legalább ez a nap tökéletes legyen. És mit tesz Ön? Ahelyett, hogy ezeket az apró lépéseket megtenné, átadja magát a világfájdalomnak. Mivel nem keres, nem is találhat örömöt sem a családjában, sem a kikapcsolódásban. Pedig lehet, hogy ma megismerkedhetne valakivel, aki akár boldoggá is tehetné. Járjon nyitott szemmel és főleg nyitott szívvel, ne térjen ki a boldogsága elől.

Nyilas 11.23-12.21.
Összességében eseménytelen és kellemes nap áll Ön előtt. Olyan ügyek, melyekhez normális esetben nagyobb erőkifejtés kellene, most szinte maguktól megoldódnak. A nap alkalmas régi ismeretségeinek felújítására is, kezdődő barátságok megszilárdítására, olvasásra és egy kis önvizsgálatra is. Este a barátai körében érdekes beszélgetésben vesz részt, melynek eredményeképpen új ismeretekkel bővítheti a tudását.

Bak 12.22-01.20.
Egészen meglepő találkozásra kerül ma sor a volt munkatársával. Azon kívül, hogy a régi időkről csevegnek, egy közös jövő gondolata is feltámad Önökben. De a beszélgetésüknek persze sokat ígérő anyagi vonatkozásai is vannak: azonnal hozzá kell látniuk a közös tervek kidolgozásához. Végre egy olyan ajánlat, amelyben kiélhetné régi, titkos vágyát. Engedje kibomlani gyermekesnek hitt elképzeléseit is. Csak mióta felnőtt, hiszi azt, hogy mindent összevont szemöldökkel és halálosan komolyan lehet csinálni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napon természetgyógyászati kezelésen vesz részt, ez pillanatnyi megkönnyebbülést okoz. Az orvos őszintén ismertette Önnel a terápia eredményességének az esélyeit, és ez nyugtatólag hatott Önre. Nem lehet, hogy csupán ennyi a kezelés hatása, a megnyugvás? Ne higgyen a „csodadokiknak", közönséges csalók és szédelgők, csak reménykedni lehet abban, hogy a kezelése nem okoz több kárt az egészségének, mint hasznot.

Halak 02.20-03.20.
Ma megint minden összejön. Végre kipihenten ébred, és egész délelőtt így is érzi magát. Ennek köszönhetően nem fogja minden felbőszíteni. Igyekezzen a kisebb tévedésein - melyek oly gyakran előfordulnak - tiszta szívből nevetni. A csalódás érzése ugyanis csak ingerli Önt, és inkább hallgatásba menekül. Persze ez néha még mindig jobb, mint az erőszakos dühreakciók, de Önnek igazából egy harmadik megoldásra van szüksége.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite