2019. március 18., hétfő - Sándor
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Adja át magát a mai nap kínálta örömöknek

Napi horoszkóp: Adja át magát a mai nap kínálta örömöknek

Széles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Széles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával. Élvezi a független életet. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, elég gyakran fejezi ki tetszését és nemtetszését. Ez utóbbit olykor olyan nyersen, hogy megbántja vele az embereket. Ezt nem rosszindulatból, sokkal inkább őszinteségből teszi. Legyen őszinte, de számoljon el tízig, mielőtt kimondaná.

Bika 04.21-05.21.
Így, a hónap végén ildomos lenne egy kis összejövetelt szervezni. Hívja meg a barátait és a legközelebbi munkatársait egy jóízű traccspartira, hogy kellemes légkörben, kötetlenül, jófajta borok társaságában beszéljenek mindennapi dolgaikról és az időszerű kérdésekről. Higgye el, mindenki hálás lesz Önnek ezért a lehetőségért, hiszen olyan ritkák manapság az ilyen jó bulik. Jó szórakozást!


Ikrek 05.22-06.21.
Kissé lecsökkent az aktivitása, a lendülete, de ezt ellensúlyozni tudja azzal, hogy egyenletes teljesítményt nyújt. Meglepően okosan gazdálkodik azzal, amije van, és ez most felér egy főnyereménnyel. Valakinek nagyon megtetszik, de nem mer Önhöz közeledni. Csak akkor bátorítsa a titkos hódolóját, ha tényleg vannak esélyei, mert vannak, akik a szerelmet nagyon komolyan veszik és komolyan sérülhetnek, ha játszanak az érzéseikkel.

Rák 06.22-07.22.
Tegnap rengeteget dolgozott, úgyhogy rászolgált a pihenésre. Amikor reggel kinéz az ablakon, és csak álmos szürkeséget lát, sürgősen visszabújik az ágyba. Másnak sincs kedve elhagyni a lakást ezen a napon, így aztán lustálkodhat egész vasárnap. Még az sem kizárt, hogy estefelé már a fűtést is be kell kapcsolnia, jól is fog esni a kellemes meleg. Úgy látszik, visszavonhatatlanul megérkezett az ősz.

Oroszlán 07.23-08.23.
Csendes vasárnapra virradt. A menetrendszerűen érkező hétvégi nagy perpatvar ma elmarad. Ez végre nagyszerű lehetőséget ad Önnek arra, hogy jót beszélgessen a családtagjaival. Most olyan témákra is sort keríthetnek, amelyek máskor komoly indulatokat kavarnak. Bontson fel egy üveg bort, és ezzel is ünnepelje-ünnepeljék meg a családi békét. Ha egy hét így végződik, pozitív hatással van a következő kezdetére, ezt tartsa észben.

Szűz 08.24-09.23.
Ma értesülhet arról, hogy a pályafutásában újabb emelkedő következhet. Új távlatok nyílhatnak meg Ön előtt szakmai, diplomáciai és egyéb téren. Partnere hozzátartozói nem túlságosan lelkesednek a várható változás miatt, ami eddigi életmódjuk feladását is jelentheti. Mielőtt döntene, legalább a partnerével beszéljenek erről. Indokolja meg a választását, ez talán jobb belátásra bírja majd őket.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Azt hitte, már begyógyult a seb, ma mégis felkavarja egy találkozás. Egyszer és mindenkorra le kellene már zárnia ezt az ügyet, de most már véglegesen. Ha tovább húzza-halasztja, egyedül Ön szenved tőle, és képtelen lesz talpra állni. Pedig szüksége lenne egy igaz, megértő, boldog kapcsolatra. Egyedül nemcsak unalmas, hanem nehezebb is az élet. Továbblépni azonban úgy nem lesz képes, ha nem engedi el a múltat.

Skorpió 10.24-11.22.
Érzi, hogy nem ura ma a cselekedeteinek, és emiatt külön is ideges. Nem tudja elengedni magát, képtelen levezetni a feszültséget. Hangulatváltásai kiszámíthatatlanok, figyelme szétszórt. Vigyázat! Fokozottan fennáll a baleset veszélye! Legyen óvatos, nyugodjon meg. Ne zúdítson még több bajt a nyakába azzal, hogy figyelmetlensége miatt kórházba kerül. Inkább maradjon otthon és vegyen egy forró fürdőt, de ellenőrizze a vizet, mielőtt beül a kádba.

Nyilas 11.23-12.21.
Ezt a napot szentelje a pihenésnek, a kikapcsolódásnak, az édes semmittevésnek. A kellemes tétlenség óráit igencsak megszolgálta az elmúlt hetekben. Ez a nap az elmélkedésé, az elengedettségé, a pihenésé. Ebben most kivételesen a családja is partner lesz, lesik minden kívánságát és leveszik a házimunka terheit is a válláról. Partnere különösen kényezteti, este a szerelemben még meglepetések is várják.


Bak 12.22-01.20.
Nézzen körül a lakásban. Ahova vetődik a pillantása, mindenhol talál valami csecsebecse porfogót. Az emlékek lassan teljesen beborítják. Kell-e tárgyi bizonyíték ahhoz, hogy a szépet megőrizze az emlékeiben? Vagy legalábbis ilyen mennyiségben. Még a menyasszonyi csokor is ott porosodik a szekrény tetején, még az első autója visszapillantó tükre is ott lapul. Semmire sem jók. A friss levegővel friss gondolatok is beáramolhatnak, nem beszélve az újkori leletekről.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma több reklám-szórólap is a keze ügyébe akad. Felbosszantják a felelőtlen ígéretek, az ál-árleszállítások. Igaza is van: bár a jó bornak is kell a cégér, az üzlet alapja nem lehet a hazugság és a megtévesztés. Ez csak egyszer jöhet be. Eljátszik a gondolattal, tehet-e egyebet a bosszankodáson kívül is. A délutánját azzal tölti, hogy valami megoldást találjon. Szomorúan és felháborodottan bújik ágyba, hogy egy ilyen világban fognak a gyermekei felcseperedni.

Halak 02.20-03.20.
Adja át magát a mai nap kínálta örömöknek. Bár sok sikert érhetne el, mégis jobban tenné, ha kímélné magát, és azokkal az emberekkel töltené az idejét, akik a legközelebb állnak Önhöz. Egy titkos szerelmi ügye ma este napvilágra kerül. Ez kínos ugyan Önnek, de sikerül kimagyaráznia magát és elhitetni, hogy az ügy már lezáródott. És még jó arra is, hogy a békülés után a partnerével közelebb kerüljenek egymáshoz.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-09-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite