2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Jobbról várta, mégis balról éri a támadás

Napi horoszkóp: Jobbról várta, mégis balról éri a támadás

Alapvetően befolyásolja jó közérzetét, hogy sikerül-e megbirkóznia a nehézségekkel és a kötelezettségeivel - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Nem szívesen fejezi ki a gondolatait és az érzéseit akkor, ha azt sejti, hogy ez másvalaki számára kellemetlen, kényelmetlen lehet. Még akkor sem, ha ezzel a személlyel gyakran kerül is összetűzésbe. De minél kedvesebbé, elnézőbbé válik is ily módon, annál több tudattalan harag halmozódhat fel Önben. Az így felgyülemlett feszültség azonban komoly veszélyforrás, hisz ha egyszer kirobban, semmi nem állíthatja meg a lavinát.

Bika 04.21-05.21.
Ha megint hagyja magát, akkor megérdemli, hogy megszégyenítsék. Miért engedi, hogy kitalált ürügyekkel a falhoz szorítsák, hogy kihasználják a hiszékenységét, visszaéljenek a jóindulatával? Vegyen erőt magán és beszéljen vissza, ne Ön legyen mások pofozó zsákja. Ha egyszer meglátják, hogy Ön nem hagyja tovább, minden bizonnyal nem merészelik még egyszer megtenni azt, amit a legutóbb műveltek Önnel.


Ikrek 05.22-06.21.

Ne töprengjen megoldhatatlannak látszó problémákon, ne vágjon bele befejezhetetlennek tűnő feladatokba, mert ezzel csak az idejét és az erejét fecséreli. Inkább olyan feladatokra összpontosítsa a figyelmét és az energiáit, amelyeket játszi könnyedséggel tud megoldani. Most különösen nehezen viseli a kudarcokat, inkább gyártson magának sikerélményeket, amelyekből erőt meríthet és a héten lendületet adhat.

Rák 06.22-07.22.
Alig teszi le a holmijait a munkahelyén, a reggeli kávé helyett azzal fogadják, hogy hívatja a főnöke. Egy igen fontos dologgal bízza meg, amiben ráadásul felelős döntést kell hoznia, mégpedig még a mai napon. Azt sem tudja hirtelen, fiú-e vagy lány, annyira tanácstalan. Mindenkit sorra megkérdez, aki számításba jöhet, mint tanácsadó, de senki nem vállalja a felelősséget Ön helyett. Végül mégis sikerül felülkerekednie a problémán, de estére teljesen kimerül.

Oroszlán 07.23-08.23.
Jobbról várta, mégis balról éri a támadás. Ez az első pillanatban összezavarja, megtéveszti, kibillenti az egyensúlyából. Ám Önt nem olyan fából faragták, hogy egy ilyen váratlan esemény miatt könnyen megadja magát. Vezényeljen „nyergelj-fordulj"-t, és szálljon szembe a támadójával. Meglátja, erre a határozott fellépésre még ő sem számított és végül mégis Ön okozhatja a nagyobb meglepetést.

Szűz 08.24-09.23.
A munkahelyén, a hivatásában ma is sokan cserélnének Önnel. A helyzete sziklaszilárd, a tehetségét elismerik. Az energiakészletei gazdagok, sokak által kiapadhatatlannak sejlenek, és tele van ötletekkel. Ha ezt alkotásra fordítja, ragyogó teljesítményeket mutathat fel. Ezek nemcsak pillanatnyi eredmények, hanem alapjai az újabb megbecsülésnek és az újabb sikereknek. Ezért tűnik Ön fáradhatatlannak.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Felgyorsulnak az események Ön körül, az állóvíz felkorbácsolódik. Számtalan ajánlatot kap, anyagilag is kedvezően alakulnak a dolgai. Döntenie kell egy fontos kérdésben, többen is szakmai tanácsot kérnek Öntől. És ha a hivatali sikerek nem merítenék teljesen ki, mindezek tetejébe még a partnere is válaszút elé állítja. Nem bírja ezt az iramot, ha sokáig kell tartania, hamar belerokkanhat. Húzza hát be a féket, ahol csak lehet.

Skorpió 10.24-11.22.
Hiába kezdenek alakulni a dolgok a szakmai, hivatali életében, Önt ez nem nyugtatja meg. A gyanakvása erősebb, mint a hite. Már abban is kételkedik, ami nem álom többé, hanem maga a valóság. És kételkedik azokban az emberekben is, akik a legnehezebb napjaiban is Ön mellett álltak. Ne legyen igazságtalan. Ne legyen ellensége saját magának. Az egészséges óvatosság nem mérgezheti meg a mindennapjait ilyen szinten.

Nyilas 11.23-12.21.
A tegnapi boldogságot ma megzavarják bizonyos körülmények. Ezek akár a hivatásában, akár a magánéletében is jelentkezhetnek. Nem bízik abban, hogy a dolgok rendbe jönnek. Pénzügyekben különösen óvatosan járjon el. Esetleg olyan hibát fog elkövetni, amelyet nagyon nehéz lesz a későbbiekben jóvátennie. A nap összes vesződsége azonban többé-kevésbé gyorsan köddé válik. Ha megengedheti magának, felejtse is el inkább ezt a napot.

Bak 12.22-01.20.
Szinte sorban állnak az ajtaja előtt az ellenségei. Nagy párviadalokra számíthat. Ad absurdum még tettlegességre is. Éppen ezért ne kezdjen el pofozkodni, ne forduljon durva módszerekhez. Egyáltalán nem hiányzik Önnek most, hogy eldöngessék. Arcbőrére és érzékeny csontjaira egyébként is nagyon ügyeljen. Az áruházak fényes csempéje legalább olyan veszedelmes tud lenni, mint a frissen feltörölt linóleum.

Vízöntő 01.21-02.19.
Alapvetően befolyásolja jó közérzetét, hogy sikerül-e megbirkóznia a nehézségekkel és a kötelezettségeivel. Ma fontos elintéznivalója akadhat. Talán most az átlagosnál is fontosabbak bizonyos elvégzendő feladatok, és ezek teljesítése több erőfeszítést igényel az Ön részéről. Ha önálló vállalkozása van, akkor most érdemes áttekinteni az üzleti kapcsolatait, a kínálkozó lehetőségeket. A mai napon erre mindenképpen szakítson időt.

Halak 02.20-03.20.
Megint az a veszély fenyegeti, hogy a sok munkától nem marad ideje a lényeges dolgokra. Intézze lendületesen azt, amit okvetlenül szükséges, és utána koncentráljon az eredeti terveire. Végtére is Önnek sikerélményre van szüksége ahhoz, hogy a szürke hétköznapokon erőt merítsen a folytatáshoz. Így mindenképpen addig üsse a vasat, amíg meleg és törekedjen arra, hogy az ügyeit eredményesen, de főleg az Ön számára haszonnal tudja lezárni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite