2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Tele van tervekkel és ötletekkel, megvalósításra váró elképzelésekkel

Napi horoszkóp: Tele van tervekkel és ötletekkel, megvalósításra váró elképzelésekkel

A barátja csődbe ment, ettől a hírtől kissé Ön is megretten. Ne feledje, okos ember más kárán tanul, tegyen így Ön is - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ellenállhatatlan vonzalmat érez távoli tájak, emberek, kultúrák iránt, de mielőtt a nyakába venné az egész világot, nem árt ellenőriznie részletekbe menően a tervezett utazás minden egyes kellékét. Elképzelhető, hogy a szükséges pénzösszeg összejöttének késlekedése, az úti okmányok körüli zavar vagy a kommunikációs nehézségek miatt csúszni fog az indulás. Emiatt kár is bánkódni, végül is a világ később is meglesz.

Bika 04.21-05.21.
Tele van tervekkel és ötletekkel, megvalósításra váró elképzelésekkel. Ám ez a nap azonban nem alkalmas arra, hogy formába is öntse őket. De még arra sem, hogy belefogjon akár csak az egyikbe is. Ki kell várnia a megfelelő pillanatot és az alkalmat, az ideális helyet és a lelkes embereket, hogy minden sikerüljön, és ne törvény- és sorszerű kudarc legyen a végeredmény, hanem siker és ünneplés.


Ikrek 05.22-06.21.

Sokkal gördülékenyebben megy minden, mint egy hónappal ezelőtt. Ez persze nem jelenti azt, hogy most nincs szüksége erőfeszítésekre, csupán annyit, hogy van eredménye is. Az álmokat, az ígéreteket ne keverje össze a valósággal. Ha terveket sző a hónap hátralévő részére, akkor csak azzal számoljon, ami már a birtokában van, mert a kifizetések egyelőre késnek. A derű, a könnyedség növeli a vonzerejét, ezt tartsa szem előtt.

Rák 06.22-07.22.
Nem elég, hogy a munkájában nehézségei vannak, még kiadós veszekedésre is számíthat a partnerével. Ez most egyáltalán nem hiányzik Önnek. Mivel egyébként is ideges, ingerült, nem tudja tolerálni a dolgot, és türelmetlenségében kiadja az útját. Ettől persze oly dühös lesz önmagára, hogy összerúgja a port mindenkivel, aki az útjába kerül. Ha még ehhez az eső is esik, joggal mondhatja, hogy ez egy pocsék nap.

Oroszlán 07.23-08.23.
Gondolt-e már arra, hogy mi lesz a hatodik X után? Most még távolinak tűnhet, szinte irracionálisnak látszik, ami hipp-hopp, karnyújtásnyi távolságban van. Nézzen körül, mit tehetne a nyugalma és az anyagi biztonsága érdekében. Hogyan lehetne kiegyensúlyozott nyugdíjas éveket biztosítani, megfelelő hátteret kialakítani idős éveire. Most még semmiről nem késett le, van ideje alaposan mérlegelni és meg találni a megfelelő befektetéseket.

Szűz 08.24-09.23.
Sokáig titkolta az érzéseit. Végre elérkezettnek látja az időt, hogy megvallja szerelmét a partnerének. Bölcsebbet nem is tehetett volna. Így végre nyílt lapokkal játszhatnak, és Ön is bizonyosságot szerezhet arról, hogy az imádottja viszonozza az érzelmeit. Ezen a napon minden mást elhomályosíthat szenvedélyük viharos fellángolása. Régen volt már ilyen élményekben része, nem szabad elfelejteni ezeket a perceket.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Szüksége van kikapcsolódásra egy ekkora hajsza után. Lazít egész nap, és este részt vesz egy összejövetelen. Óriási lesz a hangulat, és nagyon jó a társaság. Mindenre kapható a többség, így a rég elfeledett társasjátékokkal ütik el az időt. A hajnalig tartó káryapartiban Ön lehet a győztes, de csalni nem szabad. Legyen ez a parti egy vidám, önfeledt szórakozás, ne a minden áron győzni akarás estéje.

Skorpió 10.24-11.22.
Helyzete még nem irigylésre méltó, de már legalább nem reménytelen. Kezd lassan megnyugodni, de ez még nem megy olyan ütemben, ahogyan szeretné. Családjában teljes lehet a harmónia, kapcsolatai rendeződnek. Ismét terveket szövöget, az alkotókedve megélénkül. Már nem csak küzdeni kíván, hanem győzni is szeretne. És ezen cél elérése érdekében most képes az erejét és energiáit is hasznosítani.

Nyilas 11.23-12.21.
Óvakodjon mindennemű pénzügyi spekulációtól. Gondatlanságból olyan hibát követhet el, amely jelentős anyagi veszteséget nem csak okozhat Önnek, de egész családjának is. Ha kell, inkább varrja be a zsebeit, de semmiképpen ne költekezzen, fektessen most be. Este az Önhöz közel állók társaságát keresse. A szerelemben gondtalanul elmerülhet. Ha időt szakít az olvasásra, színház- vagy koncertlátogatásra, nagyon kellemesen fogja érezni magát.

Bak 12.22-01.20.
A mai napja fordulatokkal lesz teli, nem győzi kapkodni a fejét, hogy az eseményeket követni tudja. Az egészségi állapotában kedvező és gyors változás állt be. Akárhányszor is végiggondolja, mi történt, annyiszor nem talál magyarázatot. Mintha idegen kéz lökte volna meg. Örüljön, hogy egyáltalán életben van, ez kell, hogy adja a legnagyobb reményt. Szívós akarata különben is legyőzhetetlen, nem könnyű Önt ledönteni a lábáról.

Vízöntő 01.21-02.19.
A barátja csődbe ment, ettől a hírtől kissé Ön is megretten. Ne feledje, okos ember más kárán tanul, tegyen így Ön is. Egy jól összekovácsolódott, tettre kész csapat sok bajt el tud hárítani és sok támadást ki tud védeni - de ennek az ellenkezője is igaz. Csak Önön múlik, hogy melyikben játszik, illetve milyen emberekkel veszi körbe magát. Hisz sikert elérni egyedül sokkal nehezebb, mint jól megszervezett csapatmunkában.

Halak 02.20-03.20.
A közeli barátok tanácsa nagyon sokat segít Önnek a házassági vagy a partneri problémák megoldásában. Kreativitása általános csodálatot kelt. Biztos lehet a befolyásos emberek támogatásában. A nap folyamán váratlanul pénzhez jut. De amilyen könnyen jön, oly könnyen folyik is ki a kezei közül. Így bár az este ünnepléssel telik, de hosszú távú terveket most hiába szövögetne, források hiányában nem tudná megvalósítani.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite