2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Bizonyos benne, hogy helyes már a mai napon lezárni egy hivatalos ügyet?

Napi horoszkóp: Bizonyos benne, hogy helyes már a mai napon lezárni egy hivatalos ügyet?

Ma teljesen ötletszerűen cselekszik, minden tervét, elképzelését sutba vágja, és fene jó kedve van - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A problémák megoldása másoknak talán könnyebb, de ne aggódjon a lényeg a végeredmény. Most úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben megy. A dolgok jól alakulnak a szerelemben, a barátok terén és a pénzügyekben egyaránt. Egy félreértésre is fény derül, ami végül, így, hogy tisztázni tudták, jól végződik. A karrierjében felfelé ívelés figyelhető meg. A tervei úgy látszik, kezdenek megvalósulni. Próbáljon meg lazítani egy kicsit, mert már igazán Önre fér.

Bika 04.21-05.21.
Bizonyos, hogy nem egyoldalú a dolog. Ha Ön ilyen szúrósan nézett rá, ilyen kitartóan követte, biztos, hogy Önt is észrevették. Az ilyesmit megérzi az ember. Ne legyen tolakodó. Ne akarjon mindent a mai napon elérni. Adjon lehetőséget neki arra is, hogy viszonozza az érdeklődését. Ha a sors is úgy akarja, Önök hamar összejönnek. Ha pedig mégsem, ráér erre később is ráébredni, addig pedig álmodozzon.


Ikrek 05.22-06.21.
Kezdenek beérni a pénzügyi tervei, testi-lelki kondicionáló gyakorlata első eredményei, és ha továbbra is állhatatos, akkor az elkövetkező napokban a kisebb-nagyobb sikerek igazolják az elgondolása helyességét. A munkájában és az ezzel kapcsolatos ügyek intézése során meredek akadályokon kell átverekednie magát. Legyen türelmesebb, de nemcsak kollégáival szemben, hanem még a közlekedésben is.

Rák 06.22-07.22.
Ma teljesen ötletszerűen cselekszik, minden tervét, elképzelését sutba vágja, és fene jó kedve van. Lerázza az önként vállalt merevségét, és szinte megrészegül a szabadságtól. Nem hajlandó egy tollvonást sem tenni, valami ürüggyel elkéredzkedik a munkahelyéről. Járja az utcákat, felesleges holmikat vásárol, és amint meglát egy, a párjára hasonlító személyt, azonnal légyottra hívja elképedt kedvesét. Ma nem érez lelkiismeret furdalást, bármit is tesz.

Oroszlán 07.23-08.23.
Az Oroszlánok közös ismérve, hogy nyílt, derűs, közvetlen emberek, szeretik a társaságot és a jó életet. Nézzen önmagába és tekintsen körül: biztos, hogy Ön „jó" Oroszlán? Nem kellene valamivel többet törődnie a barátaival? Vegye könnyebben az életet, lássa meg annak a napos oldalát is, még akkor is, ha most úgy érzi, beborult Ön felett az ég. Ne feledje, minden rossz véget ér egyszer, ha tesz is érte, sokkal hamarabb.

Szűz 08.24-09.23.
Üzleti ajánlatot tehetnek Önnek. Ne habozzon, ragadja meg a kínálkozó lehetőséget. A mai napon előnyös feltételekkel köthet vállalkozási szerződést, vásárolhat ingatlant vagy cserélhet lakást, autót. A szerencse ezúttal sem hagyja cserben. Merjen igazán merész lenni, most ez a leghelyesebb, amit tehet. A mai napon olyan tervei, álmai válhatnak valóra, ha a merészsége nem hagyja cserben, melyekről azt gondolta, éveket kell várnia.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Beletemetkezik a munkájába, és nem akar tudomást venni a külvilágban zajló eseményekről. Újabban mindig ideges lesz, ha elolvassa a napi híreket vagy megnézi a híradót. Úgy gondolja, hogy Önnek a hivatása a legfontosabb az életében, és ezt nem adná fel semmiért. A politika, a nagyvilági problémák távol állnak Öntől. Gondolja, hogy ezzel a struccpolitikával kizárhatja az életéből a valóságot.

Skorpió 10.24-11.22.
Az alkotómunkájában csúcsteljesítményt érhet el. Ma erre összpontosítsa a figyelmét. A munkahelyén, a vállalkozásaiban is megpróbálhatja hasznosítani az ötleteit, elképzeléseit. Vesztenivalója nincs, viszont később a javára fordíthatja a kezdeményezőkészségét. Kerülje az összetűzést a munkatársaival és a családjában is. Ne rontsa el a jól induló hétvégét egy semmitmondó, elkerülhető csetepatéval.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon hajlamos lehet a könnyelműségre anyagi ügyekben. Úgy érzi, mindent kockára kell tennie ahhoz, hogy az anyagi csődöt elkerülje. Legyen módfelett tevékeny! Este a barátaival kellemes együttlét várja, a szerelemben pedig harmonikus, meghitt együttlét. Ha úgy érzi, hogy a partnerének tartozik egy őszinte, az érzelmeit feltáró vallomással, ne röstellje elmondani Neki egy meghitt vacsora keretében.

Bak 12.22-01.20.
Szívesen átragasztaná másokra is a megértés technikáját, de úgy látszik, környezete még nem tapasztalt eleget, hogy felfogja az Ön figyelmeztető jelzéseit. Mindenesetre arról is meg fog bizonyosodni, hogy mennyire állítható át az emberek viselkedése, mindenekelőtt a törődés és az odafigyelés ennek az előfeltétele. Még az oroszlánokat is képes bárányokká szelídíteni. Csak ne engedje össze őket.

Vízöntő 01.21-02.19.
Vigyázzon a megtakarításaira, a beruházásaira és a bizalmas kapcsolataira. Ha jelentős pénzügyi változtatásokat akar eszközölni, ezeket most inkább halassza el, egészen a jövő hétig. Tartsa rendben az egyéni költségvetését, fékezze a kiadásait, és ne vállaljon új pénzügyi kötelezettségeket sem. És ha csak egy mód van rá, ne erőltessen pénzügyi vagy szexuális változásokat a partnerére.

Halak 02.20-03.20.
Bizonyos benne, hogy helyes már a mai napon lezárni egy hivatalos ügyet? Úgy néz ki, hogy pénzügyileg még többet lehetne kihozni belőle. Ne zavarja Önt, hogy a hatóságok nem foglalkoznak kitörő örömmel az ügyeivel. Semmi oka sincs arra, hogy emiatt szemrehányást tegyen magának. Hisz nekik ez csak egy újabb munka, az igazi hasznot Önnek hozza majd, ha végre lezáródik, Ön fog profitálni belőle.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite