2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma kellemes flörtje alakul ki egy ismeretlen személlyel

Napi horoszkóp: Ma kellemes flörtje alakul ki egy ismeretlen személlyel

Ámor nyila nem válogat a hónapokban, alaposan oldalba találja Önt. A mai napon, az utcán sétálgatva megtalálhatja élete párját, megízlelheti a szerelem gyönyöreit is - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Valaki egyszer azt mondta, „ha valaki mindenben tökéletességre törekszik, az a kudarcnak udvarol" Remélhetőleg Ön is egyetért vele. Ne akarjon tehát aranyérmet nyerni a"karrier-gyerek" kettős versenyében, mert ha ez nem megy, szemrehányásokkal fogja kínozni önmagát. Sokkal inkább törekedjen az egyensúlyra. Este kellemes, sőt romantikus szerelmi élményekben a hazai pálya is tartogat némi csemegét.

Bika 04.21-05.21.
Váratlan rendrakási késztetése eredményeképpen különös és érdekes dologra bukkan. A most előkerülő papírokból egészen különös kép kerekedik ki, és ez - nem kétséges - a hasznára válik. Eddigi felderítő akciója csak az íróasztalra korlátozódott, így még csak elképzelni sem lehet, mi lapulhat a szekrénye mélyén. Talán megérne egy-két órát, hogy arrafelé is kiterjessze a vizsgálódásait. Ha más előnye nem is lesz, de legalább ott is rendet rak.


Ikrek 05.22-06.21.
Letévedhet a realitások talajáról, és olyan álmokat dédelget, melyek aligha megvalósíthatóak. Cserbenhagyja az emberismerete is, olyanok mellett áll ki, akik nem méltóak a jóindulatára. Főként a szakmájában legyen óvatos, mert a patronáltja később megingathatja a pozícióját. Egy kedves szerelmi történet szerezhet néhány szép pillanatot, de a kölcsönösen fellobbanó érzelmek oly gyorsan hűlnek ki, mint ahogyan születtek.

Rák 06.22-07.22.
Október ide vagy oda, Ámor nyila nem válogat a hónapokban, alaposan oldalba találja Önt. A mai napon, az utcán sétálgatva megtalálhatja élete párját, megízlelheti a szerelem gyönyöreit is. Amennyiben házasságban, kapcsolatban él, rájön, hogy nem merítette ki teljesen az ismeretei tárházát. Sok kellemes meglepetésben lehet része a párja oldalán, ismeretlen, ám annál kellemesebb oldalait fedezheti fel.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kitől kérhetne pénzt ebben a szorult helyzetben? Ugye rá nem is gondolt, pedig milyen kézenfekvőnek látszik most már, hogy tőle kérjen segítséget. Ne hímezzen-hámozzon, hanem őszintén mondja el neki, hogy milyen ostoba ügy miatt került ilyen kellemetlen helyzetbe. Higgye el, meg fogja érteni, és éppolyan önzetlenül nyújt majd segítséget Önnek, mint egykoron Ön tette - igaz, nem ehhez hasonló helyzetben - vele.

Szűz 08.24-09.23.
Mégis jobban érzi magát, hogy kinyújtóztatta a fáradt izmait. A nyugalma is kezd visszatérni. Sok energiát gyűjthet a természetben, a mozgás különösen jót tesz a nyikorgó, berozsdásodott ízületeinek. Számíthat olyan látogatóra is, akivel találkozni mindig nagy élmény, vagy akivel a későbbiekben sikeres üzleti kapcsolatba léphet. Ha lakáscserében gondolkodott, most ez a problémája is megoldódni látszik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Talán valaki, talán a lelkiismerete elől szeretne elmenekülni. Meglehet, célszerűbb lenne minél gyorsabban tisztázni az ügyet, így nyugodtan szembenézhet másokkal és még önmagával is. Egyébként a mai napon nem javasolt a tükör előtt tetszelegni, mert nincs kimondottan kirobbanó formában. Kerülje az embereket, mert ezen a vasárnapon sem a küllemével, sem a modorával nem kimondottan társasági lény.

Skorpió 10.24-11.22.
Teljesülhet végre, amire vágyott: úgy látszik, pozíciójában megerősítik, vagy olyan ajánlatokat kaphat, amelyek megoldhatják az egzisztenciális és az anyagi gondjait. Szerelme boldogsággal tölti el, úgy érzi, hogy sikerült megtalálnia végre az igazit. Ez arra készteti, hogy rendezze a kapcsolatát, és egy életre szóló szövetségre lépjen a partnerével. Nagy elhatározás, nagy lépés, de ha ma megteszi, nem fogja megbánni.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap szerelmi téren határozottan szerencsés lesz. Ma olyasvalakivel fog megismerkedni, akivel tartósabb kapcsolatot épít ki, mert sikerül vele megtalálni azt az érzelmi és szellemi összhangot, melyet már régóta keresett. Ha pedig már tartós kapcsolatban, házasságban él, a mai napon ismét rácsodálkozik partnere külső-belső kellemeire, és joggal érzi úgy, hogy jól választott. Felfokozott, túláradó érzelmei nem maradnak viszonzatlanul.

Bak 12.22-01.20.
Mindenfajta szabadtéri megmozdulás vidámságot és pezsgést hoz az életébe. Ha a gyerekek maguk közé fogadják, vegye dicséretnek, és ne akarjon köztük az egyetlen megfontolt felnőtt lenni. Nem fog nehezére esni egyébként visszavedleni vásott kölyökké. Masszázstudománya jól fog jönni az este folyamán. Érdemes lenne szakvizsgát is tennie, különösen most, hogy már szabályozzák is az effajta tevékenységet.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma kellemes flörtje alakul ki egy ismeretlen személlyel. Amennyiben egyedülálló, már régen várja újra az igazit, még az sem elképzelhetetlen, hogy éppen ő lesz az. Ne habozzon, lépjen Ön, és ez hamarosan kiderülhet akkor. Ha kapcsolatban él, fogadja az udvarlását udvariasan, de egy percre se feledkezzen meg arról, hogy Önt hazavárják. De lelkének a bókok mindenképpen jól esnek, hallgassa hát nyugodt szívvel.

Halak 02.20-03.20.
Aki a dicsekvési vágyát el tudja nyomni, azt elismerik azok az emberek, akik allergiásak a túlságosan nyíltan kimutatott önelégültségre. Ez sokaknak üdvös tanulság lehetne: a remélt siker érdekében nem kell állandóan az előtérbe állítani magunkat. Egyébként ne hanyagolja el az egészségügyi problémáit sem. A közeli rokonok kritikáját pedig vegye nagyon is komolyan, minden rosszindulat nélkül hangzanak el.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite