2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Jól kezdődik ez a hét, mind testileg, mind lelkileg kiváló kondícióban érzi

Napi horoszkóp: Jól kezdődik ez a hét, mind testileg, mind lelkileg kiváló kondícióban érzi magát

Ami egy jó hónappal ezelőtt nem sikerült, azt most érdemes lenne újra megpróbálnia. Menni fog - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A szerelemben nem csak lángoló, hanem odaadó is, ami egészen lenyűgözi a partnerét. És Ön valóban sosem okoz csalódást. Ha Önt boldoggá teszik, szeretné, ha ezt mindenki látná, és ezért szívesen jelenik meg a partnerével, ezzel is jelzi országnak és világnak, hogy mennyire összetartoznak. A dolgait viszont nehezíti, hogy szeretne Ön lenni az egyetlen, riválisok, ellenfelek nélkül, és ez bizony néha bosszanthatja a partnerét.

Bika 04.21-05.21.
Kár játszania a sértődött őrgrófnőt, különösen akkor, ha tudja, hogy nincs is igaza. Most az Ön kezében futottak össze a szálak, Önnek kellett volna ügyelnie arra, hogy minden jól sikerüljön, rendben menjen. Nem így tett, és most, amikor a szemére hányják a mulasztását, még Ön sértődik meg. Úgy látszik, mostanában mindent az érvényesülésnek rendel alá, és csupán egyetlen dolog számít Önnek: a pénz.


Ikrek 05.22-06.21.
Próbáljon meg kicsit szorgalmasabb lenni. Ha mindent az utolsó percre hagy, könnyen véthet hibákat, és ezeket aztán helyre kell hoznia. Sok csábításnak lesz kitéve. Valaki rá akarja venni, hogy lépjen be egy ügynöki hálózatba és hamarosan meggazdagodik. Gondolja meg, illik-e Önhöz ez a tevékenység. Úgy tűnik, a nagy nyári fellángolásnak egyelőre vége. De ne szomorkodjon, ez csak átmeneti állapot. Október végén megint felhőtlenül boldognak érzi majd magát.

Rák 06.22-07.22.
Jól kezdődik ez a hét, mind testileg, mind lelkileg kiváló kondícióban érzi magát. Nem is beszélve a szellemi kapacitásáról, amely jelenleg kimeríthetetlennek tűnik. A mai napon mindenben és mindenkiben csak a szépet hajlandó észrevenni és meglátni. Szerencsére önmagában is képes felfedezni a vonzó tulajdonságokat, és nyilvánosságra is hozza azokat. Nehogy elrontsa ezt a szép napot valami apró ostobasággal.

Oroszlán 07.23-08.23.
Mégis, kinek az érdeke? Vagy kinek állhatott az érdekében? A legnyilvánvalóbb kérdést most Önnek kell feltennie, egyenesen a szemébe mondva. Ne törődjön most azzal, hogy kellemetlen szituációt teremt. Ez még mindig jobb, mintha kerülő utakon kellene járnia, kétes információkat felhasználnia és megbízhatatlan hírekből összerakni a képet. Ha nem kap egyenes választ, még akkor is előbbre jut így.

Szűz 08.24-09.23.
Végre már, hogy megemberelte magát a hivatásában, és tessék, máris elnyeri a jutalmát: emelhetik a fizetését, jobb beosztásba sorolhatják. Ettől egy csapásra megszűnnek a családi veszekedések is. Szeretteit ugyanis örömmel tölti el, hogy mégsem csalódtak Önben. Pénzügyi kérdésekben azonban legyen ma óvatos: vonzónak tűnő ajánlatot kaphat. Ha szerencséje van, megduplázhatja a vagyonát, de ha nem figyel, anyagi romlásba döntheti magát ezzel a döntéssel.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Be van sózva, ahogy mondani szokták. Nagy esélye van arra, hogy a várva várt szerelem elkövetkezik a mai napon, bár meglehet, hogy csak egy futó kaland formájában. Vagy talán éppen erre vágyott? Mindenesetre élvezze minden pillanatát úgy, ahogy jön, hiszen ez a tiszavirág-életű szerelem gyorsan tovaröppen. Hódításához elengedhetetlenül szükséges a csinos megjelenés. Ma bemutathatja a legújabb kollekcióját.

Skorpió 10.24-11.22.
Az érzelmeit viszonozzák, a boldogsága ennek köszönhetően felhőtlen, se lát, se hall a szerelemtől. A hivatásában sem csalódik: a mai napon fényes elégtételt vehet a korábban elszenvedett sérelmekért. Legyen mégis óvatos, néhány munkatársa megirigyelte a sikerét, és igyekeznek befeketíteni a főnökénél. A bajkeverők talán nem árthatnak Önnek, de mégis okosabban tenné, ha rajtuk tartaná a szemét.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma olyan állapotban van, hogy úgy érzi, minden rossz az életben. Tartózkodjon a dicsekvéstől, az önhittségtől. A borús hangulata csak akkor múlik el, ha a helyzetét képes józanul, a tényeknek megfelelően értékelni. Ha higgadtabban tekinti a helyzetét, szemléli önmagát, reálisabban fogja látni a lehetőségeit. Hamarabb megtalálja a kifelé vezető utat, ha még indulás előtt megfogalmazza a céljait. Este legyen adakozó a szerelemben.

Bak 12.22-01.20.
Felbolydult az egész világ. Legalábbis így érzi, mert nem az történik, amit Ön akar. Még a természet törvényei is felborulni látszanak. A természeti katasztrófák sem történnek véletlenül. De ezen kár gondolkodnia, az már nagyobb összefüggés, mint amin segíteni tudna. Koncentráljon most a saját problémáira, hogy mihamarabb megtalálja a kiutat a lelki és szellemi válságból, melybe Önmagát sodorta.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ami egy jó hónappal ezelőtt nem sikerült, azt most érdemes lenne újra megpróbálnia. Menni fog! Jó esélye van arra, hogy kitűnjön a szürke átlagból, egyaránt remekelhet a pályán és a dobogón is. Egy érdekes utazás vagy egy távoli levelezőpartner nemcsak új élményeket ígér, de a hivatásában, a szakmájában is előrelépéssel kecsegtet. Használja ki a kínálkozó lehetőséget, de ne éljen vissza az emberek bizalmával.

Halak 02.20-03.20.
Barátai elkápráztatására azt hangoztatja, hogy a megfelelő helyről protektorok segítik. Ez a tény pillanatnyilag meghatározó ösztönzést ad Önnek. De még korántsem érezheti bizonyosnak, hogy valóban támogatják-e majd az ügyét. Ha Önnek még most sikerül egy vitát egy bizonyos személlyel elsimítania, akkor minden területen örömteli haladásra számíthat, hisz energiáit nem emészti fel az ellenségeskedés.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite