2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem eszik olyan forrón a kását

Napi horoszkóp: Nem eszik olyan forrón a kását

Nem tud mit kezdeni magával, érzi, hogy valamit tennie kellene, de fogalma sincs, hogy mit, és így azt sem, hogyan kezdjen hozzá - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A hét a hullámokról szól, melyekre most felült. Hol feldobja a felszínre, hol mélybe taszítja és sodorja az örvény. Ma ismét a fellegekben érzi magát, magánéletét újra a kiegyensúlyozottság jellemzi. Ideje lenne azonban a munkájára is összpontosítani, mert az elmúlt napok ingadozása rányomta a bélyegét a hivatali, szakmai teljesítményére. Az egészségére és a pénzére vigyázzon jobban, különösen, ha tömegközlekedési eszközöket vesz igénybe.

Bika 04.21-05.21.
Sokadszor nem jut eredményre. Ez már az idegeire megy, pedig tudja, hogy a hiba valahol a közepe táján van, mégsem tudja fülön csípni. E nélkül pedig egyszerűen nem tud továbblépni. A feje már olyan, mintha fűrészporral tömték volna tele. Képtelen gondolkodni, elemezni, egyetlen jó ötlete sincs és még a döntéshozásaiban is teljesen elbizonytalanodik. Ha már ilyen állapotban van, ne erőltesse tovább, ne küzdjön a reménytelen helyzettel.


Ikrek 05.22-06.21.
A biztonságra kell törekednie. Meglehet, hogy a csillagok állása kísérletezésekre csábítja, de ennek ellen kell most állnia. Főnöke türelmét se tegye próbára a mai napon. Addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Hogy min lehet napjainkban még spórolni? Az élvezeti cikkeken egészen biztosan. Csak bonyolítaná az életét, ha most titkos utakra vállalkozna, kalandokba keveredne. Fedezze fel inkább újra a partnerében azokat a tulajdonságokat, amelyekért annak idején beleszeretett.

Rák 06.22-07.22.
Megint úgy hullámzik a kedélyállapota, mint a tó vize szélben. Nem tud mit kezdeni magával, érzi, hogy valamit tennie kellene, de fogalma sincs, hogy mit, és így azt sem, hogyan kezdjen hozzá. Nos, talán a testi kifáradás ebben a segítségére lehet, az intenzív testmozgás eddig mindig kihúzta a bajból. Amikor már a hátán csurog a víz, akkor semmi más vágya nincs, mint egy jó zuhany és egy ágy. Eszébe sem jut szeszélyeskedni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Miért gondolja, hogy Ön különb másoknál, hogy Önnel semmi baj nem történhet, hogy Ön kivételezett személy? Erről szó sincs. Teste éppúgy halandó, mint másé, a lelke éppoly sebezhető, éppoly törékeny, mint az Önhöz hasonlóké. Fel kellene már adnia a fényes elszigeteltségét, és meg kellene látnia a valós életet, le kellene jönnie az elefántcsonttoronyból az igazi életbe, kitörni a burokból, melyet maga köré fújt.

Szűz 08.24-09.23.
Mozgalmas napnak néz elébe. Munkatársainak, üzletfeleinek lassúsága idegesíti. A levegő ma vibrál Ön körül. Hatalmas tempót diktál, lendülete vinné előre, de úgy érzi, hogy csupa tehetetlen ember veszi körül, akik csak visszafogják, hátráltatják az előrejutásában. Ne legyen ennyire türelmetlen és főleg ennyire feszült, ideges. Azzal nem jut Ön sem előbbre és környezete is csak elfordul Öntől, hamar egyedül találja magát az útján.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Azon egy percig sem csodálkozik, hogy az anyagi hátterét, a szakmai sikereit irigylik Öntől, de azzal, hogy valaki megkérdőjelezné az üzleti tisztaságát, ma találkozik először. Hirtelen nem is tud mit kezdeni a hírrel és az érzéssel, kétségbeesik, sírni tudna a fájdalomtól. Szerencsére hamar túlteszi magát a kezdeti nehézségeken, talpra áll, bosszút forral, de ez az érzés gonosszá és rosszkedvűvé teszi.

Skorpió 10.24-11.22.
Amennyiben az érvényesülésén szeretne dolgozni, tudnia kell, hogy a csillagok ma nem támogatják ebben. Vállalkozásai, üzleti tárgyalásai komoly próbára tehetik a türelmét és az idegeit. A munkahelyén, a hivatásában kenyértörésre is sor kerülhet a főnökeivel. Legyen óvatos! Mielőtt döntene, alaposan fontolja meg az elhatározását és annak minden következményét. Akkor kerülhet Ön ki győztesen az összecsapásokból.

Nyilas 11.23-12.21.
A barátaival, a munkatársaival fennálló nézeteltérése ma végre megoldódik. A nap folyamán önmagán túlmutató körülmények okoznak Önnek meglepetéseket és örömet. Pozíciója megerősödik, a hatalma nő. A családja is elismeri a képességeit. Ha a közösségért dolgozik, este megelégedettség tölti el a lelkét, mindent sokkal derűsebben lát. Most úgy érzi, nem cselekedett hiábavalóan, valóban segíteni tudott a környezetén.

Bak 12.22-01.20.
Ha egy vidéki kirendeltségen, leányvállalatnál kell ráncba szedni az ügyeket, nem kellene tovább halogatnia az utazást. Induljon el még ma. Minden lezáratlan és tisztázatlan dolog csak nyugtalanítja és feszültté teszi. Jobb, ha összeírja, kinek kell telefonálnia, és szépen sorban fel is hívja őket. És mert elébe megy a problémáknak, éppen azért kerülhet ki nyertesen, küzdheti le a nehézségeket.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szokásos érzékenysége múlóban van, és az őszi allergia veszélye sem fenyegeti már, de a gyógyszerét azért mindenesetre tartsa magánál, hiszen sohasem lehet tudni, mikor kapja el megint a kór. Partnere távolságtartó magatartása meglepi, de ha jobban belegondol, a közelmúlt történéseit figyelembe véve a viselkedése teljesen érthető és elfogadható. Igyekezzen kiengesztelni őt apró meglepetéssel vagy egy romantikus vacsorával.

Halak 02.20-03.20.
Nem eszik olyan forrón a kását. Ez a népi bölcsesség juthat eszébe, ha józanul újból mérlegeli a tegnapi nehézségeket. Ma már egészen más szemmel nézi a világot. Megnőtt a mozgástere, és ez lelkes hangulatot, boldog életérzést biztosít Önnek. Ha ráadásul sikerül a kollégák közötti civódást is elsimítania, akkor lesz csak igazán Ön a nap hőse. Ehhez minden diplomáciai érzékére szüksége lesz.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite