2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az események kicsúsznak az Ön irányítása alól

Napi horoszkóp: Az események kicsúsznak az Ön irányítása alól

Ha nem is rögtön, de aránylag hamar eredményre jutott, és ki tudta szűrni a hibákat is még idejében - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A most következő napok bolygóállása ígéretes pénzügyi kilátásokat hoz, ha tud élni a tálcán kínált lehetőséggel, valamint a partnerkapcsolatának is kedvez. Valószínű, hogy valamilyen kapocs van a szerelem és egy utazás, vagy egy továbbképzési lehetőség között, viszont a Hold hatására nem fog túl gyakorlatiasan gondolkodni a pénzügyekben. Kerülje el a jogi ügyeket is és abban az esetben, ha valaki megpróbálja rábeszélni egy gyors pénzt hozó üzletre, azonnal utasítsa vissza.

Bika 04.21-05.21.
Ugye, így volt helyes? Ha nem is rögtön, de aránylag hamar eredményre jutott, és ki tudta szűrni a hibákat is még idejében. Most már csak az van hátra, hogy boncolgassa a továbblépés lehetőségeit és megtalálja a legmegfelelőbb utat. Nem szabad figyelmen kívül hagynia az időt sem, mert bizony a versenyfutás megkezdődött. Az nyer, aki hamarabb kapcsol és gyorsabban lép. Legyen résen és legyen ez Ön.


Ikrek 05.22-06.21.
Furcsa félreértések zavarhatják az ismerőseihez fűződő kapcsolatát. A kedvese pedig sorozatosan tévedhet a családi kassza kárára. A most kibontakozó üzleti, szakmai vállalkozásában pedig szokatlan nehézséggel kell megküzdenie, ám ne dobja be a törölközőt, mert a hónap végén talán még a vártnál is jobban beütnek a számításai. A családi nyugalmat főként az idősebb rokonok veszélyeztetik, ha békét szeretne, akkor a hétvége táján zárja ki őket az életéből.

Rák 06.22-07.22.
Tegye, vagy ne tegye: ez itt a kérdés. Mégpedig olyan kérdés, amelyben tanácsot lehet ugyan kérni, de döntenie egyedül Önnek kell. Ön egyébként is hadilábon áll a tanácsokkal, hisz a legritkább esetben mérlegeli a hallottakat. Ne rabolja tehát feleslegesen mások idejét. Vágjon bele, aztán majd menet közben elválik, hogy igaza volt-e. Ha nem, még mindig nem késő visszakozni és újrakezdeni. Szerencsére nem egyirányú úton kell elindulnia.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem tudja, hogy miért, mégis egyre jobban fél, izzad és gyötrődik. Úgy érzi, valami nincs rendben Ön körül. Mivel azonban ennek nem találja a konkrét okát, a bizonytalansága csak egyre fokozódik. Egyre többet dohányzik, és még az italra is rákapott. Mivel egyik sem segít megtalálni a megoldást, mind mélyebbre süllyed a mocsárba. Előzze meg a komolyabb bajt, és forduljon segítségért a háziorvosához.

Szűz 08.24-09.23.
Az akaratereje minden nehézségén átsegíti, és ettől az önbizalma is visszatér. A mai napon erősen hajlamos az optimizmusra - ezt ráadásul a munkahelyén elért sikerek is táplálják -, de vigyáznia kell, nehogy átessen a ló túloldalára. A nagyvonalúságát most kihasználhatják, hisz magabiztossága miatt az óvatosság a háttérbe szorul. Visszaélnek azon tulajdonságával is, hogy ragaszkodik a bevált dolgokhoz, a megszokásaihoz.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Milyen is lehetne a hangulata, amikor az idő is olyan szomorú? Egyre csak a munkahelyi intrikák járnak a fejében, nem hagyja nyugodni egy tegnap hallott pletyka a feletteséről. Keserűsége láttán nem csoda, ha elfordulnak Öntől az emberek, és így magára marad. Jobb is ezt a nehéz időszakot egyedül átvészelni. Ne feledje, két barátja a legnehezebb helyzetekben is akad: az autója és egy jó könyv. Keressen bennük vigaszt.

Skorpió 10.24-11.22.
Ismét bebizonyosodik, hogy a rendületlen kitartás meghozza a gyümölcsét. A javaslatát elfogadják, a képességeit kiválóra minősítik. A családi élete harmonikus. Egy kezdődő kapcsolat azonban árnyékot vethet a boldogságára. Most ne engedjen a kísértésnek. Ha a partnere fontos az Ön számára, akkor most tartson ki mellette. Olykor Önnel is előfordulhatna igazán, hogy hűséges marad a partneréhez.

Nyilas 11.23-12.21.
Az események kicsúsznak az Ön irányítása alól. Legyen bátor és kitartó, mert csak így reménykedhet abban, hogy kedvező megoldások születnek. Ha kellőképpen tapasztalt és megfontolt is egyben, akkor egykönnyen úrrá lesz a ma támadt zűrzavaron. A fölényét ne éreztesse másokkal, elillan, ha hangoztatja. Mindenképpen vegye figyelembe a szakemberek tanácsait is, még ha ez nem is tűnik első hallásra kedvezőnek.

Bak 12.22-01.20.
Az előrejelzések szerint olyasmi történik, ami az egészségi állapotában eredményez változást és nem feltétlenül javulást. Pokoli lelkesedéssel és iramban igyekszik javítani az állapotán. Mindenképpen Önre vár, hogy a sorsán fordítson. Igyekezzen úgy felépíteni, berendezni az új életét, hogy az eltervezett átmeneti két évet jajongás nélkül ki tudja bírni és mindenképpen legyen arra is terve, ha a két év nem lenne elegendő.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma több jelentéktelen, illetve jelentéktelennek tűnő esemény történik Önnel, apró bosszúságok és kis örömök érik, egyetlen dolognak lesz komolyabb következménye - csak akkor, ha Ön is úgy akarja. Ma jut a fülébe, hogy egy Önhöz közelálló, Önnek igen kedves személy nem úgy nyilatkozott Önről, ahogyan ezt Ön elvárta volna. Mielőtt bosszankodni kezd vagy felháborodik, adjon választ a kérdésre: tisztában van-e vele, hogy milyennek látják Önt a családtagjai, a barátai, szerelme?

Halak 02.20-03.20.
Ma próbára teszik Önt. Szerencsére nem viszi kenyértörésre a dolgot, mert semmi kedve sincs hadakozni, komolyabb vitákba belemenni. A jelleme, a jóindulatú természete megint felülkerekedik, így enged az Önt ellenségnek tekintőknek. Nem okos dolog viszont, hogy felelőtlenül átadja magát az élvezeteknek. Remélhetőleg tisztában van azzal, hogy mindezért egyszer keservesen meg kell fizetnie.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite