2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha van valamilyen javaslata, akkor azzal délután álljon elő

Napi horoszkóp: Ha van valamilyen javaslata, akkor azzal délután álljon elő

Sokat segítenek a barátok és a rokonai, így biztonságban érezheti magát, amely magabiztosságot és határozottságot kölcsönöz Önnek - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Kemény munkával elérheti azt a sikert, amelyre vágyik. Persze csakis abban az esetben, ha igazán tesz valamit ezen vágyai megvalósításának érdekében. Egy jóakarója segítő kezet nyújthat ebben, de ne utasítsa el ezt a lehetőséget túlzott önhittségből. Soha nem tisztelte különösképpen mások törvényeit, de most próbálja meg rábírni jóakaratú idealista barátait, hogy legyenek sokkal reálisabbak és szervezettebbek.

Bika 04.21-05.21.
Nehezen tudja elfogadni, hogy változás van készülőben a munkahelyén, és talán még nehezebben tudja magáévá tenni az új eszméket. Pedig a korral együtt Önnek is változnia kell. Ha csökönyösen ragaszkodik továbbra is az egykori elveihez, meggyőződéseihez és nézeteihez, könnyen azt mondják majd Önről, hogy csak szóban híve a változásoknak. Magában pedig mindent meg akar őrizni változatlanul.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon remek formában ébred. Sokat segítenek a barátok és a rokonai, így biztonságban érezheti magát, amely magabiztosságot és határozottságot kölcsönöz Önnek. Amennyiben a párkapcsolata kiegyensúlyozott, most úgy érzi, hogy a közös célok az eddiginél is szorosabb köteléket jelentenek. Amennyiben azonban még csak most keresi az igazit, akkor egy új szerelem hozhatja a délutáni órákban tűzbe.

Rák 06.22-07.22.
Ennél borzasztóbbat elképzelni sem tud: péntek van. Amikor ennek a tudatára ébred, magához veszi az összes kabaláját, minden babonáját és úgy indul útnak. Valószínűleg annyira óvatos, hogy semmi baj nem érheti. Ha mégis, az csak a túlzott elővigyázatosságának köszönheti. Azért ne felejtse el feladni a lottószelvényét. Este hazaérve, kimerülve az egész napos babonás félelmétől veszi csak észre, hogy elnézte a naptárt, és bár valóban péntek van, de nem tizenharmadika.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem vall túl jó politikai, diplomáciai érzékre, ha idegenek előtt kitálalja a munkahelyi problémáit. Nem valószínű, hogy úgy értik vagy érzik meg ennek az okait és a következményeit, ahogy Ön szerette volna, és közel sem biztos, hogy rokonszenveznek Önnel és a cégével. Annyit mindenesetre elért, hogy kellemetlen helyzetbe hozta magát, és elterjed Önről, hogy megbízhatatlan személy, akire semmit nem lehet bízni.

Szűz 08.24-09.23.
Partnere hatalmas szenvedélyt ébreszt Önben már kora reggel. A szerelmük végre beteljesülhet. Az eddig visszafogott érzelmei most végre kiszabadulhatnak. Csodálatos élményekben részesítheti azt, aki Önben ilyen érzelmeket és érzéseket képes feltámasztani. Ma egész nap csak a reggeli órákra képes gondolni, a munkáját sem tudja elvégezni. Kollégái is meglepődve figyelik, nem tudják mire vélni a szétszórtságát.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Sürgeti a határidő, de nem Ön az, aki miatt késedelmet szenved a munka. Kollégáját hiába noszogatja, a füle botját sem mozdítja. Ez nem csak kettejük között okoz feszültséget, hanem a megrendelő és Ön között is. Próbáljon kitalálni valami okosat, mert kár volna egy ekkora üzletet csak úgy elszalasztania. A felelőtlen kollégáját pedig nem árt, ha móresre tanítja. Még szerencse, hogy jön a hétvége, és így a bosszúvágya is enyhül.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma nem hajtja a tatár, ráér pótolni néhány lemaradását. A kapcsolataira is ráfér a „felújítás", az utóbbi időben elhanyagolta a barátait. Szerezzen meglepetést a családtagjainak, a partnerének: szervezzen programot estére, vagy segítsen a hétvégi előkészületekben. Ha vendégeket hív, nem bánja meg, kitűnő lesz a hangulat. A vacsora is remekül fog sikerülni, az új receptjével hatalmas sikert ér el.

Nyilas 11.23-12.21.
A családi problémáit vagy a partnerével fennálló nézeteltéréseit megoldhatja a mai napon, ha képes arra, hogy elfogadja és meghallgassa mások problémáit is. Szakemberek tanácsait a mai napon is fogadja meg. Ne akarjon mindent egyedül megoldani, bátran forduljon tanácsért, segítségért másokhoz. A nap folyamán olyan ismeretséget köthet ennek köszönhetően, amely a későbbiekben tartós barátsággá fejlődhet.

Bak 12.22-01.20.
Ma jobb lábbal lépett le az ágyról. A munkahelyén a főnöke fontos bejelentéssel várja. Ön fogja képviselni a céget egy nagyon színvonalas nemzetközi tanácskozáson. Már most késő van, úgyhogy nagyon kell sietnie. Húzza hát fel a nyúlcipőt, hogy utolérje a többieket. De azért is igyekeznie kell, hogy az irigyeinek ne jusson arra ideje, hogy befeketítsék, és ezzel elorozzák Ön elől a lehetőséget. Az ügyintézéssel még sok idő eltelik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha van valamilyen javaslata, akkor azzal délután álljon elő. A csillagok ekkor nemcsak a kommunikációt segítik, hanem az üzletkötéseket is. Amennyiben most kezdene új vállalkozásba, biztosan megtalálja a számításait hosszú távon is. Ismét a péntek hozza a vitákat a párkapcsolatába. Ne hangerővel próbálja meggyőzni a partnerét, hanem szép szóval, kedvességgel, némi diplomáciai érzékkel. Legkésőbb holnap este ismét helyreáll a családi béke.

Halak 02.20-03.20.
Már a kora reggeli órákban győz a kötelességérzete, mert egy csábító ajánlatot - amely lehetetlenné tenné, hogy a tulajdonképpeni feladatait elvégezze - nehezen ugyan, de visszautasít. A nap további részében valamennyire elégtételt vesz magának az „elúszott" kikapcsolódásért: a mások rovására használ ki egy helyzetet. Most kivételesen teszi mindezt lelkiismeret-furdalás nélkül, ne is bánja meg a lopott perceket.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite