2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Valamivel nyugodtabb és sikeresebb időszak következik most az életében

Napi horoszkóp: Valamivel nyugodtabb és sikeresebb időszak következik most az életében

Új emberekkel, új partnerekkel kerül a mai napon kapcsolatba, mindez egyben azt is jelenti, hogy alapvetően megváltozik Önt körülvevő fizikai környezet - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A szerelemben most olyan időszak következik, amikor különösen képesek egymásra hangolódni és meg találni egymásban a másik felüket. Érdemes lenne a hétvégén szerelmével kettesben elvonulni, mert a bolygók állása most segítik a kapcsolat elmélyítését, a félreértések tisztázását. Hivatásában nem érdemes most úgysem sürgetni az események előrehaladását. Akkor jár jól, ha kivárja, amíg előállhat az elképzeléseivel.

Bika 04.21-05.21.
Új emberekkel, új partnerekkel kerül a mai napon kapcsolatba, mindez egyben azt is jelenti, hogy alapvetően megváltozik Önt körülvevő fizikai környezet. Minderre pedig éppen akkor kerül sor, amikor úgy érezte, lehetőségeinek határához érkezett, nincs több tartaléka, nem képes megújulni. Ugyanakkor annak is tudatában van, hogy a szellemi tartalékai és energiái szinte végtelenek, kimeríthetetlenek.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon is folytatódik a kedvező periódus. A csillagok harmonikusan hatnak Önre. Ügyesen cselekszik, új távlatokat fedez fel a hobbijában, és kiválóak a lapjai adott esetben megbeszélések vagy tárgyalások, szerződések számára. Ha mégis váratlan nehézség tornyosul Ön elé, hallgasson nyugodtan a megérzéseire, amelyek most jobb tanácsadók, mint a barátai, rokonai vagy a józan, hideg feje.

Rák 06.22-07.22.
Már önmagában az kellemessé teszi a napját, hogy szombat van. Mivel az előző nap vásárolni, sem mert elmenni, nehogy esetleg becsapják, ez a feladat is a mai napra maradt. Kifejezetten élvezi a piaci nyüzsgést, és mivel elég pénze is van, kedvtelve válogat a gyümölcsök és a zöldségek között. Ne feledje, a zsebtolvajok nemcsak akkor dolgoznak, amikor Ön tart tőlük. Sőt, mi több, még a szabad szombatra is fittyet hánynak.

Oroszlán 07.23-08.23.
A téli kikapcsolódásra éppúgy, mint a nyári vakációra, nagy szüksége van. Használja ezt a napot arra, hogy tájékozódik: hol, mennyiért tudna néhány napot eltölteni a hegyek között túrázással vagy síeléssel. Ha már most gondoskodik a pihenéséről, lesz egy stabil pontja a közeli hónapokban, és nem kell állandóan a munkába menekülnie. Végre újra értelmet kapna a szürke hétköznapokon felkelés, célként lebeghet a szeme előtt, hogy a telelésre meg kell keresnie a költőpénzt.

Szűz 08.24-09.23.
Egészen rendkívüli nap ígérkezik. Szinte egyformán erősek az érvényesülést segítő és az érzelmeket befolyásoló tényezők. A munkahelyén olyan jelentős fordulat várható, amely megerősíti a helyzetét, de az sem kizárt, hogy teljesen új irányt szab a pályájának. Ezzel párhuzamosan a magánéletében is nagy változások - családalapítás, gyermekáldás - következhetnek be. Ezt a sorsdöntő napot biztosan nem felejti el még jó darabig.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Titkos vágyaiban arról álmodozik, hogy gyakran élhessen meg ilyen csodálatos napokat, mint ez a mai. Ne legyen telhetetlen, élvezze a jelen minden pillanatát és ne sóvárogjon. Lesz mit átélnie, megélnie. Nemcsak a szerelem tartogat gyönyörű perceket, hanem a családi élet is szerezhet boldog órákat a mai napon Önnek. Ez a szombat végre oly békében és meghittségben telik, mely igazán hiányzott már a feltöltődéséhez.

Skorpió 10.24-11.22.
Eddig azt kívánta, hogy csend és nyugalom vegye körül. Kívánsága most teljesült, és tessék, máris meggondolta magát, hisz most meg unatkozik. Jellemző Önre egyébként is, hogy mindig az kellene, ami nincs. Kielégíthetetlen és nyughatatlan. Ezért is ér el mindent a hivatásában, és emiatt nehéz elviselni Önt a magánéletben. Ha kissé jobban törekedne az alkalmazkodásra, sokkal kellemesebb lenne az otthona. Legyen legalább hálás a környezetében élőknek, hogy kitartanak Ön mellett.

Nyilas 11.23-12.21.
Örömmel állapítja meg reggel, kávézás közben, hogy többet ért el a hét folyamán, mint azt egy héttel ezelőtt remélt. Vegye a saját kezébe a sorsát, Ön nem mások játékszere. Legyen türelemmel, és akkor elkerüli a kudarcokat, és ha még előrelátó is, a kudarcok is elkerülik Önt. A szerelemben kövesse a belső meggyőződését, hisz csak az Ön érzései és érzelmei határozhatják meg, merre haladjon tovább a kapcsolatuk.

Bak 12.22-01.20.
Gyermekei vagy az unokái társaságát keresse ezen a napon. Ha mást nem is, a szellemét megmozgatják. Rossz hírt kap egy közeli munkatársáról vagy a szomszédjáról, és ez kellően lehangolja. Az élet, de főként a halál útjai kifürkészhetetlenek. Ebben a melankolikus hangulatban a saját sorsán is elgondolkodik. Hessegesse el a fekete gondolatokat, inkább süssön, főzzön és élvezze a napot a szerettei körében.

Vízöntő 01.21-02.19.
Valamivel nyugodtabb és sikeresebb időszak következik most az életében. Ezt annak köszönheti, hogy végre észrevesznek egy összefüggést, amely eddig elkerülte a figyelmét. Ha ez megtörtént, akkor már pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy előbbre jusson. Itt az ideje, hogy békét kössön a világgal. Ezt jobbára azzal szokta az ember kezdeni, hogy saját magával megbékél. Aztán jönnek azok, akik közel állnak a szívükhöz.

Halak 02.20-03.20.
A magánéletében egyre jobb a közösségi harmónia. Örül, hogy a családját megint egységesnek tudja. Ma tehát lelkiismeret-furdalás nélkül pihenhet, szórakozhat, hiszen a hozzátartozóinak is bőven van alkalmuk arra, hogy a kedvteléseiknek hódoljanak. Este kedves emberek körében csillogtathatja meg a tudását. Ön lehet a társaság középpontja, mely szerep igazán közel áll Önhöz, szívesen tetszeleg benne.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite