2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Meghívást kap egy hivatalos összejövetelre

Napi horoszkóp: Meghívást kap egy hivatalos összejövetelre

Mindenesetre hívja össze a baráti társaságát, úgyis régen látták már egymást - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az Ön szigorúsága és rendmániája mindenki előtt ismeretes. Próbálja meg kicsit visszafogni magát ezen a téren, mert a környezete már-már elviselhetetlennek tartja. Mindenki agyonhajszolt és feszült Ön körül, lehet, hogy nem jól reagálnak arra, ha folyamatosan csak azt hallják Öntől, rakjanak rendet maguk körül. Most az egyszer akár el is rámolhatna helyettük, ha annyira zavarja Önt a rendetlenség.

Bika 04.21-05.21.
Ma nincs mit és nincs kit ünnepelni, mégis bontson pezsgőt. Ha másért nem, hát azért, hogy október második felébe lépnek. Nos, mindenesetre hívja össze a baráti társaságát, úgyis régen látták már egymást. Így, kötetlenül, mindenféle cél és érdek nélkül együtt lehetnek, és ha még nem is sietnének, alaposan kibeszélhetik magukat. Már úgyis régen találtak arra alkalmat, hogy összejöjjenek és felemlegessék a fiatalságuk csínytevéseit.


Ikrek 05.22-06.21.
Meggyőződhet arról, hogy van értelme annak, amit csinál. Végre elismerik a tudását és a javaslatait is elfogadják. Délután támad egy nagy ötlete, amiről Ön azt hiszi, rájött, miként kell meggazdagodni. Sajnos a bolygók tréfát űznek Önnel. Ami az este eszébe jut, az lesz az igazi gondolat. Nyugodt, kiegyensúlyozott és igyekszik elkerülni a konfliktusokat. Elnézőbb a gyermekeivel, a párjával pedig még a gyereknevelés kérdéseiben is kivételesen egyetért.

Rák 06.22-07.22.
Már régóta figyeli, hogy az egyik ismerőse mennyi baklövést követ el, hogyan puskázza el sorozatosan a szerencséjét. Bár jóindulatúan segíteni akar rajta, de végül csúnya veszekedés keveredik az ügyből. Nem akar „haragszomrádot" játszani, de nem látja be, hogy miért Önnek kellene bocsánatot kérnie. Egy oka van: okos enged, szamár szenved. Ez igaz, Ön is belátja, de miért mindig Ön engedjen, ha mások állandóan megmakacsolják magukat.

Oroszlán 07.23-08.23.
A partnere egyre többet morog a kimaradozásai, a fáradtsága és a kedvetlensége miatt. Nem érti meg, hogy Önnek most sokat kell a munkába fektetnie, és hogy ez az erőfeszítés később busásan megtérül. Állandóan jeleneteket rendez, amihez Önnek nincs elég ereje és türelme. Vegye elejét a további vitáknak, és egy kellemes vacsora mellett beszéljék meg a problémákat. Meglátja, minden elrendeződik a nyugodt légkörben.

Szűz 08.24-09.23.
Termékeny napra ébredt. A képzelete szárnyal, könnyűszerrel megvalósíthatja jobbnál jobb ötleteit. A tudását és a hozzáértését maximálisan elismerik. A szakmájában, a hivatásában újabb babérokat szerezhet. Azért ne bízza el magát. Sokan máris irigylik a boldogulását. Ha mindehhez némi önteltség párosul, hamar akadhatnak rosszindulatú kollégák, akik pletykáikkal megkeseríthetik a mindennapjait.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Üresnek érzi magát, nincs kedve semmihez, még egy meghívást is visszautasít, amiből viszont még komoly sértődés lehet. Semmi nem dobja fel, elalszik a legizgalmasabb kalandregény fölött is. Talán túlhajszolta magát az elmúlt hetekben, talán csak a vitaminraktárai ürültek ki, mindenesetre szüksége lenne egy kis kikapcsolódásra és életmódváltásra. Ha teheti, legalább a hétvégére szervezzen kirándulást, baráti összejövetelt.

Skorpió 10.24-11.22.
Tegnap megígért valamit a családjának vagy a partnerének, és mára már meg is bánta. Szeretne visszakozni. Emiatt kényelmetlen vitája lehet. Mindez ne akadályozza meg abban, hogy tartsa magát a kialakult szokásaihoz. Ha elfogadja a barátai meghívását, lehet, hogy találkozik valakivel, aki új színt hoz az életébe. Azért csak óvatosan a kalandozásokkal, ha lebukik, nagyon meg fogja bánni, hogy belement.

Nyilas 11.23-12.21.
A szenvedélyessége a mai napon megint számos problémát okoz. A munkahelyén igen, de a szerelemben ne fogja vissza az érzéseit. Ma támadni kell! Ne keveredjen politikai vitába, mert nem rendelkezik az ehhez szükséges érvekkel. A mai nap kiválóan alkalmas kisebb utazásra vagy kirándulásra. Ha ilyen jellegű meghívást kap, ne utasítsa vissza, pláne, hogy nem is igazán tudná megindokolni, miért is ne tarthatna a meghívókkal.

Bak 12.22-01.20.
Meghívást kap egy hivatalos összejövetelre. Itt új kapcsolatokra tehet szert, amelyek révén módja nyílik a szakmai továbbfejlődésre, az előrelépésre. Ne higgye, hogy már nem érdemes, hogy már „túlkoros". Ezen a területen még nagyon kevés a jó szakember, és az Ön szakmai alapjaira lehet nyugodtan építeni. A házasságát illetően problémák jelentkeznek, de ezek nem veszélyesek, egy kis diplomáciai érzékkel könnyedén megoldhatja.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha egy üzleti kapcsolatban Ön, vagy az üzlettársa haragot, féltékenységet, bosszúvágyat táplált titkon, úgy most ezek a negatív érzések nyíltan a felszínre törhetnek. Ha ilyen tüneteket észlelne önmagán, vagy a környezetében, elemezze a mélyebb összefüggéseket, tárja fel a valódi okokat. Talán ily módon elkerülheti a keserves vitákat, vagy a kellemetlen találkozásokat. De amíg önmagával szemben sem őszinte, nehéz lenne a külvilág számára is elfogadtatnia önmagát.

Halak 02.20-03.20.
Ellenőrizze, hogy valóban igaz-e az az információ, amelyet kapott. Még akkor is, ha a forrás megbízhatónak tűnik. Ez a nap alkalmas arra, hogy a közügyekben sikeresen eljárjon. Legyen azonban nagyon elővigyázatos, nehogy eközben akaratlanul is újabb félreértések csíráit hintse el. Komoly veszély csak a saját részéről fenyegeti, a türelmetlensége vagy az ingerültsége miatt. Pedig igazán semmi oka a nyugtalanságra.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite