2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Jó volna, ha most már végre színt vallana

Napi horoszkóp: Jó volna, ha most már végre színt vallana

Erején felül vállal szerepet egy közéleti esemény megrendezésében, mely végül nagy sikert arat- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Álmai netovábbja lehet egy kastélyban eltöltött szabadság. A vakáció idején is elvárja azt, hogy felnézzenek Önre, hogy csodálják - és ez szinte gyógyír a lelkének. Az ötcsillagos hotelben is talál kivetnivalót. Szeret kiöltözni, előkelősködni, a környezetében csillogni, villogni a szórakozásban, a sportban, a játékban. Bárok, rulett asztalok, kártyabarlangok aligha élnének meg Ön nélkül. Nagyúri módon osztja a borravalót, még olyankor is, amikor épp nem megy a szekér.

Bika 04.21-05.21.
Jó volna, ha most már végre színt vallana. Ha végre kertelés nélkül megmondaná neki, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, Ön is megkönnyebbülhetne. És ez nem kegyetlenség, ez csupán józan előrelátás. Nem várhatja el azt senki sem Öntől, hogy a két szép szeméért tartsa el a cég, és ugyanakkor a felelősséget teljes mértékben Ön viselje. Álljon ki az igazáért és ne tartsa a hátát olyanért, melyre Önnek semmilyen ráhatása nincs.


Ikrek 05.22-06.21.
Hajlamos arra, hogy mindent apró darabokra szedjen, de összerakni már nem tudja. Az eseményeket is így boncolgatja, analizálja. Ez önmagában nem volna baj, ha a közben zajló eseményekre is szentelne egy kis figyelmet. Ha riasztókészüléket szereltetne fel, nagyobb biztonságban érezhetné magát és a javait. Erre nem szabad sajnálni a pénzt. Semmi oka arra, hogy szomorkodjon. A helyzete sokkal jobb, mint másoké. Párjával se legyen maximalista és ne terhelje nem létező gondokkal, bajokkal.

Rák 06.22-07.22.
Elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy elege van mindenből. Fütyül a sokat emlegetett hivatástudatra, egyáltalán nem érdekli, hogy a főnöke meg van-e elégedve Önnel, a teljesítményével, vagy sem, az emberek véleményére nem ad. Tulajdonképpen csak annyi történt, hogy megcsömörlött a munkától, ami azért, lássuk be, Önnél nem ritka. Ha teheti, délután lógjon el a munkahelyéről és járjon egyet a friss levegőn, meglátja, holnapra elmúlik.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nincs mese, ismét a ringbe kell szállnia. A kemény „test-test" elleni küzdelem ugyan nem az Ön kenyere, mégis neki kell gyürkőznie ennek a kellemetlen feladatnak is. Az Ön segítsége nélkül ugyanis elúszik a nagy lehetőség, és bár ez közvetlenül még nem érinti Önt, hamarosan mindannyian az utcára kerülhetnek. Még saját magáért is küzdenie kell tehát, most nincs lehetősége elmenekülni.

Szűz 08.24-09.23.
Büntetlenül nem lehet állandóan feljebb srófolni a teljesítményeket. Bár a szervezete most kivételesen jól bírja a szédületes iramot, már mutatkoznak az elfáradás jelei. A mai napon nincs kilátása nagyobb energiát követelő feladatokra. Használja hát ki a nyugodtabb időszakot arra, hogy rendezi az elmaradt dolgait, megválaszolja a felgyülemlett leveleit, és több időt szakít a családjára, barátaira is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma semmi sem sikerül Önnek, de ez nem a véletlen műve. Melléfog mindenben, amihez csak nyúl. Képtelen az alkalomhoz illően felöltözni, nem a megfelelő féllel veszi fel a kapcsolatot, és az Ön számára előnytelen üzletekről tárgyal. Ahhoz, hogy ne herdálja el egyetlen nap alatt sok-sok év munkáját, jobban teszi, ha valaki másra bízza a mai napra előjegyzett ügyeinek az intézését. Ha megteheti, bújjon vissza az ágyba, majd holnap újrakezdi.

Skorpió 10.24-11.22.
A Skorpiók igazi hangulatemberek. A kedélyük szinte pillanatonként változik, és állandóan a szélsőségek között ingadozik. Tegnap még mélyponton érezte magát, mára már visszatér az életkedve. Vidám, magabiztos, ellenállhatatlan. Játszi könnyedséggel az ujja köré csavarja a partnerét, és bárkit meghódít, aki az útjába kerül. Élvezze a személyes sikerét, de kímélje azokat, akiket kedvel. Ne törje össze a szívüket.

Nyilas 11.23-12.21.
Kis bátorsággal önmaga bírája lehet egy olyan hiba megítélésében melyet korábban követett el. Ez egy cseppet se ingassa meg önmaga megítélését illetően. Próbáljon példaszerűen viselkedni. Nem fogja megbánni. Este pedig feledje a példaszerűséget, és ezt sem fogja megbánni. Egy dolog lebegjen csak a szeme előtt: mindent a kellő időben és a kellő helyen. Ha ezt betartja, a napot végül eredményesen zárhatja.

Bak 12.22-01.20.
Átcsoportosítás a munkahelyén, parfümillat, idegen hajszál a partnere ingjén, az üzlettársa csődöt jelent be: túl sok ez így egyszerre ahhoz, hogy jól érezhetné magát. Egészégi és munkahelyi problémái a hónap végéig megoldódni látszanak, az érzelmi életével kapcsolatban azonban nem ilyen rózsás a helyzet. Előbb végig kell járnia a lélek legmélyebb bugyrait és olyan mélységeibe süllyedni, amikről nem is gondolta volna, hogy léteznek.

Vízöntő 01.21-02.19.
Valamikor a nyáron úgy tervezte, hogy ebben az időszakban majd az őszi álmát fogja aludni, vagyis alacsonyabb tempóra áll át. Az élet azonban tele van kihívásokkal, és persze így semmi sem lett az elképzeléséből. Még ez a nap is hoz az Ön számára izgalmakat, pedig most igazán nem lehet panasza a csillagok állására. Erején felül vállal szerepet egy közéleti esemény megrendezésében, mely végül nagy sikert arat.

Halak 02.20-03.20.
Üres a kassza? Jó lenne, ha erről a gondról az ifjú generációból sokan komolyan elgondolkodnának. Aki úgy gondolja, hogy valamely munka méltóságán aluli, még nem tudja, mi mindent meg kell tenni azért, hogy a munkahelyén esetlegesen előbbre léphessen. Ez a nap olyan meggondolásokat eredményezhet, amelyeknek a súlyát - érthető módon - a legtöbben még felmérni sem tudják, ellentétben Önnel.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite