2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Néhány, az Ön számára kedves dologról le kell mondania

Napi horoszkóp: Néhány, az Ön számára kedves dologról le kell mondania

A mai nap a legalkalmasabb arra a héten, hogy a pénzügyeit elintézze, vagy megvegye azt a tartós használati cikket, amit még a nyáron kinézett magának. Szerződést is lehetőleg csak ezen a napon kössön - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A nap elején számoljon azzal, hogy a munkahelyi előmenetelét, előléptetését vagy esetleg a karrierjét negatívan befolyásoló dolgok történhetnek. De. A nap végére mindez megoldódik anélkül, hogy komolyabb gondot okozott volna Önnek. Elsősorban most a párkapcsolatára koncentráljon, mert a mai napon a partnere meglepi valami új, eddig nem ismert dologgal vagy olyat tanulhat tőle, amit mással, máskor nem tud pótolni.

Bika 04.21-05.21.
A pályázatra feltétlenül jelentkezzen. Ne hallgasson azokra, akik legyintenek, mondván a helyeket már úgyis betöltötték. Ez nem igaz. Ha figyelmesen elolvassa a feltételeket, rögtön rájön, hogy ezt egyenesen Önnek találták ki. Sőt, még az anyagi feltételek is kedvezőek. Fogjon tehát rögtön hozzá a szükséges papírok kitöltéséhez, mert a határidő lejárta már vészesen közeleg, és addig még annyi mindent el kell intéznie.


Ikrek 05.22-06.21.
Olyan emberek fordulnak ma tanácsért Önhöz, vagy adnak megbízásokat, akiknek idáig a hírét sem hallotta. Ez pedig azt jelenti, hogy a neve szélesebb körben forog, mintsem gondolná. Mindez egészséges büszkeséggel tölti el, az önbizalma újra helyrejön. Megérdemelte már ezt az észrevétlen elismerést, hisz a háttérben Ön már régóta stabilan dolgozott. Este ne hallgassa el a családja előtt mindezt, ők is szeretnének Önnel együtt ünnepelni.

Rák 06.22-07.22.
Jót tett Önnek a tegnapi kiruccanás, helyreállt a lelki békéje, kiegyensúlyozottabb lett. Hamarosan fogja már fel mindazt, ami tegnap még halálra bosszantotta. Nem is érti, miért dühöngött annyira. A mai nap egyébként is kellemes meglepetésekkel szolgál: a családja egy kis ünnepséget rendez az Ön tiszteletére sok finom süteménnyel. Koncentráljon inkább az asztalon található gyümölcskosárra, a nehezen leadott kilók pillanatok alatt visszakúsznak, ha lazít a diétáján.

Oroszlán 07.23-08.23.
Arra, hogy senki sem hasonlítható hozzá, csak most jött rá, amikor már elment. Pedig ha valamivel előbb kap észhez, megtarthatta volna, és akkor most nem lenne ilyen gyászos hangulatban. Nem vette észre az értékeit, a szépségét, sem az emberi nagyságát, illetve nem tudta értékelni, ezért többszörösen bánja azt, ami történt. Még nem késő, ha mer kezdeményezni. Írjon vagy hívja fel telefonon, talán még nem veszett el minden.

Szűz 08.24-09.23.
A jegy szülöttei általában ragaszkodnak a családjukhoz, a szüleikhez, és az elvesztésük rendkívül érzékenyen érinti őket. Erre a partnerük nem mindig van tekintettel, ez sok problémát okozhat a párkapcsolataikban. A mai napon, amikor Ön elhunyt szeretteire gondol, partnere színházba invitálja. Nehezen jutnak közös nevezőre. Talán ha együtt választanák ki az előadást, olyan kompromisszumot köthetnek, mely nem vezet kenyértöréshez.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Tulajdonképpen itt jár a kertek alatt az év vége, és nem egészen úgy állnak az ügyei, ahogyan szeretné. Nagyon sok időt, erőt és pénzt kell még az idén befektetnie a dologba ahhoz, hogy a következő év elején az eltervezett eredménnyel számolhasson. Fárasztó, feszült időszaknak néz elébe, de ha nem adja fel és mozgósítja a tartalékait, akkor az elért eredmények kárpótolni fogják a nehéz hónapok végén.

Skorpió 10.24-11.22.
Minden energiáját bevetette, hogy előbbre jusson, hogy észrevetesse nem mindennapi képességeit és teljesítményét. Ma mindezért learathatja a babérokat. Anyagilag sem áll rosszul, a vállalkozásai, pénzügyei tűrhetően alakulnak. Egy rosszakaratú megjegyzés azonban letörheti, mert éppen a hiúságában bántja meg. Engedje el a füle mellett, ne hagyja, hogy az egész napját, a hétvégéjét elrontsa.

Nyilas 11.23-12.21.
Néhány, az Ön számára kedves dologról le kell mondania. Ez nem lesz könnyű. Összpontosítson a mindennapi tennivalókra, ez a nap nem alkalmas a hosszú távú tervezésre. Elégedjen meg azzal, hogy ura lehet önmagának. Egy már-már elfeledett lehetőség többet rejt magában, mint amit feltételezett róla. Este ne feledkezzen meg a régi barátairól, önfeledten tölti majd a kedvét a közös emlékek felidézésével.

Bak 12.22-01.20.
Sóvár tekinteteknek van kitéve. Egyáltalán nem esik rosszul mindez Önnek. Van azonban valaki, aki különösen díjazza az Önök egymásra találását. De ne feledje: vagy nagy titokban kell tartani és minden rezdülésre odafigyelni, vagy el se kezdjék. Egy szakanyaggal, ismertető füzetecskével nagyon nehezen készül el. Ha nem megy egyedül, nem kell erőltetni, engedjen nyugodtan mást is a munka közelébe.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne fojtsa senkibe se a szót, mert nem tudhatja előre, ki mit akar mondani. Tehát legyen türelmes, ha valaki új javaslattal áll elő. A mai nap a legalkalmasabb arra a héten, hogy a pénzügyeit elintézze, vagy megvegye azt a tartós használati cikket, amit még a nyáron kinézett magának. Szerződést is lehetőleg csak ezen a napon kössön. Sokat tehet annak érdekében, hogy a párkapcsolatát felfrissítse. Semmit ne söpörjön a szőnyeg alá, most bármit őszintén, higgadtan meg tudnak beszélni.

Halak 02.20-03.20.
Ne hagyja rejtve a szándékait. Ez hasznos lehet a tervei megvalósításánál. Minden körülmény között tartsa meg azt a titkot, amit Önre bíztak, mert ellenkező esetben nagy hátránya származhat abból, ha illetéktelenek tudomására jut, akik visszaélnek az információval. Pénzügyi dolgokban legyen elővigyázatos, az egészségére pedig ügyeljen jobban. Nehézségei támadhatnak a gyermekeivel, ha elfelejti, Ön is volt egyszer gyermek.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite