2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Tartson önvizsgálatot, hogy nem saját maga okozta-e ezt a fejleményt

Napi horoszkóp: Tartson önvizsgálatot, hogy nem saját maga okozta-e ezt a fejleményt

Olyan lehetőség kínálkozik most Ön előtt, amilyen az életben csak egyszer adódik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Tudja, hogy miért ilyen ellenséges? Igen, valami nem úgy alakult, ahogy azt Ön az elején eltervezte, elképzelte. Viszont a folyamat alatt magára hagyta a dolgot, és most Ön van azon megsértődve, hogy más lett a végeredmény. Ha félredobja a sértődöttségét és előveszi a józan eszét, idejében lépve még tudja hasznára fordítani a dolgot még így is. Nosza, munkára, duzzogni, számon kérni ráér holnap is.

Bika 04.21-05.21.
Egyre inkább a szokásai rabja. Szombat reggel gőzfürdő, utána sakk, délben ebéd, majd ezt követően egy kis alvás. Ezt a szokásos programot rúgja fel az az elektronikus levél, amelyet reggel olvas. Azonnal ugorjon, mert pénzről, méghozzá sok pénzről van szó. Olyan lehetőség kínálkozik most Ön előtt, amilyen az életben csak egyszer adódik. Szakértelmét, tapasztalatát és tehetségét végre együttesen hasznosíthatja, ráadásul úgy, hogy tisztességesen meg is fizetik érte.


Ikrek 05.22-06.21.
Továbbra sem keresi a kihívásokat, nem vágyik a sikerekre, az elismerésre, sokkal inkább a csend és a nyugalom vonzza. Nincsenek anyagi gondjai, nem mintha megütötte volna a főnyereményt, hanem mert belátta, hogy nem szabad gondot csinálnia apró-cseprő pénzügyekből. Barátságos közeledését mindenki értékeli, még a párja is nyitottabban, kedvesebben bánik Önnel, ha feltárja előtte a szíve rejtelmeit.

Rák 06.22-07.22.
Nagy várakozással tekint a hét vége elé. Ez a szombat kiemelkedően alkalmas lesz jelentős családi események lebonyolítására, ugyanis ma kedvezőek a kozmikus hatások. A hangulata remek, könnyedén veszi az akadályokat, sikert sikerre halmoz. Részesítse a kedvesét is e sok jóból, kényeztesse, lepje meg őt valami olyan élménnyel, mely elmélyítheti a kapcsolatukat. Legyen ma este kegyosztó, mint egy fejedelem.

Oroszlán 07.23-08.23.
Közelednek a hideg napok, és a télre jobb előre felkészülni, mint kapkodni, ha már beköszöntött. Ne halogassa tovább a rendrakást, mert idén a kellemes őszt hirtelen fogja felváltani a hideg tél. Akkor aztán már hiába szaladgál fűhöz-fához, nem lesz vízvezeték szerelő, aki megjavítja és jégmentesíti a vízvezetéket. Most még sietség nélkül elvégezhet mindent a telken, a hétvégi házban - és amúgy, mellékesen, kellemes kikapcsolódásban is része lehet, ha fizikailag is picit elfárad.

Szűz 08.24-09.23.
Ön a mai napon különösen hajlamos az elmélkedésre, a melankóliára, de egy séta vagy egy kedvére való beszélgetés könnyen kizökkentheti a borús hangulatából. Tehát ne zárkózzon el a kínálkozó élmények elől, ne meneküljön a meghívások elől. Partnerével könnyen szakíthat, ha nem képes elűzni a lehangoló gondolatait. Tartson ki a választottja mellett, és a jutalom nem marad el: csúcspont a szerelemben.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma szembesül azokkal a pletykákkal, amelyek már régóta keringenek Önről. Eddig legyezgette a hiúságát, hogy az emberek összeboronálják egy csinos, fiatal kollégájával, hiszen nagyon jól tudja, hogy ezeket a mendemondákat az irigység szüli. Ma, amikor egy házibuliban szóba hozzák, azonban elég kínosan érzi magát emiatt. Különösen azért, mert mindez a párja füle hallatára történik. Barátai megbuktak tapintatból.

Skorpió 10.24-11.22.
Újabb fordulópont a szakmájában, a hivatásában. A tehetségét maximálisan elismerik. Fontos döntések előtt áll: figyelemre méltó ajánlatokat kap, amellyel hírnevet is szerezhet. A közérzete ragyogó. Legyen óvatos. Ha a mámoros boldogságában megfeledkezik a szokásos elővigyázatosságról, könnyen rászedhetik. Kerüljön minden összeütközést, amely válással, haraggal, balesettel végződhetne.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma hajlik arra, hogy az életet véresen komolyan vegye, ami végül is felettébb komolytalan dolog. Játékosság, játékosság és játékosság. Egy mellékes dolog hirtelen nagy jelentőségre tesz szert. Ne túlozza el a dolgot. Ne engedjen annak a kísértésnek, hogy túlértékelje az ügyet. Egy szerelmi kapcsolat váratlanul véget ér, ami véghetetlen szomorúsággal tölti el a szívét. Adja át magát a szomorúságának, így hamarabb képes lesz a továbblépésre.

Bak 12.22-01.20.
Ennyire puritán egyszerűséggel, mint ahogyan Ön él, már szinte nem is érdemes élni. Ha valami luxust engedélyez is magának, az ép testben ép lélek szabályai szerint a fizikai állapotát erősítő dolog. Szinte megkövezik érte, mert zsugoriságra gyanakszanak. Nem vitás, hogy megnézi, hova is teszi a pénzét, de ez nem jelent feltétlenül garasoskodást. Nagyvonalúságának bizonyítékát adhatja egy meghívással.

Vízöntő 01.21-02.19.
Fogadjunk, hogy ez már a második vagy a harmadik nap lesz, amikor a programjában semmiféle pihenés, lazítás vagy kikapcsolódás nem szerepel. Ne is csodálkozzon innentől azon, ha reggelente idegesen és fejfájással ébrednek. Ne akarja minden áron válaszút elé állítani élete párját, illetve a kedvesét. Legyen tekintettel a hétvégi lazításra, tehát az ellentéteket ne élezze ki, hanem inkább igyekezzen elsimítani.

Halak 02.20-03.20.
Ön azt gondolta, hogy túl van már a hét izgalmain, de lám, a régiek letudva, jönnek az újak helyettük. Tartson önvizsgálatot, hogy nem saját maga okozta-e ezt a fejleményt. Soha nem késő, hogy magába szálljon: adott esetben visszafordulhat és megkeresheti a helyes utat. Valaki, akit szeret, hűséggel az oldalára áll. Szedje össze az erőit, az energiáit, a kitartását idáig még mindig siker koronázta.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite