2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a nap váratlan izgalmat hoz

Napi horoszkóp: Ez a nap váratlan izgalmat hoz

Legalább most ne legyen olyan engedelmes, hogy hagyja, hogy magára kenjék a mulasztás minden következményét - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Mivel a felettesei közül többen is szabadságon vannak, remek alkalom kínálkozik arra, hogy bebizonyítsa, döntéshozó szerepben is lehet számítani a szaktudására és a tapasztalatára. Használja ki az alkalmat arra, hogy bebizonyítsa, többre is képes, mint azt eddig Önről feltételezték. A szerelemben a kíváncsisága sodorja kalandba. Ha nem fordít kellő figyelmet az elővigyázatosságra, könnyen végzetes lehet a mai légyott.

Bika 04.21-05.21.
Mire számított? Mit gondolt, ki fogja Ön helyett megoldani a kérdést? Nem mindenki olyan, mint Ön, aki nem hagyja, hogy akár mások hibájából is veszteség érjen valakit. Legalább most ne legyen olyan engedelmes, hogy hagyja, hogy magára kenjék a mulasztás minden következményét. Nevezze meg a felelősöket, még akkor is, ha ezzel a népszerűségi listán hátrébb csúszik, vagy esetleg a barátait bántja meg.


Ikrek 05.22-06.21.

Helyesen tenné, ha kicsit visszafogná magát és a szokottnál kevesebbet vállalna. Fel kellene töltődnie energiával és ismereteit sem ártana felfrissíteni. Szánjon erre most több időt. Tegyen meg mindent azért, hogy ne egyik napról a másikra éljen, képezzen tartalékot. Az eddiginél okosabban kellene beosztani a jövedelmét. Semlegesnek mondható ez a nap szívügyek szempontjából. Nem lesz része nagy szerelmi lángolásban, ám attól sem kell tartania, hogy a partnerével komolyabb veszekedésbe keveredik.

Rák 06.22-07.22.
Alig várja már a hét végét, pedig alig kezdődött el. Hirtelen annyi munka szakadt a nyakába, hogy azt sem tudja, hol áll a feje, honnan kezdjen hozzá. Pedig ezek mind rutinfeladatok, nem jelentenek igazán újdonságot vagy szellemi kihívást Önnek. Mégis, minél jobban igyekszik, annál lassabban halad és annál távolabbinak látja a nap végét. Egyik kávét issza a másik után, még szerencse, hogy nem dohányozhat munka közben.

Oroszlán 07.23-08.23.
Annyira azért már ismerhetnék, hogy tudják, semmi sem olyan fontos Önnek, mint a dicséret, az elismerés. No, nem mintha az anyagiak hidegen hagynák, de a pénz igazán másodlagos, ha a tehetségét és a munkáját a felettesei akár csak egy elektronikus levélben, de észrevételezik. Ez most nem történt meg. Ami annál is inkább bosszantja, mert most már sorozatban teszik ezt Önnel. Talán azt várják, hogy fellázadjon?

Szűz 08.24-09.23.
Mára a hivatásában újabb sikereket jeleznek a csillagok. Az elismerés ne szédítse el: értékelje reálisan. Ha úgy érzi, hogy megérdemli, fogadja szerényen, ha pedig mégsem szolgált volna rá, tekintse előlegnek. A továbbiakban pedig kövessen el mindent, hogy önmaga is elégedett lehessen a teljesítményével. Bár mindig ez ment Önnek a legnehezebben, megfelelni a saját maga elé állított mércének.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Semmilyen ünnepi csillogásra ne számítson, de még kiemelkedőbb eredményekre, emlékezetes eseményekre se. Egyszerűen, mondhatni szokványosan telik majd a napja. Ebbe az egyhangúságba az sem fér bele, hogy sikeres pénzügyi ügyleteket hajtson végre vagy a kaparós sorsjegyen legalább az árát visszanyerje. Ez az az átlagos hétköznap, amikor semmi sem történik, ami miatt emlékezne rá később.

Skorpió 10.24-11.22.
Családjában jelentős események várhatóak: eljegyzés, esküvő vagy gyermekáldás a láthatáron. Ettől a hírtől az egész napot ünnepi hangulatban tölti, a fellegekben jár. Nem képes a munkájára koncentrálni, ha teheti, ne is fogjon bele komolyabb odafigyelést igénylő feladatba. Ossza meg az örömét a barátaival is. Ha életének kritikus szakaszában számíthatott rájuk, a jóban se feledkezzék meg azokról, akiknek az őszinte jóindulatában, rokonszenvében biztos lehet.

Nyilas 11.23-12.21.
Kitűnő napra ébredt. Az első pillanattól az utolsóig élvezheti a sikert, a dicsőséget. Otthonában, a munkahelyén, tanulmányai helyszínén, bármerre jár, kiváló eredményeket ér el és ez megerősíti a kötelességérzetét. És ez most a legfontosabb. A mai nap szárnyakat ad Önnek, melyből annyi energiát merít, hogy kitart a hónap végéig. A szerelemben is a csúcspontra ér, időzzön el a magaslatokon.

Bak 12.22-01.20.
Szinte árad Önből a magabiztosság, az önbizalom. Egy ponton túl azonban már akár veszélyessé is válhat, mert elveszíti a józan ítélőképességét. A mesebeli béka esete jusson az eszébe, aki nem tudott ökörré lenni. Különböző kihívásokkal kell szembenéznie. Fontos lenne reálisan felmérnie, meddig mehet el egyedül és mikor és kihez kell segítségért fordulnia. Ne habozzon tanácsot kérni, ha az ügy ezt kívánja meg.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem kell feltétlenül mindig az első sorban tülekedni, amikor a feladatokat osztogatják. Ezen a napon engedje, hogy mások is munkához jussanak. Pozitív kisugárzását az üzleti életben is remekül tudja kamatoztatni. Rendkívül kíváncsi és leginkább az furdalja az oldalát, hogy merre jár a párja, amikor nincs otthon és mire gondol, amikor nagyokat hallgat. Egyelőre ne faggassa, mert csak fél igazságokat fog hallani, ami nem fogja megnyugtatni.

Halak 02.20-03.20.
Ez a nap váratlan izgalmat hoz. Főleg hivatali vonalon számolhat veszélyekkel, ha nem képes arra, hogy jó diplomáciai érzékkel lendítsen a dolgokon. Családi vonalon ez a nyugtalanság civódáshoz vezet, amely tulajdonképpen jelentéktelen apróságok miatt robban ki. Ne hagyja, hogy ok nélkül szembefordítsák a valódi felfogásával. Délután találkozik valakivel, aki mély hatást gyakorol Önre, de azért ne veszítse el vele szemben a kritikai érzékét.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite