2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nagyszerű napra ébredt. Kezdi azt hinni, hogy csoda történt

Napi horoszkóp: Nagyszerű napra ébredt. Kezdi azt hinni, hogy csoda történt

Úgy van ezzel a mai nappal, mint régen az iskolával: a társaságnak örül, de a munkát szívesen elhagyná - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A baráti társaságában nagy változásokat tapasztalhat, ami egyértelműen kedvező az Ön számára. Olyan eszmékkel találkozhat, amelyek mások felé orientálják. Kedveli a változatosságot, ezért ez nem is okoz gondot. Amennyiben a mai napon akár hivatali, akár magánügyben utazni kényszerül, olyan találkozásban lesz része, ami élvezetessé teszi a napot. Ez lehet egy régen látott ismerős, de egy új ismeretség is.

Bika 04.21-05.21.
Nem kell mindjárt a gyóntatószékhez sietnie. Nincsen hiba nélküli ember. Hogy most Önnek összejött minden, arról legkevésbé tehet. Igen, valóban „tilosban járt". De az vesse Önre az első követ, aki ellen tudott volna állni a kísértésnek. Hisz oly csábító volt. És most persze bűnhődnie kell. Újra vissza a könyörtelen valóságba, újra jöhet a szigorú diéta és az izmokat nem kímélő testmozgás.


Ikrek 05.22-06.21.
Folytatódik a tegnap elkezdett rossz passz. A mai napra egyetlen mottója lehet: a türelem rózsát, a határozott fellépés babért terem. Ez eredményt fog hozni a munkájában, boldogságot a szerelemben. Ön mégis kezdi elveszíteni a hitét, még a sikerek is megingatják. Ez így nem mehet tovább. Bíznia kell magában ahhoz, hogy a külvilág is bízzon Önben. Hinnie kell abban, hogy elérheti célját, hogy az ehhez szükséges segítséget a környezetétől megkapja.

Rák 06.22-07.22.
Úgy van ezzel a mai nappal, mint régen az iskolával: a társaságnak örül, de a munkát szívesen elhagyná. Sajnos a felettese nincs tekintettel erre, és a tárgyalópartnerei is „kivont karddal" érkeznek. Nincs hát mit tenni, bele kell vetnie magát az élet sűrűjébe, és belerázódni a hétköznapokba. Higgye el, csak a kezdet lesz nehéz, délre már bele is jön a munkába olyannyira, hogy délután már csak úgy repül az idő, és alig bírja letenni a lantot a nap végén.

Oroszlán 07.23-08.23.
Régóta vajúdó jogi ügy végére kerülhet pont ezen a napon. Tulajdonképpen már azt sem bánná, ha veszítene, csak legyen már vége az egésznek, hogy továbbléphessen. Esélyei azonban meglehetősen jók, és annak ellenére is nyerhet, hogy a tanúk Ön ellen vallanak. Feltehetően minden oka meg lesz az elégedettségre. Hogy aztán ez milyen formában - érzelmi vagy szellemi területen, esetleg mindkettőn - jelentkezik, az még bizonytalan.

Szűz 08.24-09.23.
Ma tökéletesen kipihent, senki nem képes kihozni a sodrából. Még az sem tudja felizgatni túlságosan, hogy a munkahelyén nézeteltérése támad a főnökével, vagy a partnere mást tüntet ki a kegyeivel. Használja ki rendíthetetlen optimizmusát. Most tiszta fejjel, nyugodtan intézheti a szakmai ügyeit, tárgyalhat üzletfeleivel. Ezen a napon bátran kockáztathat is, magabiztosságának és kisugárzásának köszönhetően nyert ügye van.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem elég magabiztos, mégis nyugodtan dönthet fontos ügyekben. A szerencse ugyanis Ön mellé áll, és felügyeli, nehogy előnytelen szerződéseket kössön vagy elfogadjon egy kedvezőtlen megbízást. Bízza rá magát a sorsra és a véletlenre. A tét nem túlságosan nagy, de most, a csillagok segítségével a keveset is megduplázhatja. A szerelemben viszont nem számíthat külső segítségre, csak saját vonzerejében bízhat.

Skorpió 10.24-11.22.
Nagyszerű napra ébredt. Kezdi azt hinni, hogy csoda történt. Szakmájában, hivatásában eddig nem hagyták érvényesülni, ma pedig Ön lehet a példakép. Amiben eddig nem sok szerencséje volt, most úgy alakulhat, ahogyan szeretné. Lehet, hogy a lakáshelyzete is megoldódik, az üzleti befektetései eredményesek lesznek. Érdemes próbát tenni a szerencsejátékokkal is, kitölthetne egy lottót. Este romantikus élményekben lehet része, ha sikerül a partnerére hangolódnia.

Nyilas 11.23-12.21.
A hét érdekes, új ismeretséggel kezdődik. Ez a hosszú távú terveit is jól fogja szolgálni. Használja ki az adódó lehetőségeket. Ma olyan híreket kap, amelyekre régóta várt. Miért nem fontosak most mégsem? Maga sem érti, hisz eddig azt gondolta, ezek birtokában az élete új fordulatot vehet. Este vidám az egész család, okkal vagy ok nélkül, de mindenen csak nevetnek. Ráfért már Önökre ez a jókedv.

Bak 12.22-01.20.
Az egyetlen, aki, vagy ami feldobhatja, az a partnere, az iránta táplált érzelmei. Hozzá érdemes menekülni. Ma lehetőleg ne utazzon, és ne keveredjen éles helyzetekbe. Ez a közéletben is megfontolandó, de a közlekedésben különösen. Nagy csattanás lehet a vége. Ha mégis útra kel, és nem tudja tömegközlekedési eszközzel elérni a célját, ellenőrizze az autóját, kiemelt figyelmet fordítson a gumikra.

Vízöntő 01.21-02.19.
Viharok várhatóak az otthonában, különösen, ha az adósságaira terelődik a szó. Az igényei jóval nagyobbak a lehetőségeinél, ez állandó pénzügyi nehézséget okoz és konfliktus forrása a családjával szemben. Ne feszítse túl a húrt, ennek súlyos következményei lehetnek. Fontolja meg a vita során elhangzó tanácsokat, hisz belegondolva nem is oly földtől elrugaszkodottak. Egy kis beosztással valóban az igényeit sem kell oly nagymértékben alább adnia.

Halak 02.20-03.20.
Ha már régóta nem járt háziorvosánál, éppen ideje, hogy ellátogasson hozzá. Sokkal okosabb elővigyázatosnak lenni, és ezáltal elkerülni a betegséget, mint kezelni azt. Ráadásul a mai világban táppénzre menni majdhogynem egyenlő a felmondással. Étkezzen változatosan, egészségesebben, ne vesse meg a táplálék-kiegészítőket sem. Szerelmi kapcsolatában boldogan észleli, hogy a vonzalmát viszonozzák.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite