2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Kedélyállapota hullámzó, és ezt nem csak a környezete érzi meg

Napi horoszkóp: Kedélyállapota hullámzó, és ezt nem csak a környezete érzi meg

Lehet, hogy téved, nincs igaza, talán megcsalja az emberismerete is, de akkor is úgy érzi, nem szabad tovább csinálnia - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Egy ellenfele csúnyán összeütközik a barátaival. A vita oka nem Ön volt, de mégis felelősnek érzi magát a történtek miatt. Lehet, hogy a környezetére befolyással volt az, hogy nem érezte igazán jól magát az utóbbi időben. Ezért most ne hibáztassa önmagát, de hívja fel a figyelmüket arra, hogy más esetben objektívebben, és főleg sokkal higgadtabban igyekezzenek ítélni és megoldást találni.

Bika 04.21-05.21.
Lehet, hogy téved, nincs igaza, talán megcsalja az emberismerete is, de akkor is úgy érzi, nem szabad tovább csinálnia. Elég volt abból, hogy kihasználják, mindenki lábtörlőnek tekinti. Lázadjon fel, és kérje ki magának ezt a megalázó helyzetet. Önnek is van önérzete, önbecsülése, és már eddig is éppen eleget nyelt. Tovább ne tűrje a basáskodást, és vágja az illetékesek szemébe az igazságot.


Ikrek 05.22-06.21.
A mai napon a szokottnál is nehezebben birkózik meg az Önre váró feladatokkal, de ennek az okát nemcsak a körülményekben kell keresnie. Komoly ígéreteket kapott a közelmúltban, ám a pénz nem érkezik meg időre. Ha átmenetileg kínos helyzetbe kerül, egy barátja segítségére számíthat, ám a kölcsönt illik majd időben visszaadni. Gondoljon erre is, amikor azon morfondírozik, elfogadja-e a felkínált lehetőséget.

Rák 06.22-07.22.
A mai nap leginkább a változásoknak kedvez. Ha Önnek szándékában áll, mondjuk lakást cserélni vagy új munkahelyet keresni, akkor most ne halogassa tovább a dolgot. Ma annyira határozottnak érzi magát, hogy mindent el tud intézni, amit a fejébe vesz. Mindenképpen vezesse le a felesleges energiáit, ha másképp nem megy, rendezze át az irodáját vagy a lakását. Egy apró változással is új inspirációt lelhet.

Oroszlán 07.23-08.23.
Magánya oldódóban, kirekesztettsége - melynek részben Ön is oka volt - eltűnőben. A komor gondolatait egy kedves jelenség feltűnése elhessenti, és így, ha csak néhány napra is, de eltűnik a feje felett lebegő komor felhő. Használja ki ezt a lehetőséget, és vele együtt térjen vissza a társaságba. A vártnál könnyebb lesz most a visszailleszkedés és környezete is nagy szeretettel fogadja újra az „élők sorában".

Szűz 08.24-09.23.
Mostanában igazán nem panaszkodhat a körülményeire, a kínálkozó lehetőségekre. A közérzete tartósan kitűnő, az életereje törhetetlen. Mostani állapotában valósággal mágnesként vonzza a sikert. Ma ismét komoly elismerésben részesülhet, ami felvillanyozza, új, merész elhatározásokra készteti. Nagyratörő terveibe vonja be a partnerét, legfőbb bizalmasait is. Hisz Ön is tudja: egyedül nem megy.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Zaklatott álmaiból nehezen ébred. Ha nem akar találkozni senkivel, jobban teszi, ha elutazik. Ellenkező esetben nem fog unatkozni, legalábbis hívatlan vendégei erről kívánnak gondoskodni. Azt szeretnék, hogy Ön jól érezze magát, és ezért színvonalas programot szerveznek. Amíg nem mondja meg nekik, hogy egyedül akar maradni, addig honnan tudhatnák? Tegye meg, még ha meg is sértődnek emiatt.

Skorpió 10.24-11.22.
Ha Önben túlteng az ambíció, akkor ma igazán elégedett lehet a kínálkozó lehetőségekkel. Nagyon jó formában van, így a munkahelyén, a hivatásában nélkülözhetetlen. Elérkezett a pillanat, hogy a követeléseivel is előálljon. Nem elképzelhetetlen, hogy az előléptetéséről szóló álmai teljesülnek. Azt azonban Önnek kell eldöntenie, hogy meddig mehet el a kívánságlistáján. A még oly jogos kéréseit illetően is tudjon határt húzni.

Nyilas 11.23-12.21.
Kedélyállapota hullámzó, és ezt nem csak a környezete érzi meg. Munkájával kapcsolatos tervei kimunkálásával jól halad előre. Ha a szükséges előkészítés után terjeszti csak elő ezeket, befolyásos emberek támogatására számíthat. Fontos azonban, hogy a legapróbb részletekig kidolgozott elképzeléseit hozza nyilvánosságra, mert csak így verheti vissza ellenségei rosszindulatú támadásait.

Bak 12.22-01.20.
Mindenre számított, csak arra nem, hogy valami jó is érheti. Éppen ezért nagyon kellemes meglepetés, hogy élete nem is egy területén képes jelentős haladásra. Már azzal imponál, hogy felkészülten jelenik meg egy tárgyaláson, hogy biztos tudásbeli háttérrel indul neki a megbeszélésnek. A kiszámíthatatlanról kiderül, hogy igencsak megalapozott. Partnere sem rest, hogy viszonozza a figyelmességét.

Vízöntő 01.21-02.19.
Téved, ha azt hiszi, mindig, mindenben azonnal kell döntenie. Jobban jár, ha az elkövetkező napokban ezt egyszer sem teszi meg. A fentiek a pénzügyekre is vonatkoznak. Komolyabb összeg sorsáról kizárólag még a mai napon döntsön, de előtte mindenképpen kérje ki egy kívülálló szakértő tanácsát. Partnerével üljön le beszélgetni, és keressenek maguknak új, közös célokat, ez új lendületet adhat a kapcsolatuknak.

Halak 02.20-03.20.
Reggel úgy érzi, hogy az egész világ összeesküdött Ön ellen. Ám ha őszintén magába száll, be kell látnia, hogy annak a problémának, amellyel oly régóta küzd, igazából Ön az oka. Ez a felismerése arra ösztönzi, hogy kitombolja magát. Ez néhány emberben ellenérzést vált ki, különösen azokban, akik nem ismerik Önt mélyebben. Ne nagyon törődjön velük. A szerelemben pedig csak az érzéseinek higgyen.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite