2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma ismét bízhat a szerencsecsillagában

Napi horoszkóp: Ma ismét bízhat a szerencsecsillagában

Ha utazni készül a hosszú hétvégén, ne várjon tovább, még ma este induljon el - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Üljön le és gondolja át a helyzetet. Lehet, hogy nem ásott a mélyére, mégis jó irányba indult. Egy nem várt találkozás alkalmával jut el Önhöz a hír, hogy anyagi helyzetében hirtelen meglepő javulás következett be. Most nehogy költekezésbe fogjon, mert a pénztárcája még nem bírja el a nagyobb kiadásokat. Csak azokat a dolgokat vásárolja meg, amelyek beszerzését már régóta halogatta és valóban szükségesek a hosszú hétvégére.

Bika 04.21-05.21.
Legendás határozottsága a mai napon köddé válik. Cél nélkül ténfereg, határozatlanul ide-oda csapódik, nincs elképzelése arról, hogy mit tegyen, és különösen nehezen dönti el, mit kell mindenképpen még a mai napon lezárnia. Mi történt Önnel? Szedje össze magát, mert különben végleg elkallódik, és nem fog tudni talpra állni. Fogódzót bátran kereshet, egykori barátai még minden bizonnyal segítenek Önnek.


Ikrek 05.22-06.21.
A hivatásához tartozik, hogy megnyerő legyen, jól tudjon bánni az üzletfelekkel, és ehhez némi magabiztosságra is szüksége van. Ma sikerül mindezt összehangolni, így ügyei a munkahelyén remekül alakulnak. Egy nagyszerű ajánlat is várja a postafiókjában, könnyű mellékjövedelmet ígérve. Az új megbízatás szakmai előrelépést is jelenthet, ha eredményesen végrehajtja. És miért ne tenné, hisz nagyszerű formában van.

Rák 06.22-07.22.
Lassan beköszönt a november, ezzel az Ön számára végérvényesen itt az ősz, annak is a legcsúnyább része. Itt volna az ideje téli álomra visszahúzódni - ha nem is feltétlenül egy barlangba. Legszívesebben ki sem dugná az orrát a lakásból. De hát hiába, nem medvének született, így kénytelen továbbra is az emberek kényelmetlen életét élni. Mogorva hangulatát igyekezzen leplezni és kerülje el a vitákat, most könnyen sértő szavakat vághat kollégái fejéhez.

Oroszlán 07.23-08.23.
Olyan „barátok" férkőztek a bizalmába, akik csupán számításból keresik a társaságát. Vegye végre észre, hogy rájuk a bajban nem számíthat, és ne vonja be őket a titkos terveibe. A közeljövőben nagyobb emberismeretre van szüksége, ha az elképzeléseit valóra akarja váltani. Ha ilyen alakokkal veszi körbe magát, ne csodálkozzék azon, ha a titkai idő előtt kitudódnak és így a megvalósításuk meghiúsul.

Szűz 08.24-09.23.
Ma ismét bízhat a szerencsecsillagában. Vegye fontolóra, hogy melyik ügyében kíván feltétlenül haladást elérni, és csak azt szorgalmazza most teljes erőbedobással. Jelentéktelen dologgal most ne töltse az idejét. Csakis arra összpontosítson, ami a legnagyobb haszonnal kecsegteti. Vagy amitől úgy érzi, hogy az élete, a jövője, a boldogulása foroghat kockán. Ha jól választja meg a célját, az eszközök megtalálása már gyerekjáték lesz.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ilyen nap csak egyszer adódik egy évben. Szinte leírhatatlan mindaz a gyönyörűség, amelyet a mai nap tartogat az Ön számára. Sikerekben lesz része a hivatásában és a magánéletében is. A hangulata kiváló, mindez a kisugárzásán is meglátszik, és nem ismer lehetetlent az élet egyetlen területén sem. Legyen bátran kezdeményező, de arra ügyeljen, ne legyen vakmerő. Ne feledje, hogy az ördög sohasem alszik.

Skorpió 10.24-11.22.
Ezt a napot is a munkasikerek tehetik emlékezetessé. Mostanában bőven kijut az elismerésből, melyre rá is szolgált. Ön is érzi azonban, hogy túlhajszolta magát, elfáradt. Tartson egy kis szünetet. Most talán megengedheti magának, hogy elutazzon, vagy a szenvedélyeinek hódoljon. Gyűjtsön erőt, mielőtt ismét fejest ugrana a munkába. Erre remek alkalmat nyújt a hosszú hétvége, családja is örülne egy közös kiruccanásnak.

Nyilas 11.23-12.21.
Továbbfejlődése szempontjából döntően fontos felismerésekre jut. Használja ki, mert hasznot húzhat belőlük. Sok impulzust kaphat művészi hobbijához a mai napon. Barátai és rokonai meglepő tulajdonságot árulnak el: értékelik Önt. Ez óriási segítséget jelent abban, hogy a terveit könnyedebben megvalósítsa, a kötelezettségeit határidőben teljesíteni tudja. Néhány elismerő szó csupán, Ön mégis szárnyakat kapott tőlük.

Bak 12.22-01.20.
Időnként pattanjon ki a székéből és mozgassa meg „öreg" csontjait, hogy a vérkeringése helyreálljon. Finom izgalmat érez. Valószínű, hogy egy találkozás lehetősége fodrozza a levegőt. Egyszerre több ügyet kellene elintéznie, sorban ülnek a felek, és Önnek eközben egészen máshol jár az esze. Csak nehogy szíveket és Ámor-nyilakat rajzoljon a hivatalos iratokra. Nem képes két percig sem nyugton maradni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Egy ismeretlen hódoló rajongása kezd immáron terhessé válni. Apró jelekből érzékeli, hogy bárhova megy, ő ott van, és ez már kezd az idegeire menni. Nem tudja, ki ő és így azt sem, hogyan szabaduljon meg tőle, hogyan hozza a tudomására, hogy terhes a jelenléte. Megsérteni viszont nem akarja, hiszen alapjában véve nyilván nem rossz ember. Valahogy azonban mégiscsak ki kellene adnia az útját.

Halak 02.20-03.20.
Ha utazni készül a hosszú hétvégén, ne várjon tovább, még ma este induljon el. A rokonai vagy a szomszédai ellentétbe kerülnek Önnel, de ismerve diplomáciai érzékét, gyorsan rövidre tudja zárni a kialakult perpatvart. Egy szerelmi ügyet egyre fontosabbnak érez. A barátaival váratlanul közös munkához jut. Ha jogi vitában vesz részt, eszébe fog jutni a megfelelő érv, amellyel az ügyet a saját javára tudja fordítani.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-10-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite