2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap az emlékezésé, az eltávozott ismerősök körül forognak a gondolata

Napi horoszkóp: A mai nap az emlékezésé, az eltávozott ismerősök körül forognak a gondolatai

Az események a tervei szerint alakulnak. Alkalma nyílik arra, hogy pénzt takarítson meg, és ezzel biztosítsa a jövőjét - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai nap az emlékezésé, az eltávozott ismerősök körül forognak a gondolatai. Sajnos nem jut ki a temetőbe, így otthon, a lakás egy csendes zugában szeretne adózni az emléküknek. Partnere és gyermekei nehezen értik meg az érzelmeit, ez kisebb családi perpatvar forrása lehet. Ne hagyja, hogy ezen a napon a gondolatait megmérgezze a családi viszály, ne hozzon most olyan döntést haragjában, amelyet később megbánna.

Bika 04.21-05.21.
Ma akkor sem jönne össze semmi, ha még az égiek is az Ön szolgálatában állnának. Kifejezetten peches, baljóslatú nap ez, amely mindenre való, csak cselekvésre nem. Ezt hamar belátja, és úgy dönt, ahogy az ilyenkor helyes. Nem kétséges, hogy ez a kényszerű semmittevés milyen hatással van Önre, akinek lételeme a mozgás. Idegességét ne másokon vezesse le, inkább egy kiadós sportprogramban keressen kikapcsolódást.


Ikrek 05.22-06.21.
A csillagok állása ma megnehezíti a dolgát. Ön pedig azokét, akikkel együtt él. Nem csoda tehát, ha kölcsönösen fejfájásra panaszkodnak. Nem lesz jó vége, ha még anyagi kérdésekben is vitát produkál. Hallgasson meg többféle véleményt, mielőtt fontosabb kérdésekben döntene. Lazítson és áldozzon a házimunka helyett az emlékezés oltárán. Nehogy azt higgye, hogy a partnere szemrehányást tesz azért, mert nem ragyog a lakásban minden.

Rák 06.22-07.22.
Elérkezett a Halottak napja, mely mindig azzal jár, hogy szomorúság költözik a szívébe. Ha egyébként nem szeret temetőbe járni, ma akkor is kilátogat. Ilyenkor olyan gyönyörű kint, meghitt hangulat szállja meg, mint szentjánosbogarak világítanak a sírokon a mécsesek. Gyújtson Ön is egy gyertyát, és tűnődjön el az élet múlandóságán. Ezen a napon úgysem tudja az ilyen gondolatokat elhessegetni, beszélgessenek erről a partnerével is, segít feldolgozni a veszteségeket.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nyújtson segítő kezet az elesetteknek! Erre kiváló alkalmat nyújt egy segélyakció, amelybe úgy is be tud kapcsolódni, hogy nem kell személyesen részt vennie a pénzgyűjtésben. Így legyőzheti a tartózkodását is, melyet minden ilyen kezdeményezéssel szemben tanúsított. Lehetősége lesz arra is, hogy ellenőrizze, adománya valóban eljutott a címzettekhez. Ne legyen hát túl szűkmarkú, Ön is kerülhet még hasonló helyzetbe.

Szűz 08.24-09.23.
Valósággal elragadja az események sodrása. Pedig azt gondolta, a mai nap csendesen, szűk családi körben fog telni. De egy, már rég elfeledett ügye kapcsán telefonhívást kap és olyan ajánlatot, amely miatt kénytelen mindent félretenni. Ma akad vevő az ingatlanára, vagy egy korábban beadott állásajánlatára most érkezik válasz. Minden lehetséges, de az biztos, sorsdöntő változások várhatóak. Valamilyen formában élete nagy napja lehet a mai.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Felkínálnak Önnek egy különmunkát, és annak ellenére, hogy a mai napot másképp tervezte, elvállalja, hiszen szüksége van a pénzre. Közelednek az ünnepek, ilyenkor mindig megtöbbszöröződnek a kiadásai. Sajnos nemcsak az ideje, de az ereje is fogytán van. Próbálja hát még a mai napon befejezni a nem várt feladatot, elvégre otthon is nyugodtan dolgozhat. Így a hét hátralévő napjaiban feltöltődhet, ellenkező esetben túlhajszolja magát és ennek könnyen betegség lehet a vége.

Skorpió 10.24-11.22.
Kicsit rendetlenkedik az egészsége, de az is lehet, hogy megfázott. Törődjön többet magával. Járjon gyakrabban uszodába, szálljon ki néha a kocsiból és sétáljon. Egy jó masszázs vagy szauna - esetleg mindkettő - csodát tehet. Most kell erőt gyűjtenie az idei utolsó hajrára. Ügyeljen az étkezésére, most egy egyszerű gyomorrontás is napokra ágyba kényszerítheti. És ne feledje: pihenés, pihenés, pihenés.

Nyilas 11.23-12.21.
Ismét jó a hangulata. Önbizalma kisugárzik másokra is, ezért sikerei lesznek. Bizonyos kérdésekben partnerével nézeteltérése támad. Ez az Ön számára nem lesz túl kellemetlen. Partnere hirtelen megmutatja a valódi arcát. Ez olyan kérdéseket vet fel, amelyekről azt hitte, már régen tisztázták. Ha a szavak nyelvén nem is tudnak dűlőre jutni, a test nyelvén megértik egymást. Már csak az a kérdés, ez Önt kielégíti-e.

Bak 12.22-01.20.
Önnek mindig is nagyon szomorú ez a nap, a gyertyák millió kis világító fényétől mindig könnyek szöknek a szemébe. Ez évben különösen szomorú ez a nap, mert az elmúlt hónapok során nagyon sok alkalommal kellett járnia a temetőkben. Ismerőst, rokont kísért utolsó útjára. Minthogy azonban senki nem fejtette meg a túlvilági lét kérdéseit, épp annyi esélye van a reményre, mint a teljes feladásra. Tisztelje a természetet a nagy lehetőségért, hogy továbbadhatja az életet.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma helyén kell, hogy legyen az esze, ha nem akarja elrontani mindazt, amit eddig felépített. Hirtelen ötlettől vezérelve ne döntsön a mai napon semmiben, inkább kérjen haladékot és fontolja meg minden lépését. Így kivédheti, hogy hátrányosabb helyzetbe kerüljön, mint amilyenben a múlt héten volt. Szerettei nemigen tehetnek arról, hogy gondjai vannak, ne büntesse hát őket. Ha igazán jó közös programot szervez az egész családnak, akkor valóban megfeledkezhet a problémáiról.

Halak 02.20-03.20.
Az események a tervei szerint alakulnak. Alkalma nyílik arra, hogy pénzt takarítson meg, és ezzel biztosítsa a jövőjét. Ez elégedettséggel és megnyugvással tölti el. Megismerkedik egy emberrel, aki udvariasságával, eleganciájával mély benyomást tesz Önre. A találkozóról hazatérve, eltávolodva kicsit az eseményektől, gondolja meg azonban, hogy a külső látszat valóban összhangban van-e a belső értékeivel.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite