2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Bármibe fog is a mai napon, minden sikerül

Napi horoszkóp: Bármibe fog is a mai napon, minden sikerül

Valakinek az érkezését nagyon várja, akitől azt reméli, hogy segíteni tud majd lakásügye megoldásában. Pénzelőleget senkinek se adjon - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Bármibe fog is a mai napon, minden sikerül. Meglepő módon még az sem kizárt, hogy pénz üti a markát. Hiába, az ember néha elfelejti, hogy a zsebébe tett ezt-azt, aztán mosásnál előkerül. Zajos események nélkül telik ez a péntek, nyugalom és béke honol az otthonában. Ez sem megvetendő dolog. De, ha igazán jót akar magának, koncentráljon az estére. Kínálkozik még lehetőség arra is, hogy némi pénzt megtakarítson.

Bika 04.21-05.21.
Ugye mostanában sokszor gondolt rá? Nem tagadja már önmaga előtt sem, hogy milyen jó volt addig, amíg mellette állt, amíg a tanácsai szerint élhetett, amíg a közös kuckóban várt Önre minden este. Ennek már régen vége, de most egyre gyakrabban kérdezi meg önmagától, hogy miért szakítottak, és hogy valóban vége van-e, vagy csak időlegesen váltak el az útjaik. Ne tétovázzon, nyugodtan hívja fel telefonon.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha ragaszkodik a pénzéhez, nem engedheti meg magának, hogy kockázatot vállaljon. Szinte biztos, hogy a befektetése veszteséges lesz, ha a rokonaitól kapott tippek alapján vállal nagy pénzügyi kockázatot. Jobban járna, ha ma ugyan türelmesen meghallgatná a véleményüket, de hétfőn felkeresne egy pénzügyi tanácsadót is. Ha mégis szakember meghallgatása nélkül döntene, válasszon a konzervatív befektetési módok közül.

Rák 06.22-07.22.
Reggel zsibbadtnak érzi magát, még az is a nehezére esik, hogy felemelje a karját. Lehet, hogy betegség lappang Önben, de lehet, hogy csak az agyára ment máris a november. Szerencsére ma semmi különös nem történik, ritka eseménytelenül telik el a nap. Csak az tartja Önben a lelket, hogy nem tervezett semmit a hétvégére sem, és kipihenheti magát. Így tényleg semmittevéssel töltheti a hátralévő napokat is.

Oroszlán 07.23-08.23.
Naivitása szinte határtalan. Hogyan bízhatott abban, hogy a két szép szeméért félreteszik az anyagi érdekeiket, és önzetlenül támogatják a terveit. Ez bizony nem vall túlzottan nagy emberismeretre. Azzal, hogy megismertette velük az elképzeléseit, teljesen kiszolgáltatta magát. Késő bánat. Most már nem tehet mást, le kell vonnia a következtetéseket. Az elsőt, úgy látszik, nem lesz nehéz kitalálnia.

Szűz 08.24-09.23.
A kozmikus tér továbbra is áldását adja minden tevékenységére. Bár a mai napon nem kellene dolgoznia, él Önben a munkavágy, így megnézi az elektronikus leveleit. Olyan ajánlatot talál közöttük, amely végre megnyithatja az utat magasba törő céljai előtt. A nem remélt lehetőség büszkeséggel, örömmel és egyúttal félelemmel tölti el. Ezért ne adjon azonnali választ. Várjon vele még pár napig.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma együtt van az egész család. Nem is találhattak volna ennél kedvezőbb pillanatot, hogy a párjával bejelentsék a nagy esemény várható időpontját. Annak ellenére, hogy Önök ketten már mindent elterveztek, a fontoskodó família azonnal és lázasan szervezkedni kezd. Hogy miként alakulnak a részletek, tulajdonképpen nem is érdekli. Szerelmes, és csak ez a fontos. Most még azon sem tud bosszankodni, amiért máskor „torokra menne".

Skorpió 10.24-11.22.
Nem szereti a hűvös, borongós, őszi napokat. Ilyenkor mintha minden összeesküdne Ön ellen: az időjárás, a család, a szomszédok. Náthás, ingerült, nyúzott. Még a tükörbe sem kíván belenézni. Azért a visszapillantóval tegyen kivételt. Akkor megkíméli magát a legnagyobb kellemetlenségtől, ami ezen a napon érheti. De ha megengedheti magának, hogy ki se tegye a lábát a lakásból, egy percig ne habozzon ráfordítani a kulcsot a zárra, és magára zárni az ajtót.

Nyilas 11.23-12.21.
Legyen elővigyázatos a háztartási gépekkel, elektromos masinákkal, de még a késekkel is. Egy romantikus találkozás kibillenti a lelki egyensúlyából és figyelmetlenné, szórakozottá teszi. Ne feledje el régi barátait, valaki életjelt vár Öntől. Ha költözködni szeretne vagy állást változtatni, a mai napon érdemes nézelődnie, hirdetéseket keresni. Törekedjen arra, hogy új, biztonságos kapcsolatokat építsen ki. Így könnyen sikert arathat.

Bak 12.22-01.20.
Valakinek az érkezését nagyon várja, akitől azt reméli, hogy segíteni tud majd lakásügye megoldásában. Pénzelőleget senkinek se adjon. Hozomra pedig ne dolgoztasson. Kegyetlen szigorral maradjon meg az „adok-kapok" elvnél. Nagyot lehet bukni, ha most könnyelműen bizalmába fogad embereket. Gondosan válassza meg azt a barátját, aki a tárgyalásain megfigyelőként jelen lesz. Olyan embert válasszon, aki képes objektíven megfigyelni és nem visszaélni az információkkal.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne engedje, hogy lényegtelen véleménykülönbség dühödt vitába torkolljon, vagy elidegenítse Önt a szeretteitől és a barátaitól. Őrizze meg a józan, hűvös gondolkodását, valahányszor problémák adódnak. Hideg fejjel, a felmerült gond megoldására koncentrálva hamarabb ér el célt, mint kapkodással. Nagyon sokban javíthatja fontos kapcsolatait, ha őszinte, építő jellegű beszélgetést folytat az érdekelt felekkel.

Halak 02.20-03.20.
Ha a mai napon le tudja győzni álmodozó hajlamát, jó pontot gyűjthet egy konkrét ügyben. Ha elég energikusan lép fel külföldi üzletfeleivel folytatott tárgyalása során, egyszerre akár két lépést is tehet előre. Előnyben van, ha házastársa talpraesett, gyakorlatias és nem utolsósorban a háztartási munkában is besegít. Így a mai távollétét a család is könnyebben átvészeli és biztos lehet abban, hogy az este remekül alakul.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite