2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai vasárnapon remek lehetőségek mosolyognak Önre

Napi horoszkóp: A mai vasárnapon remek lehetőségek mosolyognak Önre

Mentora vagy befolyásos ismerőse sokat tud Önnek nyújtani: anyagi biztonságot, tekintélyt, hatalmat és kapcsolatokat. Pártfogója segítségével magasabbra emelkedhet, mint azt a legmerészebb álmaiban képzelte - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Felmerültek bizonyos problémák, melyekre hirtelen nem tud megoldást. Pedig ott hever Ön előtt a kulcs: a családja. Még kérnie sem kell, ők megérzik Önön a feszültséget és a bizonytalanságot. Már csak az a kérdés, meghallja-e a támogató szavakat, vagy végleg elmerül önmaga sajnálatában. Ráadásul gondolataiban kísérti Önt egy titkos kapcsolata, melyet ugyan már lezárt, de úgy érzi, most valamiért felszínre fog kerülni.

Bika 04.21-05.21.
Valamit elfelejtett, csak éppen azt nem tudja, hogy mit. A mulasztás gondolata az egész napját tönkreteszi, nyomasztja, idegesíti, hogy nem jut eszébe a dolog. Lehet, hogy egy telefonhívás, lehet, hogy egy levél, netán egy találkozó időpontja esett ki az emlékezetéből. Sebaj! Ha olyan fontos, akkor holnap még úgyis ráér, ha pedig csak egyfajta kényszerről van szó, jobb is, hogy elfelejtette.


Ikrek 05.22-06.21.
Mentora vagy befolyásos ismerőse sokat tud Önnek nyújtani: anyagi biztonságot, tekintélyt, hatalmat és kapcsolatokat. Pártfogója segítségével magasabbra emelkedhet, mint azt a legmerészebb álmaiban képzelte. Most azonban már ideje lenne kikapcsolódni is. A tegnapi csábítás eredményét ne hagyja veszni. Szakítson időt a partnerére, és közös programjuk ne az Ön sikerétől legyen hangos, tudja meghallani partnere örömeit is.

Rák 06.22-07.22.
Nem tud mit kezdeni magával. Sokáig az ágyban marad, de így is nehezen múlnak az órák. A hangulata épp oly borongós, mint odakinn az időjárás. Semmi vidám dolog nem jut eszébe, még az ebéd sem ízlik, pedig a kedvenc ételei kerülnek az asztalra. Délután egy-két barátja néz be Önhöz. Ettől kicsit jobb kedvre kerekedik. Szüksége is volt a váratlan látogatókra, mert már közel állt ahhoz, hogy depresszióba essen.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem mindig reagál úgy bizonyos dolgokra, mint néhány évvel ezelőtt. Barátja gyerekes tréfája is egészen ideges választ váltott ki Önből. Később ugyan elnézést kér, sőt megpróbálja kiengesztelni is, mindez azonban csak tompítja a fájdalom élét. A legjobb talán az volna, ha csapnának egy görbe estét, és együtt, fehér asztal mellett beszélgetnének egy jót. Talán a régmúlt idők felidézése feltámasztja Önben is a régi énjét, melyért oly sokan szeretik.

Szűz 08.24-09.23.
Annyira felizgatta magát, hogy szinte belebetegedett. Az idegei felmondták a szolgálatot, tele van pszichés természetű panaszokkal. Ha most nem vigyáz, könnyen összeroppanhat. Vezessen a szokásosnál is óvatosabban, ha mindenképpen autóba kell ülnie. A feszültségét vezesse le másfajta izgalommal. Ma erre is kínálkozik lehetősége. Olyan csodálatos érzéki kalandban lehet része, amely felemelheti a mennyekbe.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Csupa kellemetlen, váratlan esemény zavarja meg a vasárnapi meghitt hangulatát, de sikerül túltennie magát rajta. Sokéves gyanúja ma bebizonyosodni látszik: nincs szüksége arra, hogy „péntek tizenharmadika" legyen, Önt bármikor képes utolérni a balszerencse. Ne kezdjen bele semmibe, ami sokat jelent Önnek, mert ez a nap nem az Ön napja. Ezt a napot szentelje a családjának és a pihenésnek.

Skorpió 10.24-11.22.
Még mindig csak a munkahelyén jár az esze. Félti az állását, aggódik a jövőjéért - ez érthető is. Az már azonban kevésbé, hogy meg sem próbálja másra terelni a figyelmét. A hangulata ma gyógyíthatatlanul beteg, és ez rányomja a bélyegét az egész napjára. Még az sem deríti fel, hogy a családjában fontos eseményt - házassági évfordulót, név- vagy születésnapot - ünnepelnek. Most nem tudja jól érezni magát, és ha őszinte akar lenni, nem is akarja.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a vasárnap különösebb örömök nélkül telik el. Ez a tétlenség kimondottan felidegesíti. Így viszont a nap mindenesetre kiváló alkalmat nyújt arra, hogy újraértékelje a terveit, az elképzeléseit. Őszintén tegye fel magának a kérdést, hogy az ötletei reálisak-e. Most érkezett el az ideje annak is, hogy értékelje a munkahelyi és baráti kapcsolatainak alakulását. Legyen nyitottabb, fogékonyabb az újra.

Bak 12.22-01.20.
Szinte sóvárog a fizikai fáradtság után. Szellemét, érzelmeit kegyetlenül igénybe vette az elmúlt hét. A testi fáradtság talán helyrebillentené az egyensúlyt. Egy kimerítő szaunázás, úszás után szinte lebegést érez. Képzelete azonban képes tovább dolgozni, és nem telik el sok idő, hogy kiagyalja az esti programot, Nyughatatlanságát és rátartiságát nyugodtan vágja sutba, kellemes formájával sokkal több eredményt ér el.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kicsit elhanyagolta a háziállatát, a kutyáját vagy a macskáját. Nekik is szükségük van az Ön gondoskodására, mint ahogy Önnek az ő szeretetükre. Ma itt az alkalom, hogy kicsit kényeztesse őket. Tegyen kedvére kedvenc falataival, rendezgesse el a helyét, beszéljék át az élet nagy dolgait. És ha ezért furcsán néznének Önre, jusson eszébe Márai Sándor írása: „Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember ..."

Halak 02.20-03.20.
A mai vasárnapon remek lehetőségek mosolyognak Önre. Büszke lehet az ajánlatokra, amelyeket a barátaitól vagy a rokonaitól kap. Sikerül érdekes emberi kapcsolatokat teremtenie. Az új ismeretségek új világot nyitnak meg Ön előtt. Olyan életszemlélettel, életfelfogással találkozik, melyről eddig azt gondolta, távol áll Öntől. Most kiderült, csak nem megfelelő irányból közelítette meg a kérdést. Mindez kedvező hatással van a kedélyállapotára is.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite