2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Karrierjében előrelépés várható

Napi horoszkóp: Karrierjében előrelépés várható

Egyre nehezebben viseli az egyedüllétet, de hogy ez az állapot megváltozzon, a saját viselkedését és gondolkodásmódját kell átalakítania - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Melankolikus hete lesz. Nem kedveli túlzottan az őszt, és a következő napokban ez minden gesztusán érződni fog. Sajnos, ha házas, társa nagyon rossz néven veszi, hogy mostanában elhanyagolja őt, és mindenféle kifogásokat keres összebújás helyett. Szerdától mindenképpen szakítson időt a korábban félresöpört hivatali ügyek elintézésének.

Bika 04.21-05.21.
Karrierjében előrelépés várható. Végre főnökei elismerik szorgalmát és szakmai hozzáértését. Ráadásul ennek nemcsak hangot adnak, hanem elégedettségüket anyagiakban szintén kifejezik. Otthonában konfliktusokra számítson, hangos szóváltásokkal, ajtócsapkodással. Ha házas, partnere féltékenységére is számítson!


Ikrek 05.22-06.21.
Érzelmekkel teli hete lesz. Attól függetlenül, hogy foglalt-e, betoppan az életébe valaki, akiért mindent odadobna, annyira megdobogtatja a szívét. Mielőtt meggondolatlanul cselekedne, gondolja végig, megéri-e. Az illető nagy vadász, és mindig jöhet egy szebb és jobb. Inkább mentse a menthetőt, minthogy utólag bánkódjon.

Rák 06.22-07.22.
Maradjon tárgyilagos és szemfüles! Miközben munkatársaival látszólagosan jó viszonyt sikerült kialakítania, ne gondolja, hogy mindenkinek rokonszenves. Mindig legyen egy B-terve, és koncentráljon még jobban feladataira, mert kicsinyes és bosszúálló ismerősei lesben várják az első hibát.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ismét boldog lehet. Valahogy minden rendeződni látszik a következő héten. Ám a teljes beteljesülést csak Ön ronthatja el, akkor, ha hagyja, hogy félelmei vegyék át az uralmat lelkében. Régi ismerőse, barátja személyében igazi társra találhat, ne tegyen fel hát felesleges kérdéseket, úgyis tudják a másik titkait.

Szűz 08.24-09.23.
Maradjon továbbra is megfontolt. A következő napokban olyan bolygóegyüttállások várhatók, melyek veszélybe sodorhatják. Még az is előfordulhat, hogy miközben munkahelyváltásra ösztökélik - sőt, talán még pályamódosításra - jelenlegi főnökei fizetésemelést és magasabb beosztást terveznek Önnek. Most az a legokosabb, ha kivár.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Kedvező változások érlelődnek. Magánéletében valaki rajong Önért, minden hibájával együtt. Ha még magányos, legyen nyitott a kapcsolatra, és fogadja el őt gyengeségeivel együtt. Ugyan pénzügyi elképzelései nem úgy alakulnak, ahogy tervezte, olyan beosztásba kerülhet, ami hosszútávon kedvezően befolyásolja anyagi helyzetét.

Skorpió 10.24-11.22.
Foglalkozzon a jövőjével! Túl sokat mereng a múltba, és nem foglalkozik a napi teendőivel. Nosztalgiázzon kevesebbet, hisz a ma alapozza meg a jövőt. Kamatoztassa művészi hajlamait a héten, hisz minden, amit kitalál és létrehoz, lenyűgözi környezetét. Szerdán vigyázzon az utakon, megelőzhet egy kisebb koccanást!

Nyilas 11.23-12.21.
Tartsa szem előtt saját érdekeit! A hét elején hajlamos lesz őrültségeket beszélni, ezért inkább hallgasson. Ha így tesz, szerdától minden pozitív irányba változik életében: szakmai sikereket könyvelhet el, magánéletében pedig nem lesz olyan ember, akit ne tudna levenni a lábáról. A közlekedésben legyen óvatosabb!

Bak 12.22-01.20.
A meditáció sokat segít. Pénzügyi problémái a héten csúcsokat döntenek, ez sajnos érzelmi életére is hatással lesz. Amikor a számlák miatt kezd aggódni, a feszültséget ne családtagjain, főleg ne gyerekein vezesse le. Inkább tanuljon meg ellazulni, meditálni - már egy forró fürdő sokat segíthet! A fontos döntéseket tolja át a következő hétre!

Vízöntő 01.21-02.19.
Szakmai sikerek, érzelmi megtorpanás várható. Szakmai sikereivel csúcsokat dönthet a héten, leginkább anyagilag. Éppen ezért az adóügyekkel legyen körültekintőbb, különben a haszon nagy részét a hivatalok viszik majd el. Magánéletében minden jól alakul, csak ne féljen az elköteleződéstől, maradjon továbbra is nyitott!

Halak 02.20-03.20.
Legyen nyitottabb! Egyre nehezebben viseli az egyedüllétet, de hogy ez az állapot megváltozzon, a saját viselkedését és gondolkodásmódját kell átalakítania. Bízzon jobban az emberekben, ne pazarolja fölösleges energiáit mindenféle bosszúhadjárat kiagyalására. A hét második felében fecsegésével megbánthat másokat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite