2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Továbbra is felszálló ágban érezheti magát, a sikerszéria folytatódik

Napi horoszkóp: Továbbra is felszálló ágban érezheti magát, a sikerszéria folytatódik

Ha tényleg olyan jó volt vele tegnap este, ha valóban olyan nagyon jól érezte magát kettesben, egy percig se tétovázzon, azonnal ragadjon telefonkönyvet és keresse ki a számát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Képességei és alkalmassága révén sikerülhet megkapnia egy olyan megbízást, mely anyagi helyzetére is rendkívül kedvezően hat. Ez így, a Karácsony közeledtével a legjobbkor jött, ne szalassza el. Ne becsülje le munkatársai ellenvetését, inkább köszönje meg nekik a segítséget és kérje meg őket, hogy a kifogásaikat írják le. Így lehetősége adódik arra, hogy nyugodt körülmények között elemezhesse a felmerült ellentmondásokat.

Bika 04.21-05.21.
Ha tényleg olyan jó volt vele tegnap este, ha valóban olyan nagyon jól érezte magát kettesben, egy percig se tétovázzon, azonnal ragadjon telefonkönyvet és keresse ki a számát. Ezt ugyanis elfelejtette megkérdezni tőle. Sebaj, a gondviselés ismét az Ön segítségére siet. Meglehet, hogy még mielőtt Ön tárcsázna, már cseng is a telefonja. Ezek szerint a tegnapi randevú nem csak Önben hagyott mély nyomokat és mi lehet ez, ha nem egy jó kezdés.


Ikrek 05.22-06.21.

Olyan, mint egy szeszélyes gyerek, aki a maga gyermeki igényei szerint igyekszik irányítani a környezete életét. Aztán meg méltatlankodik, mert a szerettei kitérnek a beszélgetés elől. Ha úgy véli, hogy megszakadtak a kapcsolatai, ne másokban keresse a hibát, nézzen először önmagába. Vegye fel a mostanában elhanyagolt kapcsolatait, mert később még jól jöhetnek egy, az Ön számára nagyon fontos ügyben.

Rák 06.22-07.22.
Minden szempontból fontos napnak néz elébe. Igaz, nagyon össze kell szednie magát, de hosszas tárgyalás után végre remek üzletet köt. Ezzel nemcsak saját magának, hanem a munkatársainak is lehetőséget teremt egy kis Karácsony előtti jutalomra. A magánéletében is fordulhat várható. Elképzelhető, hogy a szerelme végre nyilatkozik, és a válasza kedvező lesz. Érdemes volt gondolkodási időt adni neki, így véleményét átgondoltan tudja Önnek elmondani.

Oroszlán 07.23-08.23.
Tegnap kissé kirúgott a hámból, és ezért korántsem teljes értékű „harcos". Zúgó fejjel, émelygő gyomorral nagyon nehéz helytállni a munkahelyén, kivált, ha fontos döntések várnak Önre. Még jó, hogy nem kell azonnal választ adnia a felkérésre, különben bizony benne lenne a pácban. Az esti meghívást udvariasan utasítsa vissza, ellenkező esetben a hét második felében már nemcsak fáradtság, de a betegség is akadályozni fogja a tisztánlátását.

Szűz 08.24-09.23.
Kedélyállapotában váratlan változás következhet be. Családja vagy partnere tudomást szerzett a múltkori kalandjáról vagy titkos viszonyáról. Szemrehányásuk nehéz helyzetbe hozza. Ha tagad, ezzel csak a saját életét nehezíti meg. Ön képtelen a képmutatásra, a hazugságra. Öntsön tehát tiszta vizet a pohárba. Ha a kettejük szerelme elég erős, akkor kibírja ezt a próbát. Ellenkező esetben talán jobb is, ha szétválnak az útjaik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Képtelen egy helyben maradni akár csak fél órát is, egyszerűen úgy érzi, szétfeszíti az erő, feltétlenül le kell vezetnie a felhalmozódott energiáit. A munkahelyén kevés a teendője ahhoz, hogy megszabadulhasson ettől a túlfeszítettségtől, ezért okosan teszi, ha délutánra beiktat egy kis sportolást. Kedveli az uszodát, a szaunát, szabaduljon ki mielőbb a munkahelyéről és látogassa fel a legközelebbit.

Skorpió 10.24-11.22.
Ott folytatja, ahol tegnap abbahagyta. Ideges, lehangolt, szemrehányást tesz magának a korábban elszalasztott lehetőségek miatt. Ha az ember előre látná, hogy mi vár rá, talán tényleg nem követne el hibákat. Viszont örülni sem tudna semminek. Például egy szép új holminak, de legfőképp a szerelemnek. Bizony, Ön is néha csak sodródik az élettel, félredobva a kételyeit, de ezek nélkül a „meggondolatlanságok" nélkül az élete sokkal sivárabb lenne.

Nyilas 11.23-12.21.
Kerülje a családtagjaival való összeütközést. Higgye el, csak Ön húzhatja jelen szituációban a rövidebbet. Legyen óvatos a háztartási eszközök használata közben, és egyéb elektromos kisgépekkel. A közlekedésben is legyen különösen elővigyázatos. Ma, mintha csak péntek 13- a lenne, minden balul sül el. Egyetlen dolog nyújthat vigaszt: a szerelemben meglepő, de kellemes változást tapasztal.

Bak 12.22-01.20.
Egyszerűen hihetetlen a munkabírása. Hajnalban kel, éjjel fekszik, már majd' összeesik a fáradtságtól, de mivel megígérte, hogy leadja az anyagot, hát meg kell annak lenni. A gombóc a torkában, a szúrás a szíve táján nem szervi bajt jelez, hanem nagymérvű fáradtságot. Ha nagyon vágyik az elismerésre, nem kell már sokat várnia. Csak nehogy akkor dőljön ki a csatasorból, amikor a jutalmat osztják.

Vízöntő 01.21-02.19.
Uralkodjon az indulatain, ma zűrt zűr követ a munkahelyén. És most nem a környezete tehet arról, hogy összekuszálódnak a szálak, nem is a kollégái provokálják ki a vitákat, hanem Ön követeli ki a kínos szituációkat. Annál jobb a helyzete a családjában, gyermeke sikere Önt is megörvendezteti. Ne fukarkodjon a dicsérő szavakkal, hisz Ön is tudja, a legjobb dopping az ember életében fontos személyek elismerése.

Halak 02.20-03.20.
Továbbra is felszálló ágban érezheti magát, a sikerszéria folytatódik. Bár tapasztal valamilyen visszaesést, esetleg izgalmakra is számíthat, kellemesen meg fog lepődni, hogy milyen könnyedén megoldódik minden. Lehetséges, hogy új barátságokat köt. Amennyiben rejtett tehetség szunnyad Önben, ma végre esélye nyílik arra, hogy ezt sikerrel a felszínre hozza. Számíthat egy örömteli szerelmi meglepetésre.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite