2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ezen a napon minden másképpen történik, mint ahogyan reggel elképzelte

Napi horoszkóp: Ezen a napon minden másképpen történik, mint ahogyan reggel elképzelte

Ellentmondásos nap áll Ön előtt. Bizonyos jelekből arra következtet, hogy a munkahelyét esetleg felszámolják, átszervezik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Annyira hozzászokott már a sorscsapásokhoz, hogy meg sem rezdül, ha újabb befizetési kötelezettségekről kap értesítést. A megélhetési gondjai ugyan az utóbbi időben valamelyest enyhülni látszottak, de nyugtalanítja, hogy kitartó szorgalma ellenére sem rendelkezik olyan pénzügyi tartalékokkal, melyek által biztonságban érezhetné magát. Már ahhoz sincs kedve, hogy vitába szálljon a főnökével, pedig érzi, hogy most Önnek van igaza.

Bika 04.21-05.21.
A közelmúltban ez a nap még piros betűs ünnep volt, eszem-iszommal, dáridóval, kitüntetések osztogatásával, és ami a fő: pénzjutalommal. A család költségvetése is szinte beállt már arra, hogy ilyentájt egy kis pótlólagos jövedelemforrás csörgedezik a kasszába. Most ez már elmarad, és mi tagadás: érzékenyen érinti mind a mai napig. Jó volna végre elgondolkodnia azon, hogy miképpen pótolhatja a hiányt.


Ikrek 05.22-06.21.

Úgy megy minden, mint a karikacsapás. Kár lenne, ha csip-csup ügyekre fecsérelné ezt az időszakot. A részletkérdésekkel később foglalkozzon. Megtakarításait és vagyonát is gyarapíthatja ezen a napon, ha egyetlen lehetőséget sem hagy ki. Kockázatot azonban semmiképpen ne vállaljon. Érdemes lenne elgondolkodnia egy közös vállalkozáson, melyet régi iskolai barátja vet fel. Amennyiben még keresi a társát, feltétlenül fogadja el az esti meghívást.

Rák 06.22-07.22.
Állandóan kiegyensúlyozott, nyugodt életre törekszik, de valahogy mindig zűrös ügyekbe keveredik. A mai sem lesz másképp. Nemrég segített egy ismerősének, aki végül visszaélt az Ön jó szívével, és most emiatt Önnek kell a hivatalos szerveknél töltenie a napját. Úgy hiányzott ez, mint púp a hátára. A jövőben igencsak nézze meg, hogy kinek nyújt baráti jobbot. Tanuljon meg végre nemet is mondani.

Oroszlán 07.23-08.23.
A délelőttje úgy telik, hogy az már-már unalmas. A munkahelyén nyugodt légkörben, mindenki teszi a maga dolgát. Ezért is érthetetlen, hogy délután miért fogja el a szorongás. Úgy érzi, be van zárva egy kalitkába, vagy valami szűk helyre. Menekülni szeretne. Amint teheti, tegye le a lantot és szabaduljon ki a szabadba. Egy kiadós séta nagyban segítheti abban, hogy ezt az érzést ne vigye már haza.


Szűz 08.24-09.23.
Kényes szituációkban nincs jobb az őszinteségnél. Erről máris a saját tapasztalata által meggyőződhetett. Bevallotta a félrelépését, és akár bezárta, akár továbbra is folytatja a kapcsolatát, emelt fővel nézhet a partnere szemébe. Ez megelégedéssel tölti el, amelyet újabb munkasikerek is fokozhatnak. Amennyiben érez magában művészhajlamot, kiemelkedő alkotásra lehet képes, ha áldoz eme hobbijának.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha a mai napon hivatalos egy születésnapi partira, semmiképpen se utasítsa vissza a meghívást. Olyan régen mozdult már ki, itt az ideje, hogy megragadja az alkalmat. Vegyen valami jópofa ajándékot, de ne feledje a kiválasztásánál, hogy nem az értéke a fontos. A szellemesség mindennél többet ér. Legyen nagyon csinos, de semmiképpen sem hivalkodó, mert könnyen lehet, hogy ezen a napon megismerheti élete párját.

Skorpió 10.24-11.22.
Ezen a napon kijut mindenből, a jóból is, no meg a rosszból is. Ellentmondásos nap áll Ön előtt. Bizonyos jelekből arra következtet, hogy a munkahelyét esetleg felszámolják, átszervezik. Szakmájában, hivatásában viszont kiemelkedő sikereket érhet el. A vállalkozásai bíztatóan alakulnak, de olyan ügye is lehet, amelyet képtelen kimozdítani a holtpontról. Ne kapkodjon! Várja ki türelemmel a kedvező alkalmat.

Nyilas 11.23-12.21.
Olyan nap, mint a mai, alkalmas a levelezés, vagy a fontos telefonok elintézésére. Számíthat bizonyos befolyásos emberek támogatására. Kilátása van tervei kedvező fogadtatására, és ez szárnyakat ad Önnek. Fél a családjával való megbeszéléstől, de mégse halogassa, könnyebben lezajlik az egész, mint hitte. Este a szerelemben csúcspont várható, amit könnyen elronthat azzal, ha még e meghitt kettősben is úgy véli, hogy csak maga van a világon.

Bak 12.22-01.20.
Rég fütyörészett már ilyen vidáman. A szerelem szokta így fellelkesíteni. Csak nem? Vagy lehet, hogy még magának sem meri bevallani? Oldottsága művészi téren is sikerélményekhez segíti. Szimatoljon a pénzvilágban! Még a legnagyobb bankok sincsenek bebiztosítva tönkremenés ellen. Ha kell, reagáljon idejében és mentse a pénzét. Lejárati idők, mindenféle szavatosságok. Az ellenőrzésükre ne sajnálja az időt.

Vízöntő 01.21-02.19.
Most a munkahelyén is azt csinálhatja, amihez a legtöbb kedve van. Persze nem kell ezt nagydobra, elég, ha Ön tudja, és a kollégái, főnökei csak azt látják, ég a keze alatt a munka. A mai nap kiválóan alkalmas üzletkötésre, szerződések aláírására. Legyen aktív ezen a téren mindenképpen. Most üsse a vasat, amíg forró. Az estét semmiképpen ne töltse egyedül, hívja meg a barátait egy közös beszélgetésre.

Halak 02.20-03.20.
Ezen a napon minden másképpen történik, mint ahogyan reggel elképzelte. Ugyanis sikerül olyan hivatalos vagy magánkapcsolatokat kiépítenie, amelyek a jövőben még sok önálló munkára adnak lehetőséget Önnek. Ezek a kilátások azonban még nem annyira biztosak, hogy távolabbi terveket alapozhat rájuk. Mindent egybevéve a napot elégedetten fejezheti be - valószínűleg annál az embernél, akitől mindig várhat segítséget és támogatást: a partnerénél.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite