2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Egy nyugodtabb és szemlélődőbb nap vár Önre

Napi horoszkóp: Egy nyugodtabb és szemlélődőbb nap vár Önre

Ön általában hűvösen viselkedik érzelmi dolgokban, de most szinte eleped a szeretet és a gyengédség után - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Egy nyugodtabb és szemlélődőbb nap vár Önre. Ma nem szorongatják határidők és az elintézetlen, lezáratlan ügyek sem állnak halomban az íróasztalán. Így bőven akad ideje arra is, hogy a kollégáival beszélgessen és ezáltal olyan oldalukat is megismerje, melyek eddig rejtve voltak Ön előtt. Este partnere kellemes meglepetéssel várja: két jegyet szerzett egy kulturális programra, melyre nagyon vágyott ellátogatni.

Bika 04.21-05.21.
A bolhából olyan könnyen és gyorsan tud elefántot csinálni, hogy azt bármelyik bűvész megirigyelhetné. Érvényes ez természetesen a magánéletére is. Hogyan vehette ilyen komolyan, mondhatni véresen komolyan azt, amit ő ígért? Hiszen annyira valószerűtlen, annyira hihetetlen volt az egész, hogy épeszű ember nem is igen gondolhatta komolyan. Ön azonban még mindig naiv, hisz annak, amit mondanak, és főleg abban, akivel beszél.


Ikrek 05.22-06.21.
Fortuna a kegyeibe fogadja: egyszeriben sikerülhetnek korábban elakadt tervei, és pont kerülhet vitás ügyének végére is. Mivel az elkövetkező napok elsősorban a szakmai törekvéseinek kedveznek, érdemes ennek megfelelően kidolgoznia a stratégiáját. A szerelemben kedvezőtlenebbek az előjelek, és igyekeznie kell, hogy oldja a feszült hangulatot, vagy áttörje partnere sértődöttségének jeges páncélját.

Rák 06.22-07.22.
Már teljesen letett arról, hogy decemberben a két ünnep között elmehet telelni, és most újra felcsillant a lehetőség. Főnöke olyan kijelentéseket tesz, mely arra engedi következtetni, hogy mégis kiszabadulhat majd a négy fal közül. Meghívást kap egy olyan ismerősétől, akitől ezt nem is tételezte volna fel. Megint bebizonyosodik, hogy nem az az igazi barát, aki nagy szólamokat zeng, hanem aki a bajban segítő kezet nyújt. Éljen az alkalommal, a család örülni fog.

Oroszlán 07.23-08.23.
Szeretné, ha házastársa okosabb és vonzóbb lenne? Nos, akkor ezért tegyen lépéseket is, ne csak álmodozzon róla. Jól tudja, hogy egyedül nem képes arra, hogy magát művelje, hogy többet törődjön a külsejével. Ne sajnálja a pénzt és az erőfeszítést, hiszen az Ön pozíciójában egyszerűen nem engedheti meg magának azt, hogy slampos, félművelt partnerrel jelenjen meg. De ne felejtse el, mindezt diszkréten és úgy tenni, hogy a párja számára ez ne legyen sértő.

Szűz 08.24-09.23.
Ma csak apróbb bosszúságok zavarhatják meg a nyugalmát. Eszébe juthat, hogy valakinek nagyobb összeget adott kölcsön, és erről adósa is megfeledkezett. Lehet, hogy nem fogja látni soha többet. Vonja le a tanulságot. Ha Ön nem kér kölcsönt senkitől - ez jó szokása -, akkor ne is adjon. Keményítse meg a szívét, és zárja be a pénztárcáját. Így a jószívűségére nem fog ráfizetni. Pénzügyekben nem ez a legfontosabb.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy felkeressen néhány szakrendelést, amelyek bizonyos időközönként szükségessé válnak. Nemcsak azért érdemes ezt elintézni, mert ez egyébként is kötelessége, hanem elsősorban azért, hogy meggyőződhessen róla, nincs-e valami baj. Az eredmények megnyugtatóak, most már csak azért veri a fejét a falba, hogy idáig halogatta. Az este sem lesz sokkal zajosabb. Családi körben beszélgetéssel, tévézéssel telik.

Skorpió 10.24-11.22.
Nagyszerű nap áll Ön előtt. Folytassa a megkezdett munkáját - ma értelme is lesz. A nap újabb eredményeket hozhat, és ez visszaadja az optimizmusát, lendületét, új energiákat mozgósít Önben. Új ötletei támadnak. Most ne késlekedjen a megvalósításukkal, a mai napon siker koronázhatja az erőfeszítéseit. Amit nagyon akar - elérheti. A szerencséje ma nem hagyja cserben, Ön se hagyja ki a kínálkozó alkalmat.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap rövidebb utazásra vagy kirándulásra alkalmas. Ismét olyan ismeretséget köt, amely az előre menetelében hasznára válik. Sokat ígérő lehetőség kínálkozik arra, hogy tisztázza a családi, illetve partneri kapcsolatában meg lévő félreértéseket. Írásbeli dolgait haladéktalanul intézze el. Ez a nap kiváló hivatalos ügyek intézésére is. A szerelemben új ízek lepik meg, ne csodálkozzék azon, ami természetes.

Bak 12.22-01.20.
Képes kiselőadást rögtönözni családjának, munkatársainak a becsületes munka fontosságáról. Ők is sejtenek azért valamit, nem hiába tartoznak szorosan vett köreihez. Nem lenne elég csupán jó példával elöl járni? A hegyi beszédek nem szoktak túl sok eredménnyel járni. És különösen unszimpatikussá teszi a személyét, ha egy vonalzóval még rá is koppint a körmükre. Ne erőltesse rá magát másokra.

Vízöntő 01.21-02.19.
Önt most különösen vonzza a szépség, a harmónia, a kellemes élet. Ám ha túlságosan belemerül a múló élvezetekbe, és csak a pillanatnak él, meglehet, hogy elmulasztja a tartós, bizalmas kapcsolat lehetőségét. Pedig Ön is tisztában van azzal, hogy most igazán nem a múló kapcsolatok tennék boldoggá. Ön általában hűvösen viselkedik érzelmi dolgokban, de most szinte eleped a szeretet és a gyengédség után.

Halak 02.20-03.20.
Egy idősebb ember tanácsa olyan meggyőzően hangzik, hogy Ön ismét módosítja egyik döntését. És milyen jól teszi. Ezáltal olyan lehetőségek nyílnak meg Ön előtt - szerződés-előkészítő tárgyalásokon vagy hivatalos ügyekben -, amelyek néhány nappal ezelőtt még elképzelhetetlenek voltak. Ügyes spekulációval esetleg még pénzhez is juthat, de az ügyek menetét mindenképpen a saját javára tudja fordítani.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite