2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Tele van energiával és magabiztossággal

Napi horoszkóp: Tele van energiával és magabiztossággal

Váratlanul új helyzetbe kerül, és döntenie kell, hogy vállalja-e a megtisztelő, de kockázatos feladatot, vagy kitart az eredeti beosztása mellett - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Tele van energiával és magabiztossággal. Jó időszak ez arra, hogy előtérbe tolja magát, a feladatait elkezdje, vagy a lezáratlanokat befejezze. Dolgozzon össze másokkal, de ne lepődjön meg, ha nem tudnak Önnel lépést tartani. Tartson bemutatókat, hogy előmozdítsa érdekeit. Bármit tehet, csak ne ücsörögjön tétlenül: értékes fejlődési lehetőséget szalasztana el vele. Most sok mindent képes lesz véghezvinni, fizikailag, szellemileg egyaránt.

Bika 04.21-05.21.
Habozik, hogy alákanyarítsa-e a nevét. Hogy felelősséget vállaljon-e érte, hogy egész vagyonával - már ha ezt annak lehet nevezni - mögötte álljon. Ilyen kemény döntés előtt még nem állt, és nem csoda, ha remeg a keze. Nem biztos az üzletben, és ahogy erre egyre-másra újragondolja a lehetőségeket, a partnerében sem. Ha pedig így van, ne tegyen felelőtlen kötelezettség-vállalást. Ha már a kezdet kezdetén nem bízik vakon benne, jobb, ha az egészet elfelejti.


Ikrek 05.22-06.21.

Hosszú távon megtalálja majd a számításait. Munkatársai nem örülnek a sikereinek, de ettől függetlenül legyen velük kedves, segítőkész. Ettől talán jobb lesz a hangulat. Ne bolygassa a pénzügyeket, még akkor sem, ha nem sikerül mindent elrendeznie. A fizetési határidőket tartsa be, mert ebben az évben komolyabban vesznek minden késlekedést. Lekötik a munkahelyi gondjai, háttérbe szorulnak a szívügyei.

Rák 06.22-07.22.
Alig várja, hogy letegye a tollat és becsukja maga mögött a munkahelye ajtaját. Szinte kiradírozza az agyából a gondokat, és beleveti magát a szórakozásba. Partnere ugyan megkísérli józanságra inteni, hisz holnap is munkanap, kelnie kell, de teljesen reménytelen a próbálkozása, Ön meg sem hallja az intő szavakat. Végül nem tehet mást, ő is osztozik az Ön jókedvében, és együtt járják az éjszakát.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ha egy nap a jó tündér egy csodálatos varázsszerszámmal ajándékozná meg, amellyel minden vágya beteljesülhet, vajon mi volna az első kívánsága? Ugye, már gondolkodott ezen és eljátszadozott a gondolattal. A mai napon, ha nem is ilyen csodatevő pálcával, mindenesetre nagy lehetőséggel ajándékozza meg a sors. Nem erőfeszítés nélkül, de könnyedén teljesülhetnek a vágyai, ha kihasználja az adottságokat.

Szűz 08.24-09.23.
Nagyon várta a hétvégét, mégis borongós, szárnyszegett. Erőtartalékai kimerültek, munkájából hiányoznak az isteni szikrák, az ötletek. A kapcsolata a partnerével lazuló félben van, vagy még kialakulatlan. Nem tudni, hogy hova vezet: a beteljesüléshez vagy a felbomláshoz. Amennyiben magányos, új, érdekes ismeretségekben reménykedhet. Legyen türelmes. Mind rosszkedv, mind a kellemetlen partnerek eltűnnek.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Néha úgy érzi, túl sokat kívánnak Öntől, képtelen többfelé szakadni, már nem képes ennyi helyre összpontosítani. Ennek ellenére mindig remekül megold minden feladatot, még akkor is, ha szinte beleroppan. Főnökei pedig csak a végeredményt látják, másra nem is kíváncsiak. Okosan teszi, ha felveti egy kisegítő munkaerő lehetőségét, mert ellenkező esetben számolnia kell azzal, hogy idő előtt kidől a sorból.

Skorpió 10.24-11.22.
Váratlanul új helyzetbe kerül, és döntenie kell, hogy vállalja-e a megtisztelő, de kockázatos feladatot, vagy kitart az eredeti beosztása mellett. Ha alkalmatlannak vagy fáradtnak érzi magát, ne kísérletezzen. De később se rója fel bűnéül, hogy elszalasztott egy kitűnő lehetőséget. A legjobb lenne, ha megpróbálna időt nyerni a válaszadás előtt, és kikérné partnere tanácsát. Megkönnyíti a döntést, ha tudja, Ön mellett állna-e, ha elfogadja.

Nyilas 11.23-12.21.
Ha a partnere száz százalékban Ön mellett áll a hivatásában, most az ő segítségével úgy-ahogy elboldogul. Ha viszont nem támogatja, vagy egyedülálló, csak szárnyaszegetten téblábol, nem találja a helyét, és egyre nyugtalanabb. Úgy érzi, mindenütt ellenállásba ütközik, csak elutasítással találkozik, és amit eddig oly egyszerűen meg tudott oldani, most az sem sikerül. Ne kövesse el azt a hibát, hogy feladja. Előbb próbálja ki, mennyi terhet bír el.

Bak 12.22-01.20.
Tulajdonképpen a legüdvösebb egy kirándulás, rövidke utazás lenne, így, ha teheti, szabaduljon ki a munkahelyéről. Eközben gondolattársakra bukkanna. A velük folytatott beszélgetések egyszerű bölcsességekre vezetik rá, különösképpen akkor, ha képes meghallani a szavak mögötti tartalmat is. Olyannyira összeforr elszánásait illetően ezzel a közösséggel, hogy meghatározó élményévé válik ez a találkozás.

Vízöntő 01.21-02.19.
Felfelé ível a pályája még akkor is, ha ezért nem tesz különösebb erőfeszítéseket. Ezt a korábbi teljesítményének köszönheti. Senki sem hinné el, ha most az anyagi helyzetére panaszkodna. Viszont dicsekedni sem érdemes, mert enélkül is épp elég az irigye. Hatalmas az étvágya a szó szoros értelmében és szimbolikusan is. Most Önnek kell alkalmazkodnia a partneréhez, ha el szeretné kerülni otthon a vitákat.

Halak 02.20-03.20.
Azok a felismerések és meggondolások, amelyeket a mai napon hoz, döntően befolyásolhatják a további fejlődését - ha képes ezeket a gyakorlatban helyesen alkalmazni. A művészi hajlamát ma gyümölcsöző hatások érik. Családi és baráti körben személyes tekintélyének meglepő növekedését tapasztalja. Ez bizonyára annak köszönhető, hogy Ön olyan könnyedén teljesíti a kötelezettségeit, anélkül, hogy különösebben megterhelőnek érezné ezeket a feladatokat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite