2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a szombat délután kiválóan alkalmas arra, hogy a családi viszályokat elsim

Napi horoszkóp: Ez a szombat délután kiválóan alkalmas arra, hogy a családi viszályokat elsimítsa

Nehezen ébred és még nehezebben fogadja el, hogy munkába kell mennie. Csak teng-leng, nem nyújt értékelhető teljesítményt és mikor ezt szóvá teszi a főnöke, Ön háborodik fel, jogtalanul - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ha elemében van, akkor vibrál Ön körül a levegő. Nyugtalan természet, legszívesebben naponként más helyszínen, új emberekkel ismerkedne meg. A városlátogató túrákat Önnek találták ki, miként a tengeri hajóutakat is. Szeret lakókocsival barangolni. A munkahelyén ücsörögve ilyen kirándulásokról álmodozik, valahogy nem halad egyről a kettőre. Még szerencse, hogy nem is várnak ma Öntől kiemelkedő teljesítményt.

Bika 04.21-05.21.
Most ért el ahhoz a ponthoz, hogy azt mondja: eddig és ne tovább. Kiábrándultsága szinte már nem is fokozható, ez bizony már a csömör, mégpedig annak is a legrosszabb fajtája. Itt akar hagyni csapot-papot, el akarja felejteni azt, ami történt, és valahol - valakivel - újra akar kezdeni mindent. A menekülés az Ön számára az egyetlen kiút. Menedékre, biztonságra vágyik. Vajon érez elég erőt magában, hogy megtegye a döntő lépést?


Ikrek 05.22-06.21.
Vállalkozása felvirágzik, és egy ügyes húzással sokat fialhat. Szerencséje van, használja ki. Az sem ártana, ha esetleg elutazna, hogy új élményeket gyűjtsön. De most nem tud gondolni a pihenésre, pedig vallja csak be, igencsak szüksége lenne rá. Ha most nem lazít legalább ezen a rövid hétvégén egy kicsit, ez később visszaüthet és komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Most minden esélye megvan arra, hogy a partnere megértse, és az átmeneti passzivitásából ne adódjanak konfliktusok.

Rák 06.22-07.22.
Lázadozik a sors ellen, nem akar felnőtt lenni. Szeretne visszatérni - legalább egy rövid időre - a gyermekkorába, és szeretne újra jókedvűen játszani. Semmi akadálya nincs. Ha már régóta is felnőtt, és gyerekei, esetleg unokái vannak, akkor nagy örömet szerez nekik, ha leülnek társasjátékozni, vagy csak egyszerűen beszélgetni. Amennyiben távol ének Öntől, akkor próbálkozzon a baráti körével. Biztos akad még közöttük hasonló lelkületű személy.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napja nyugodt, kiegyensúlyozott és békés lesz. Alkalom nyílik a távoli rokonság meglátogatására, jóízű beszélgetésekre, baráti találkozóra. Érdemes kihasználni ennek a napnak minden szabad percét, hiszen nem tudni, mikor nyílik ismét ilyen nagyszerű lehetőség meghitt találkozásokra. Beindul az év végi nagy hajtás, amikor a szombatokat már nem azért tölti munkával, mert hivatalosan is munkanap.

Szűz 08.24-09.23.
Nehezen ébred és még nehezebben fogadja el, hogy munkába kell mennie. Csak teng-leng, nem nyújt értékelhető teljesítményt és mikor ezt szóvá teszi a főnöke, Ön háborodik fel, jogtalanul. Az este választ adhat arra, hogy a partnere mennyire fontos Önnek. Kellemes együttlétük megérlelheti Önben a házasság gondolatát, vagy kinyithatja a szemét. Rádöbbenhet, hogy rosszul választotta meg a partnerét. Nézzen szembe a tényekkel és ne meneküljön előlük.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon fergeteges lendülettel ébred, és ahogy kezdődik, úgy is telik el. A munka csak úgy ég a keze alatt, bár közben folyamatosan az esti programra gondol. Legyen az családi összejövetel vagy munkahelyi parti, születés- vagy névnapi ünnepség, az a lényeg, hogy a hangulat kiváló, kitűnő az ételsor, elbűvölő a társaság, és valakinek perzsel a tekintete. Kívánhat-e még valamit? Jó szórakozást.

Skorpió 10.24-11.22.
Mostanában igazán nem panaszkodhat: sorozatban ér el sikereket, szerzi a babérokat. Ennek ellenére nem érzi magát biztonságban. Hiába tudja, hogy jók az esélyei, és mindenütt számítanak Önre, mégis nehezen szabadul a rossz érzéseitől. Még a mai napon is csak azt lesi az asztala mögül, vajon milyen pletykák keringenek az Ön posztja körül. Próbáljon meg a hétvégén kikapcsolódni, és mindenekelőtt többet pihenni.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a szombat délután kiválóan alkalmas arra, hogy a családi viszályokat elsimítsa. Ez legalább némi balzsam lelki sebeire, melyeket korábbi a veszekedések alkalmával szerzett. A gyermekeivel, vagy szeretteivel kapcsolatos problémákkal mihamarabb kezdjen el foglalkozni. Családi békéje sínyli meg, ha tovább halogatja és nem így tesz, nem is szólva arról, hogy a gyerekei is megorrolnak Önre.

Bak 12.22-01.20.
Valamennyiüknek a kedvére lesz, ha folytatják a tegnapi napot. Szinte semmit nem érdemes rajta változtatni, mert csak a romlását idézné elő. Éppen a kellő pillanatban értékeli az élet szépségeit, és a kellő pillanatban talált új arátokra, mert ha komolyan veszi a következtetéseit, lesz is ideje átélni a boldog perceket. Szervezzen egy önerőből alakuló színelőadást. Hadd mutassa meg mindenki, mi mindenre képes a színpadon.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma mindennél jobban érzi a közhely igazságát, mindenütt jó, de legjobb otthon. A munkahelyén másra sem vágyik, csak újra szerettei körében lehessen. És bár azt gondolta, a mai nap nem lehet hasznos és boldog, de mikor váratlanul pénz áll a házhoz, mindezt át kell gondolnia. Így kétszeresen is feldobódottan érkezik haza és örömmel nyugtázza, hogy ma este senkinek nincs programja, így valóban együtt tölthetik az estét, ahogyan arról egész nap álmodozott.

Halak 02.20-03.20.
Vegyen egy mély lélegzetet - és a feszültség, amely mostanában annyira igénybe vette Önt, szinte magától feloldódik. Sokat kaphat az ismerősökkel vagy közeli barátokkal való találkozástól. Teljes nyugalomban készüljön fel a várható mozgalmas napokra. Szórakozzon, lazítson, kapcsolódjon ki, úgy, ahogy a kedve tartja. Ma ne törődjön semmivel, csak arra a kérdésre keressen választ, mitől érezné igazán felszabadultnak magát.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite