2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az utóbbi időben sikerült az életét jól megszervezni

Napi horoszkóp: Az utóbbi időben sikerült az életét jól megszervezni

Ma senki és semmi nem zavarja, miközben kedvteléseinek hódol, és már ettől ragyogó kedve kerekedik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A vitás kérdések megoldásának képessége segíthet működőképessé tenni bármely kapcsolatot. Ha van lehetősége, hogy némi humort csempésszen a megbeszélésbe, tegye meg, de csak addig menjen el, amíg ez nem sérti a másik érzékenységét. És nincs is annál szebb, mint kibékülni, ezt a mai napon Ön is megtapasztalja. Amikor elül a „háború" nagy egyetértésben bújnak ágyba. Talán ilyen meghitten még sosem bújtak össze.

Bika 04.21-05.21.
Kilábalóban van a mély depresszióból. Ebben nem kis része van neki, akivel - pontosabban, akinek hiányával - az egész elindult. Nem tudni, honnan tudta meg, érje be azzal, hogy időben, éppen alkalmas pillanatban érkezett. Megjelenése alapvetően megváltoztat mindent, és az a hosszú beszélgetés, amely ezt követte, sok mindent tisztázott. Ketten mindenképpen máshogyan látják a jövőt, de ezt most nyugodt körülmények között tudták tisztázni, es segít Önnek is a továbblépésben.


Ikrek 05.22-06.21.

Ismét a régi, a lehető legjobb formáját nyújtja. Még vészhelyzetekben is rendkívül kreatív. Határozott léptekkel halad előre a kitűzött cél felé. Szerencsés kézzel nyúl a pénzhez és ezúttal sokat tehet annak a közösségnek az ügyéért, felemelkedéséért, amelyikhez tartozik. Ha otthonában, családi körben veszekedésre kerülne sor, azt egykettőre el tudja simítani. Most megengedheti magának, hogy igazságot tegyen, de arra is figyeljen, hogy párjának önérzete, tekintélye ne sérüljön.

Rák 06.22-07.22.
Ma senki és semmi nem zavarja, miközben kedvteléseinek hódol, és már ettől ragyogó kedve kerekedik. Véletlenül meghallja, amikor Önről beszélgetnek, és fényes jövő előtt álló embernek tartják. Ez nagyon jólesik, és helyreállítja a megtépázott önbizalmát. Még arra is képes lesz, hogy jó képet vágjon, amikor „nemszeretem" vendégek érkeznek váratlanul. Ugye milyen kevés elég ahhoz, hogy szebb színben lássa a világot?

Oroszlán 07.23-08.23.
Meggondolatlansága megint kellemetlen helyzetbe sodorja. Olyan zűrös szituációba keveredik, melyből nehéz lesz győztesen kikerülnie. Elejtett megjegyzése olyanokhoz is eljutott, akik - finoman szólva - nem kedvelik Önt. Ezzel szinte tálcán kínálta fel a lehetőséget, nyújtott kiváló támadási felületet. Most már késő, nem tud semmit tenni. Ha ész nélkül különböző elhárító akciók kifundálását részesíti előnyben a higgadt cselekvés helyett, alaposan rajtaveszthet.

Szűz 08.24-09.23.
Nincs mit tenni, adja át magát a zavartalan pihenésnek. Egy eseménytelen vasárnap vár Önre. Végre aludhat kedvére, átnézheti és megválaszolhatja rokonai, távol élő barátai leveleit, rendbe rakhatja a lakást, köthet, olvashat. A vasárnapok úgyis arra valók, hogy elengedjük magunkat, és kipihenjük a hajszás hét fáradalmait. Különösen igaz ez most erre a hétre, amikor Önre lényegesen több teher hárult, mint általában.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha színskála szerint osztályoznánk a napokat, ez a vasárnap semmiképpen sem égő vörös vagy méregzöld lenne, sokkal inkább bágyadt lila, vagy halvány rózsaszín. Talán csak fáradt, kimerült a tegnapi nap után. De az is lehet, hogy megtámadta valami vírus, ami egyelőre még csak lappang Önben. Mindenesetre jó, ha óvatos, és nem mozdul ki a lakásból. Az otthon melege egyébként is szerezhet boldog perceket.

Skorpió 10.24-11.22.
A hangulata válságosra fordul, ismét mindent sötétben lát. A családját elhanyagolja, a partnerével sem törődik. Nem tud igazán örülni az elismerésnek sem, mert úgy érzi, hogy nem jelentenek semmit: ma kitüntetik, holnap elbocsáthatják. Ennek tényleg ki van téve. Nem Ön az egyetlen azonban, akinek meg kell tanulnia alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Fogadja el családtagjai segítő kezét, ők biztosan nem ártó szándékkal közelítenek Ön felé.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap jó utazásra, megbeszélésre. Az a szívósság, amely egy ideje már jellemzi Önt, most kifizetődni látszik. Ne legyen lusta, mozduljon ki otthonról. Ha vitába kényszerül, kerülje a kompromisszumokat, különösen azokat, amelyek elsősorban arról szólnának, hogy Ön enged a másik fél javára. Ne érezze magát kevesebbnek másoknál. Ha sportol, ne erőltesse túl magát, és ügyeljen az alapos bemelegítésre is.

Bak 12.22-01.20.
Ne legyen ma túl bizalmas senkivel. Az, hogy végre megtudnak Önről személyes vonatkozású apróságokat, elbizakodottá és szószátyárrá teszi az embereket. Ön pedig bosszúsággal fogadja, mert nem érti, nekik mi a jó ebben. Bizonyos kérdésekben jobb, ha nagyvonalú, és átsiklik fölöttük. Ha nem tulajdonít nekik túlzottan nagy jelentőséget, mások is a felejtés fiókjába zárják, mint említésre sem érdemes dolgot.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az utóbbi időben sikerült az életét jól megszervezni. Ennek következtében anyagi gondjai hamarosan megszűnnek. Találkára, szívügyekre a mai a legalkalmasabb nap. Intézze úgy, hogy néhány órát zavartalanul együtt lehessen a partnerével. Az elmúlt időszakban sajnos közel sem tudott olyan energiával koncentrálni a kapcsolatukra, amely elengedhetetlen lett volna ahhoz, hogy párja Ön mellett álljon, most kicsit enyhítheti az elhanyagoltság-érzetét.

Halak 02.20-03.20.
Ma új feladatok és élmények hozzák lázba. Eleven lénye arra ösztönzi, hogy lehetőleg az események elébe vágjon. Most azonban sokkal jobban tenné, ha a kivárásra játszana. Zabolázza meg kissé a temperamentumát, és a féktelen nyüzsgés helyett biztosítson magának néhány nyugodt órát, mielőtt a következő hét kavargásába vetné magát. Higgye el, a Föld akkor is forogni fog, ha Ön esetleg ebéd után ledőlne szunyókálni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite