2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nagy tettvággyal és jó hangulatban kezdi a hetet

Napi horoszkóp: Nagy tettvággyal és jó hangulatban kezdi a hetet

Már napok óta gyengélkedik, de eddig elhessegette a gondolatot, hogy komolyabb baj lenne a háttérben - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Már napok óta gyengélkedik, de eddig elhessegette a gondolatot, hogy komolyabb baj lenne a háttérben. De ma beüt a krach: reggel képtelen kikelni az ágyból. Talán még nem késő, hogy változtasson. Természetesen az orvosi vizit után. A gyógyszerek ugyan most segítenek, de hosszútávon el kell gondolkodnia az életmódváltáson. Több mozgás és egészségesebb táplálkozás lehet a végső megoldás.

Bika 04.21-05.21.
Most akkor kinek van igaza? Neki, aki azt állítja, hogy Ön határozott ígéretet tett, vagy éppen ellenkezőleg, Önnek, aki szerint még hasonló tartalmú mondat sem hangzott el. Mivel tanúk nem voltak, ma már szinte kideríthetetlen, hogy mi történt. Talán érdemes lenne először a károkat enyhíteni és utána kideríteni, ki a felelős.


Ikrek 05.22-06.21.

Bár nem hívták, mégis úgy érzi, el kell mennie. Ne tegye! Ahol nem látják szívesen, ott ne is mutatkozzon. Így elkerülheti, hogy vitába, veszekedésbe, vagy akár pofonváltásba keveredjen egy régi haragosával. Ha mégis részt venne benne, ne feledje, a tudásában biztos, okos ember szavakkal érvvel és az intelligenciáját használva akár még olyan embereket is maga mellé állíthat, akik eddig nem neki adtak igazat.

Rák 06.22-07.22.
Minden oka megvan a vidámságra: csupa olyan feladat vár a mai napon Önre, amelyben örömét leli, és a magánéletében is jól alakulnak a dolgai. Még az sem rontja el a hangulatát, hogy esedékes a szokásos fogorvosi vizit, amelytől meglehetősen fél. Most nincs oka erre, az összes foga rendben van. Ezen felbuzdulva beül egy cukrászdába, és teleeszi magát süteményekkel. Mikor állt utoljára mérlegre?

Oroszlán 07.23-08.23.
Hát tessék, itt a csoda, amiben Ön nem is hisz. Az események hirtelen felgyorsulnak, és száznyolcvan fokos fordulatot vesznek. Eddig csigalassúsággal araszoló ügyei szédítő sebességgel ragadják magukkal. Kapaszkodjon erősen, „kapcsolja be a biztonsági övet" és nézzen előre. Ebben a percben elég, ha hagyja magát sodortatni, nem kell különösebb erőfeszítést tennie azért, hogy előbbre jusson.

Szűz 08.24-09.23.
Nincs rá semmi oka, mégis olyan ragyogó a kedve, mintha Ön nyerte volna meg a lottó ötöst. Ne rontsa el a remek hangulatát kicsinyes vitákkal, az apró, mindennapi bosszúságok indok nélküli felnagyításával. Gondolja végig, mik a legsürgetőbb, határidős tennivalói, és csak azt intézze el, amelyik nem tűr halasztást. Amilyen lendülettel ma beleveti magát a munkába, sikeresen a végükre járhat, ha nem aprózza el az energiáit.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma végre bizonyíthatja, mire is képes. Egy olyan feladat vár megoldásra, amelyről a főnöke azt feltételezi, hogy nehézséget okoz Önnek. Szeretné bebizonyítani felettesének, de elsősorban önmagának, hogy ha küzdelmek árán is, de nem adja fel egykönnyen. Ha ez a terve sikerül, joggal számíthat előléptetésre, valamint komolyabb pénzjutalomra is. Tehát fogakat összeszorítani és koncentrálni, ma csak ez lebegjen a szeme előtt.

Skorpió 10.24-11.22.
Szívügyekben döntő elhatározásra jut. Elérkezettnek látja az időt, hogy a partnerével megkezdje közös életüket. Ettől jókedvű lesz, valósággal újjászületik. Ragyogó közérzete felbátorítja: új vállalkozásokon, merész ötleteken töri a fejét. Vágjon bele tétovázás nélkül. Ma ismét bízhat a szerencséjében is. Csak ne legyen túl vakmerő és elbizakodott. Nehogy a Szerencse istenasszonya mindjárt vissza is vegye azt, amit adott.

Nyilas 11.23-12.21.
Ezen a hétfőn ismét megnyilatkozik hajlama a lázas tevékenységre. Ez csak akkor vezet sikerre, ha valóban szívügyének tekintett feladatokat old meg. Ha szétaprózza magát, semmilyen eredményt nem ér el. Családtagjaival törekedjen a kompromisszumra, jelenleg ez a legjobb, amit tehet. A napközben felgyülemlett feszültségek lelki csőddel fenyegetnek, ha otthonában sem tud pihenni, lazítani.

Bak 12.22-01.20.
Vészterhes napnak néz elébe. Az ösztönei már régen leadták a figyelmeztető jelzéseket: nem jó úton halad. Torlaszok zárják el az útját. És minthogy ezeket az akadályokat egymaga nem képes még csak megmozdítani sem, egyszerűbb veszni hagyni, ami már úgyis visszahozhatatlan, és új úton elindulni. Ne a hűségre hallgasson, hanem az érdekeire. Még mindig kisebb baj néhány évet leírni, mint vakvágányon vesztegelni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az ilyen napokra mondják, hogy szürke, dolgos hétköznap. Nem történik semmi különleges, váratlan vagy szenzációs a munkahelyén. Mégis jelentős előrehaladást ér el több területen, és ha nem is rohamléptekkel, de biztosan közeledik célja elérésének pillanata. Este váratlan meglepetésben lesz része. Partnere nem felejtette ez az évfordulójukat, így pihenés helyett kellemes vacsora és kulturális feltöltődés vár Önre.

Halak 02.20-03.20.
Nagy tettvággyal és jó hangulatban kezdi a hetet. Ez olyan előlegezett népszerűséget biztosít Önnek, amely a hét második felében majd igen hasznosnak bizonyul. A magánéletében is szép sikereket könyvelhet el, ezt elsősorban a gyermekeinek köszönheti. Olyan dolgok miatt lehet most büszke rájuk, amelyeket röviddel ezelőtt még hihetetlennek tartott. Vajon ők változtak, vagy Ön nem vette észre a változást rajtuk?

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite