2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a nap minden elképzelhető jót megad, csak kellő energiával kövesse a sajá

Napi horoszkóp: Ez a nap minden elképzelhető jót megad, csak kellő energiával kövesse a saját elképzeléseit

Nem dolgozott hiába, az igyekezete elnyeri méltó jutalmát. Már az is boldoggá teszi, hogy nyilvános dicséretben részesül, de az i-re a pontot az teszi fel, amikor megtudja, hogy milyen - nemzetközi - elismerést váltott ki a munkája - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Szerencsére gyorsan túl van rajta. Mármint a tegnapi rosszulléten. De ugye nem felejtette el, mindez átmeneti, ha nem gondolkodik el azon, hogyan tudna egészségesebben élni, táplálkozni. De persze a baj nem jár egyedül. A mai napon egy érzelmi trauma húzhatja át a számításait. Ha sikerül az érzéseit az értelmével felülbírálni, estére rendezni tudja a sorait. Amennyiben azonban hagyja magán eluralkodni a depressziót, könnyen újra lebetegedhet.

Bika 04.21-05.21.
Vén haspóknak csúfolják, és nemritkán kinevetik amiatt, hogy a legváratlanabb napszakokban tud jóízűt falatozni. Az élcelődők zöme persze a fogyókúrára ítélt hölgyekből kerül ki, akik nem titkolt sóvárgással nyelnek nagyokat, míg Ön eszik. Legyen egyszer „igazi lovag", és vendégelje meg őket. Ha meglátják, hogy Ön nem csupán nagy falánk, hanem igazi szakács is, talán alábbhagy az irigységük.


Ikrek 05.22-06.21.
A nap első fele eseménytelenül zajlik, azonban délután kedvező fordulat történik a munkahelyén és ezáltal Önnel madarat lehetne fogatni. Optimizmusa visszatér. Egészen más színben látja az anyagi helyzetét is, mint korábban. Meg van győződve arról, hogy nem akármilyen kilátások kecsegtetik. Igaza van, de azért ne legyen könnyelmű, ne igyon előre a medve bőrére és ne kezdjen el költekezni.

Rák 06.22-07.22.
Nem dolgozott hiába, az igyekezete elnyeri méltó jutalmát. Már az is boldoggá teszi, hogy nyilvános dicséretben részesül, de az i-re a pontot az teszi fel, amikor megtudja, hogy milyen - nemzetközi - elismerést váltott ki a munkája. Lehetetlen, hogy ne ünnepeljék meg ezt a hatalmas sikert mind a kollégáival, mind a családjával, annál is inkább, mert az ő segítségük és biztos hátterük nélkül nem tartana itt.

Oroszlán 07.23-08.23.
Megtudta az eredményt. Kár volt idegeskednie, minden lelete negatív. Most így visszatekintve, megmosolyogja a kishitűségét és a hiszékenységét. Ha mindezt le tudta volna győzni, most jó néhány ezer forinttal több lapulna a zsebében, és néhány ősz hajszállal is szegényebb lenne. Örüljön a hírnek felhőtlenül, és ha teheti - és miért ne tehetné -, adja meg a módját is öröme kifejezésének.

Szűz 08.24-09.23.
Nagy baj mégsem származhat abból, hogy a főnökének megmondta a véleményét. Áthelyezésre, felmondásra számított, ehelyett elismerésben részesítették. Ez persze lehet taktika is a felettese részéről, aki csak megfelelőbb időpontra vár, hogy „törlesszen". Vegye ezt is számításba, de ne tulajdonítson neki különösebb jelentőséget. Ellenkező esetben talán jobb is, ha szétválnak az útjaik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ritkán ad vissza megbízatást, de ma erre készül. Ez rontana a tekintélyén, de szerencsére a sors közbeszól. A megrendelői vonják vissza a munkát. Ez nem jelenti azt, hogy unatkozni fog, hiszen rengeteg más elintéznivalója akad. Munka közben ne feledkezzék el néha az órájára pillantani, mert az estét a gyerekeknek ígérte. Ők nem bocsájtják meg, ha késik - hisz hetek óta várják ezt a napot -, nem úgy, mint a partnerei.

Skorpió 10.24-11.22.
A vállalkozásai mozgásba lendülnek: hirtelen annyi a dolga, hogy azt sem tudja, hol áll a feje. Ez most kifejezetten feldobja, jókedvre hangolja. Szereti, ha az élet zajlik Ön körül, és mindehhez még az események kormánykerekét is Ön tartja a kezében. Nagyon sokat vállal, pedig tudja, hogy ezt nem teheti meg büntetlenül. Máris jelentkeznek a kimerültség jelei: szédül, fájnak az ízületei, elesettnek érzi magát.

Nyilas 11.23-12.21.
A barátai okosabbnak bizonyulnak, mint azt feltételezte. Most alkalma lesz bizonyos korábbi nézeteltéréseket tisztázni. Maradjon a háttérben, higgye el, hosszútávon kifizetődőbb, mintha kilépne a rivaldafénybe. IA mai napon a gyermekei kivételesen elfogadják a tanácsát. Nem esik le a korona a fejéről, ha segít nekik. Szerelmi ügyei kedvezően alakulnak, a kibontakozó kapcsolatában közös célokra találnak.

Bak 12.22-01.20.
Ne úgy kezdje, hogy visszaüt, hanem mosolyogjon vissza. Egy egész mozgalmat indíthatna el, ha nem venné gyanakvással ezt a természeti jelenséget. Csak az Ön elhatározásán és beleélő-képességén múlik, hogy sikerül-e új munkahelyén a beilleszkedés. Vegye végre tudomásul, még ha most ez Önnek jelent gondokat, hogy mindenki az újon, a kicsin akarja bizonyítani a hatalmát. Nem csoda, hisz a régiek már ismerik a kapacitását.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem kell mindig rivalizálni a munkatársaival, az erényeivel enélkül is tisztában vannak azok a befolyásos személyek, akik pénzről, előléptetésről döntenek. Próbáljon meg szerényebb lenni, bár ez most csak komoly erőfeszítések árán sikerülhet. Mikor tanul már meg vigyázni az értékeire? Mindenesetre a mai napon jó lesz figyelni, mert szélhámos, csaló, tolvaj közeledtét jelzik a csillagok.

Halak 02.20-03.20.
Ez a nap minden elképzelhető jót megad, csak kellő energiával kövesse a saját elképzeléseit. Estefelé ingerlékennyé válik, ezen az érzésen azonban igyekezzen úrrá lenni. Pillanatnyilag semmi oka az elégedetlenségre, a feszültségre. A kisebb megpróbáltatások pedig hozzátartoznak az élethez. Ha minden simán menne, unalomba fulladna az élet. Kövessen el mindent, hogy helyreállítsa az összhangot a partnerével, kár lenne, ha végül érzelmi válságba jutna a kapcsolatuk.

Még több horoszkóp itt!

olahgergoborito

HIRDETÉS

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite