2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nehéz fába vágta a fejszéjét

Napi horoszkóp: Nehéz fába vágta a fejszéjét

Kemény, de - végre - sikeres munkát ígérnek az elkövetkező napok. A pályán, vagy a pódiumon kezdenek beérni korábbi fáradozásainak gyümölcsei és ráadásul ebből még anyagi haszna is származik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ha nem hagyja figyelmen kívül az apró betűs részleteket, akkor sikeres üzletkötésekre, üzleti tárgyalásokra számíthat. Célszerű lenne aláírás előtt szakemberrel átnézetni a szerződéseket. Most képes lehet összefüggéseiben látni az egész képet, de ne akarja másokra kényszeríteni a vízióit. Vigyázzon, hogy a részletekbe ne csússzon hiba, és ne vegyen nagyobb szeletet a tortából, mint amit meg is tud emészteni.

Bika 04.21-05.21.
Nehéz fába vágta a fejszéjét. Egyre rémültebben konstatálja, hogy az év vége felé a jövedelme is emelkedik. No, nem növekvő bevétel, sokkal inkább a fenyegető adó réme tartja izgalomban. Számoljon utána - ami a naponta változó jogszabályok mellett igencsak bonyolult -, hogy mi éri meg: még többet keresni, és akkor talán kis veszteséggel zárni az évet, vagy inkább lemondani néhány munkát, és kevesebb adót fizetni.


Ikrek 05.22-06.21.
Folytatódik a kedvező időszak. Nagy feladatokba kezd, teljesítményét értékelni fogják. Ha Ön és a partnere nem tudnak megegyezni abban, hogyan oldják meg a kettőjük között feszülő ellentétet, akkor is közös nevezőre juthatnak abban, hogy valójában mi is a felmerült probléma alapja. Ismerje fel a saját szerepét a nézeteltérés kialakulását illetően. Innen már csak egy lépés a megoldáshoz vezető út.

Rák 06.22-07.22.
A tegnapi siker teljesen felvillanyozza, úgy érzi, mindenki látja, hogy milyen nagyszerű ember is Ön valójában. Ennek megfelelően telik el a napja: semmi lazítás, tervszerű, feszített iramú munka. A környezete alighanem visszasírja az Ön régi énjét. Csak az a tudat nyugtatja meg őket, hogy a tapasztalataik szerint ez az állapot mulandó. Méltó befejezése lehet a mai napnak egy színvonalas színházi előadás.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ha már egyszer elkezdte, ne adja fel oly könnyen, addig verje a vasat, amíg meleg. Jókora kockázatot vállalt ezzel az akcióval, jó néhányan le is akarták beszélni róla, de Ön nem hagyta magát, és milyen jól tette. A sikert nem adják ingyen, de még olcsón sem, ezt Ön is jól tudja, és ha csak egy szikrányi esélyt is lát a diadalra, nem szabad feladnia. A siker kárpótolja majd a küzdelemért.

Szűz 08.24-09.23.
Ma újabb bizonyítékot szerez arra, hogy számolnak a képességeivel. A pozíciójában megerősítik, munkáját elismerik. A vagyoni helyzetében kiemelkedő fordulat várható: házat vagy jelentősebb értékeket örökölhet, beadott pályázatára pozitív választ kap, üzleti vállalkozásaiból jelentős hasznot húzhat. Egyelőre semmi oka az elkeseredésre, az élete megnyugtató mederben folyik, jelenleg sikeres fázisban van.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ismét egy olyan feladat előtt áll, amely komoly összpontosítást és sok időt kíván Öntől. Ez egyben azt is jelenti, hogy elhanyagolja a családját, partnerét. Ebből még konfliktus is támadhat, ami igazán nem hiányzik Önnek ebben a hajszolt helyzetben. Ez után a kimerítő nap után nyugalomra, csendre vágyna, de saját magának kereste a bajt. Viselje hát a következményeit türelemmel és méltósággal.

Skorpió 10.24-11.22.
Hiába erőlteti a munkát, nem megy. Ez feldühíti, újabb erőfeszítésekre sarkallja, de ezzel sem nyer semmit. Az idegei pattanásig feszültek, ma nem lehet Önnel értelmesen beszélni. A partnerébe belefojtja a szót, mindenkit letorkol, vérig sért. Nem hajlandó tudomásul venni, hogy azért intik mérsékletre, mert aggódnak Önért. Inkább hálás lehetne érte, mintsem zaklatásnak fogná fel a törődésüket.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap viszonylag nyugodtan kezdődik. Dél felé azonban összezavarodnak a dolgok, ne legyen ideges, ne essen feleslegesen pánikba. De az ellenkező végletbe se essen: ne főúri tétlenséggel szemlélje a dolgok összekuszálódását. Ne tegyen ostoba ígéreteket, jól tudja, hogy a felét sem lesz képes beváltani annak, amit megígért. Óvakodjon a pénzügyi túlzásoktól, és az étkezésben is tartson mértékletességet.

Bak 12.22-01.20.
Ellenőrzés nélkül fújja a magáét. Csak éppen nincs kinek. Ha időben észreveszi, energiát takarít meg. Keresse a kiegyezést. Súlyos gondjain csak valami bolondság enyhíthet. Nézzen meg egy életvidámságot sugalló filmet, tegyen maga mellé egy pohár bort vagy egy forró gyümölcs teát, kapcsolja ki a telefonját és mossa ki az agyából a gondjait. Lazítson, hogy holnap újult erővel neki gyűrközhessen az Ön előtt álló feladatoknak.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kemény, de - végre - sikeres munkát ígérnek az elkövetkező napok. A pályán, vagy a pódiumon kezdenek beérni korábbi fáradozásainak gyümölcsei és ráadásul ebből még anyagi haszna is származik. Ha egy kétfordulós pályázaton indult, akkor a felkészülésben ne tartson szünetet, mert a második menet ígérkezik rázósabbnak. Új, szenvedélyes kapcsolata szövődik valakivel, amelybe azonban csak akkor szabad belevetnie magát, ha nem bánt meg vele másokat.

Halak 02.20-03.20.
A mai nappal olyan ötletgazdag időszakba lép, amely igen kedvező lesz új tervek megfogalmazásához. Mozgósítsa hát minden rejtett tartalékát és adjon szabad utat a fantáziájának, de arra ügyeljen, ne hagyja el a realitások talaját. Ha ki akarja használni a munkájában adódó lehetőségeit, vagy ha a magánéletének konszolidálására törekszik, mindkét esetben akkor éri el a rég várt sikert, ha követi a legfontosabb magatartási szabályokat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite