2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A csillagok most pénzt, bőséget, gazdagságot ígérnek

Napi horoszkóp: A csillagok most pénzt, bőséget, gazdagságot ígérnek

Ugye nem feledkezett meg korábbi ígéreteinek teljesítéséről? Mert ha igen, úgy itt az utolsó alkalom arra, hogy még bepótolhassa azokat presztízsveszteség nélkül - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az utóbbi időben elhanyagolta a testmozgást. Mozogjon többet a friss levegőn, így a közérzete is jobb lesz. A mai napon még lazíthat, a következő napokban erre nem nagyon lesz lehetősége, nagyobb figyelmet kell szentelnie ügyes-bajos dolgainak. Ha csak a lényegre összpontosít, akkor nagy esélye van arra, hogy siker koronázza az erőfeszítéseit. Vizsgálja egyúttal felül az elképzeléseit, és változtasson rajtuk, ahol kell.

Bika 04.21-05.21.
Ugye nem feledkezett meg korábbi ígéreteinek teljesítéséről? Mert ha igen, úgy itt az utolsó alkalom arra, hogy még bepótolhassa azokat presztízsveszteség nélkül. Ne gondolja, hogy megfeledkeztek róluk az illetékesek, hogy ha hallgat, idővel csak elfelejtik, amit mondott. Önt szavahihető embernek tartják, ilyen könnyen teljesíthető ígéretek beváltásának elmaradásával ne ingassa meg az Önbe vetett hitet.


Ikrek 05.22-06.21.
Munkatársai nem értik, mi ütött Önbe. Lelkesedése alább hagyott, ígéreteiről megfeledkezik, elkésik egy fontos tárgyalásról. Nem kellene felkeresnie a háziorvosát? Anyagi szempontból eseménytelennek ígérkezik ez a nap, a kiadásai sem okoznak meglepetést. Ha mégis, akkor azért kizárólag Ön a felelős, valószínűleg megfeledkezett egy számláról. Volt már jobb formában, és lesz is, ne adja fel a reményt.

Rák 06.22-07.22.
A munkájában sikereket ér el, de eközben elvadítja a barátait, és mire észbe kap, egyedül marad. Hiába veszi körül sok ember, magányosnak érzi magát - és lássa be, nem alaptalanul. Nem gondolja úgy, hogy át kellene értékelnie a dolgokat és felülvizsgálni az életmódját? Még nem késő változtatni rajta, és a kedvesét is ki tudja békíteni. Szánjon rá több időt és az együtt töltött estéken nagyobb figyelmet.

Oroszlán 07.23-08.23.
Éjszaka különös álmot lát. Óriási szörnyekkel kelt birokra, majd végtelen szakadékba zuhant, és ha mindez nem lenne elég, végül torz emberi lények szorongtatják. Ha nem is volt ennyire horrorisztikus, de mindenképpen ijesztő. Csatakosan, rosszkedvvel ébred, és ez meghatározza az egész napját. Ingerült, türelmetlen, ami az éjszakai álom tükrében érthető is. Életében már sokszor beigazolódtak az éjjeli látomásai, ezért joggal tart a jövőtől.

Szűz 08.24-09.23.
Ma ismét nehéz, ám boldogító választás elé állíthatják: a felkínált állás egyből megoldaná az egzisztenciális és anyagi gondjait. Egyedül az nem hagyja nyugodni, hogy erre még nem érzi alkalmasnak magát. Korainak találja a felelősségteljes vezetői tisztséget, nem érez magában kellő tapasztalatot és határozottságot. Talán helyesebb is, ha nem fogadja el a nagy kihívással járó ajánlatot. De akkor később se tegyen önmagának szemrehányást.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Sorra érik a kudarcok, túlköltekezik, és még a szerelemben is sikertelen. A partnere bejelenti, hogy szüksége van némi gondolkodási időre, az elmúlt hetek megtépázták a kapcsolatukat. Az sem kizárt, hogy egy rövid időre elköltözik Öntől, hogy nyugodtan átgondolhassa a döntését. Elkeseredésében akár a pohár fenekére néz, akár más úton próbál felejteni, tartson mértékletességet, hisz az életnek holnap mennie kell tovább.

Skorpió 10.24-11.22.
Újabb gond szakadhat a nyakába. Mintha nem lenne enélkül is elég baja. Lehet, hogy a vállalkozásai, pénzügyei rosszra fordulnak, hogy az egészsége megrendül. Fizikai állapota annyira leromolhat, hogy egy egyszerű megfázás is ágyba taszítja. Legyen óvatos a közlekedésben. Ma ne ütemezzen be olyan tárgyalást vagy feladatot, amelyhez nyugodt idegek, szellemi frissesség és jó erőnlét szükségesek.

Nyilas 11.23-12.21.
Olyan híreket kap, amelyek bizonyos terveit befolyásolni fogják. Meggondoltan, gyorsan tör a céljai felé, és ezáltal sok mindent elérhet. A máskor szidalmazott rendszeretete most elismerést arat. Ha a családjában veszekedés parázslik fel, vesse be diplomáciai érzékét, és fojtsa el még idejében a tüzet. Amennyiben pedig partnere elégedetlen, ne provokálja, csak több kedvességre vágyik, hamar kiengesztelhető.

Bak 12.22-01.20.
Bár sok drukkere van, mégis talán Ön a legkíváncsibb, hogyan sikerül a mai „bokszmeccs". Ketten vívják, Ön és az idő. Nagyon fürgének kell lennie, hogy ellépjen egy balhorog elől. Márpedig az erőnléte alapján ez nem lesz könnyű. Ilyenkor érdemes fogadásokat kötni, amikor a kimenetel nem egyértelmű. Mégis: jobb lenne, ha nem a padlón végezné. Lelassult reflexei helyére léptesse be furfangját. Ésszel még ugyanis bírja.

Vízöntő 01.21-02.19.
A csillagok most pénzt, bőséget, gazdagságot ígérnek. Járjon nyitott szemmel, figyeljen jól, hogy egyetlen üzleti lehetőséget se szalasszon el. És ne feledje, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Délután egy kissé nyűgössé válik, de ez estére elillan, otthonában újra formába lendül. A végén még Ön kezdeményez a szerelemben. Minden esélye megvan arra, hogy a partnere veszi majd a lapot.

Halak 02.20-03.20.
Ma jó lehetősége kínálkozik arra, hogy kielégítse az érdeklődését. Új tervekbe kezdenie azonban nem lenne kifizetődő, mert nem tudná végigvinni azokat. A mai napon nem kell stresszhelyzetektől tartania, semmi különösebb megterhelésnek nem lesz kitéve. Alkalma lesz azokkal törődni, akik közel állnak Önhöz, élvezheti a társasági együttlét örömeit - vagy teheti egyszerűen azt, amire most talán a legnagyobb szüksége van: végre kikapcsolódhat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite