2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Bármennyire is jogosak a sérelmei, mégsem kellene hamut szórni a fejére

Napi horoszkóp: Bármennyire is jogosak a sérelmei, mégsem kellene hamut szórni a fejére

Nem jellemző Önre a meggondolatlanság, most mégsem fontolta át alaposan, mit is csinál - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma nyugtalanul, zavartan ébred. Csak akkor talál rá önmagára, amikor valami „mást" csinál, mint a szokásos reggeli rutin. Tea helyett kávé, kávé helyett kakaó. Szokatlan és önmaga is meglepődik az első korty után, de úgy látszik, működött a tudatalatti énje. Így mindjárt jobb kedvvel lép ki az otthonából, de a szórakozottság ma egész nap elkíséri. Fogja fel vidáman, amit a sors kínál, egy kis humorérzékkel könnyedén átvészeli a mai napot.

Bika 04.21-05.21.
A higgadt, hűvös és fölényes ember - azaz Ön - lángra lobbant? Hát ezt még azok sem hiszik el, akik tegnap este látták Önöket kézen fogva andalogni. Mert, ami igaz, az igaz, új partnere kellőképpen kiforgatta Önt egykori önmagából, az eddigi önálló életet büszkén valló lényéből. Elfeledkezik a kötelezettségeiről, a terveiről, és beleveti magát az álmodozásba, a telefonját lesi, a leveleit kémleli, mint egy szerelmes kiskamasz.


Ikrek 05.22-06.21.
Ismerje fel, ha a munkatársai vagy szerettei manipulálni akarják. Tudnia illene, hogy ez a háttérből jövő irányítás megfoszthatja Önt az önállóságtól. Meg kell tanulnia alkalmazni az önérvényesítő beszédstílust, ha hárítani szeretne. Még szerencse, hogy jól tud összpontosítani, így mind ebben, mind a munkájában sikert arat. A mai nap kedvez a továbbképzések, új tanulmányok megkezdésének.

Rák 06.22-07.22.
Nem jellemző Önre a meggondolatlanság, most mégsem fontolta át alaposan, mit is csinál. Hamar rá is jön, hogy ostobán viselkedett, és csakis saját magának tehet emiatt szemrehányást. Ez a lehető legrosszabb, önmagával szemben nincs esélye, kíméletlenül a saját szemébe mondja az igazságot. Még tükörre sem lesz szüksége mindehhez. Ha már elkövette a hibát, törekedjen arra, hogy mielőbb korrigáljon.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai nap némán pergő szürke perceit csak az töri meg, amikor ráeszmél, még csak a hó közepén tart, viszont már teljesen elfogyott a fizetése. Hiába erőlteti meg az agyát, nem tud rájönni, mikor és hova folyt el a pénz. Vegyen erőt magán, és vezesse pontosan a kiadásait. Ezzel ugyan nem tudja „visszavándoroltatni" az elfolyt pénzeket, de azt mindenesetre tudni fogja, hova „igyekeztek".

Szűz 08.24-09.23.
Későn érő típus, így cseppet sem meglepő, hogy nem ifjú titánként aratja le szorgalma, tehetsége babérjait. De az idő fényes sikerekkel kárpótolhatja korábbi kudarcaiért, tartós mellőzöttségéért. Leleményessége, jó üzleti érzéke és szervezőkészsége a mai napon ragyogóan érvényesül, és mivel mindehhez még szerencse is párosul, úgy élvezi a mai nap elért eredményeit, mint egy pályakezdő az első munkanap sikereit.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Az időjárás úgy kibabrál Önnel, mintha április lenne. Ettől meglehetősen lehangolt lesz és nyűgös. Kollégái nehezen viselik el a szeszélyeit, így nem kizárt, hogy parázs hangulatban telik majd el a munkaidő. Alig várja, hogy kitegye a lábát az utcára, a rossz idő ellenére is sétál egyet. Ki kell szellőztetnie a fejét, mert különben hazavinné a gondokat, bajokat, és erre igazán semmi szükség.

Skorpió 10.24-11.22.
Eddig kihúzta valahogyan, de már nagyon várja a hétvégét. A munkáján feltűnően érezhetők a kimerültség jelei, és ez arra kell intse Önt, hogy gazdálkodjon ésszerűbben az erejével és az idejével. Vessen véget az éjszakába nyúló túlmunkának. Tegye félre a megbízatásait hétfőig, meg fogják várni. Ma tényleg csak a legszükségesebb feladatokat lássa el, és ha teheti, délutánra „szökjön el". Mondjon le minden programot és csak pihenjen.

Nyilas 11.23-12.21.
Legyen a mai napon nagyon megfontolt, ha szervezni kezd valamit. Ne folytasson üzleti tárgyalásokat, ne kovácsoljon nagyravágyó terveket. Túl fáradt és szétszórt ahhoz, hogy kellő mértékben összpontosítani tudna. Szentelje idejét és energiáit sokkal inkább a szeretteinek. Családi körben telik-múlik az este. Kedves olvasmányaiban bízvást elmerülhet, az újságok, a híradások a televízióban csak bosszantanák. Ne is próbálkozzék velük.

Bak 12.22-01.20.
Bármennyire is jogosak a sérelmei, mégsem kellene hamut szórni a fejére. Hanem például elmenekülni a kén- és szén-dioxid elől. Na, mi a megoldás? Ahogy a csillagokból ki lehet olvasni, valakinek a szeméből is könnyen olvasni fog ma este. A meghitt, békés este eredményeképpen újra felfedezik egymást a partnerével, és a közös program fellobbantja a kezdetekkor Önben lángoló már-már elveszettnek hitt szenvedélyt.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha mélyebben érdeklődik a kultúra, a vallás vagy a nevelés, esetleg a politika iránt, úgy a mai nap alkalmas arra, hogy aktívan bekapcsolódjék egy civil szervezet ez irányú tevékenységébe. Ha kellő diplomáciai érzékkel közelít a gyermekei, rokonai felé, megfelelő támogatást kap majd tőlük szíve vágya, legfőbb ügye eléréséhez vagy elintézéséhez. Semmiképpen ne erőltesse rájuk a nézeteit és az akaratát, hisz nem lehet célja a „megtérítés", érje be azzal, hogy a háttérből támogatják.

Halak 02.20-03.20.
Ma több olyan problémával találkozik, amelyeket csak higgadtan és nagy önbizalommal oldhat meg. Szerencsére az utóbbi napokban annyira visszanyerte a belső biztonságát, hogy kibírja ezt a megterhelést. Előfordulhat, hogy összezördül az egyik szomszédjával: ez az ellentét azonban könnyen elsimítható. Sajnos, ez nem mondható el arról a konfliktusról, amely este az Ön személye körül robban ki a családjában.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite