2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha sikerül a tegnapi nehézségen úrrá lenni, ma elégedetten, ölbe tett kézze

Napi horoszkóp: Ha sikerül a tegnapi nehézségen úrrá lenni, ma elégedetten, ölbe tett kézzel üldögélhet

Feltétlenül el kell mennie, a társaság, a közös élmény valóságos gyógyírként hat a sebeire. Ezek pedig meglehetősen mélyek és frissek - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai nap a szerelemé. Olyan sikereket könyvelhet el, amilyeneket már régen nem. Élvezze a kényeztetést, használja ki minden pillanatát. Párja ma a szokottnál is figyelmesebb, kedvesebb. Talán ő is érzi, hogy ez egy különleges nap. Hagyja a szívét felmelegíteni, a lelkét balzsamozó szavaknak higgyen nyugodtan, partnere ma igazán őszintén mondja ezeket. Kijárt már Önöknek ez a kettesben eltölthető nap.

Bika 04.21-05.21.
Feltétlenül el kell mennie, a társaság, a közös élmény valóságos gyógyírként hat a sebeire. Ezek pedig meglehetősen mélyek és frissek. Az elmúlt hét ebből a szempontból különösen kegyetlen volt Önhöz, sok oldalról támadták - jórészt igaztalanul. Nem volt elég ereje ahhoz, hogy ellentámadásba menjen át, így a szerzett sérülések mélyek. A vidám társaságban ne említse a gondjait, ne rontsa el a többiek szórakozását, csak ha barátja kérdez rá szomorúsága okára, akkor fedje fel a valódi okokat.


Ikrek 05.22-06.21.
Szép sikereket érhet el ezekben az órákban. Amit most tesz le az asztalra, azzal jó hosszú időre megalapozhatja a jövőjét. Csak az idejével kellene meg tanulni okosabban gazdálkodni. Továbbra is remek kilátásai vannak arra, hogy anyagi biztonságot teremtsen családjának. Maradjon következetes, amit a közelmúltban kezdett el, azt folytatnia kell. Viszont ne legyen kapzsi. Fülig szerelmes és rendkívül szenvedélyes.

Rák 06.22-07.22.
Még mindig a tegnapi viselkedésén jár az esze, nagyon bántja a dolog. Bánthatja is, kár volt tönkretennie ezt az ígéretes kapcsolatot. Ám ahelyett, hogy elrontaná az egész napját, és keseregne, inkább megoldást keressen arra, hogyan tehetné jóvá. Próbáljon meg telefonálni, és engesztelje ki azt a személyt, akit megbántott. Mindjárt kevésbé fogja csapnivalónak találni ezt az amúgy elviselhető szombatot.

Oroszlán 07.23-08.23.
Tehetetlenségében toporzékolni tudna. Érzi, hogy tennie kellene érte valamit, de nincs még elképzelése sem arról, hogy miképpen is fogjon hozzá. Az ilyen betegségben szenvedőknek az a legjobb, ha nem éreztetik velük az állapotukat. De Ön erre egyszerűen képtelen. Nem tud hazudni, mosolyogni - mikor sírni tudna és üvölteni a belsőjét feszítő fájdalomtól. Ha viszont nem látogatja meg, örökre elveszíti, mert joggal gondolja Önről, hogy csak a napsütésben, a boldogságban állt mellette.

Szűz 08.24-09.23.
A sorsát még mindig kedvezően befolyásolják a csillagok. Az eredmény ma sem marad el. A héten elért szakmai sikerek után a mai napon szívügyekben is nagy hódítás következik. Elég egy váratlan találkozás, és már tombolnak is az érzelmek és a hormonok. Most Önre is érvényes, hogy meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Ma azonban érje be ennyivel. Talán nem is olyan kevés ez egy napra.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Pompás szombat áll Ön előtt. Talán leesik az első hó, és érdemes lesz felmenni a hegyekbe. Tegyen egy kirándulást a barátaival vagy a gyermekeivel, a jó levegő, a mozgás nagyon ráfér már a csapatra, de főleg Önre. Egy ilyen kiadós levegőzés után az evés is jobban esik majd, sőt az alvás is. Lefekvés előtt olvasson vagy nézze meg a színházi közvetítést a tévében, hiszen egy kis kultúra sohasem jön rosszul.

Skorpió 10.24-11.22.
Még mindig halálosan fáradtnak érzi magát, de már legalább kezd visszatérni a kedve és az ereje. Ma nem vágyik sehová, örül, hogy otthon lehet szerettei körében vagy gondoskodó partnere mellett. Most becsüli csak igazán azokat, akik jóban-rosszban kitartanak Ön mellett. Erről akkor se feledkezzen meg, amikor ismét úgy érzi majd, hogy erős, és csak a családi kötelékek akadályozzák az önállóságában.

Nyilas 11.23-12.21.
Nyugodt nap, semmi rendkívüli nem történik. Legfeljebb az, hogy szép csendben elered a hó. Így az átlagosnál több ideje marad az otthoni dolgaiban való elmerülésre, az önfeledt tevékenykedésre. Levelezését sem halaszthatja a végtelenségig, csak sértődés lesz a vége. Ha fizikai állapota az elmúlt napokban nem volt túl jó, itt a remek alkalom, hogy kitapasztalja, vajon csak fáradtság, vagy komolyabb betegség húzódik a háttérben.

Bak 12.22-01.20.
Szinte minimális a lelkesedése, csak úgy balkézről végzi a házimunkát. Már a holnapi sporteseményen, versenyen töri a fejét. Jó erőben van, lehetnek reményei. Kissé izgatott, feszült, ami indokolatlan veszekedésbe hajszolhatja. Már eleve kérjen elnézést a kekeckedései miatt. Nincs annyi csomó a kákán, amennyit ma Ön megtalál. Próbáljon meg lazítani, ez nemcsak a környezetére gyakorolna pozitív hatást, de Ön is nyugodtabban tudna nyugovóra térni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az elmúlt időszakban nem volt ideje kedvenc foglalatosságára. Nem vitás, hogy rossz közérzete, hangulata és növekvő belső feszültsége is ennek köszönhető. Próbáljon meg időt szakítani arra, hogy ha nem is rendszeresen, de időről-időre önmagát helyezi előtérbe és igyekezzék hozzájutni régi hobbijához, ehhez a speciális kikapcsolódáshoz, mely nem csak a szellemének, de lelkének is felfrissülést hoz.

Halak 02.20-03.20.
Ha sikerül a tegnapi nehézségen úrrá lenni, ma elégedetten, ölbe tett kézzel üldögélhet. A nap boldog és élmény gazdag órákat hoz partnerkapcsolatában, házasságában. A tágabb rokoni szálak kapcsán azonban legyen óvatos, gyanakvó. Nagyobb utazásra csak akkor induljon, ha már alaposan előkészítette és mindenre van vészforgatókönyve. Este vigyázzon, ne leplezze le túlságosan is az érzéseit.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite