2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai vasárnapon megint csak Öntől függ, hogyan alakulnak a következő órái

Napi horoszkóp: A mai vasárnapon megint csak Öntől függ, hogyan alakulnak a következő órái

Beköszöntött az igazi téli időjárás és ez kissé váratlanul, felkészületlenül érte. Most egyszerre százféle dolgot kellene csinálnia, mindent, amit eddig csak halogatott - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Legyen ma is olyan felszabadult és bohém, mint tegnap. Ráér komolykodni az év többi napján. Feledje ma el az apró kis gondokat, bosszúságokat, ne törődjön most velük. Meglátja, sokkal jobban érzi majd magát. Teremtsen olyan körülményeket, mintha ünnep lenne, alakítsa a hangulatát is ünnepivé. A problémákat tegye el holnapra, ma úgysem találna rájuk megoldást, akkor pedig miért rontaná el a közérzetét?

Bika 04.21-05.21.
Előre is pihennie kell. A jövő hét a határidőnaplója tanúsága szerint még az elmúlt hét napnál is zsúfoltabb, zűrösebb lesz. Jó lesz erre kellőképpen felkészülnie, és erőt gyűjtenie. Használja ki a hideg, de mégis szép időjárás adta lehetőségeket. Csak így, teljes testi és szellemi erőben van esélye arra, hogy elkerüljön egy komolyabb egészségkárosodást. Az esti órákat szentelje a gyermekeinek, sajnos az elkövetkező napokban őket is kénytelen lesz - saját értékrendje szerint - hanyagolni.


Ikrek 05.22-06.21.

Ma mélyen belegázolnak érzelmeibe. Vagy Ön reagálja túl az elhangzottakat? Felül kell emelkednie a sértettségén és tárgyilagosan kezelni a felmerült nézeteltérést és a vita során egymás fejéhez vágott szavakat, ugyanis ez egy olyan téma, amely fontos lehet a jövőjük szempontjából, és nem olyan kérdés, ahol helye lenne az érzelmeknek. A mai nap ezen ellentét jegyében telik: értelem és érzelem, és bár nehéz belső csatát vív, estére rátalál a helyes útra.

Rák 06.22-07.22.
Roppant veszélyes dolog megmondani Önnek őszintén és kíméletlen, nyers szavakkal az Önről kialakított véleményt. A környezetéből azonban valaki ezt elfelejti - vagy csak összeszedi minden bátorságát? - és a szemébe mondja az igazat. Ahelyett, hogy rögtön a plafonon lenne, most az egyszer szálljon magába, és vizsgálja meg a mondottakat. Elképzelhető, hogy az illetőnek igaza van, de ettől még nem dől össze a világ.

Oroszlán 07.23-08.23.
Beköszöntött az igazi téli időjárás és ez kissé váratlanul, felkészületlenül érte. Most egyszerre százféle dolgot kellene csinálnia, mindent, amit eddig csak halogatott. Kérjen segítséget a szomszédjától. Bizonyára emlékezni fog arra, hogy tavaly mekkora bajból húzta ki, nem is egyszer. Ketten együtt hamarabb végeznek, és végül együtt élvezhetik a közös munka eredményét. Nem is emlékszik rá, mikor beszélgettek utoljára ilyen jó hangulatban.

Szűz 08.24-09.23.
Csodálatos nap áll Ön előtt. Az érzelmi barométer lángoló szenvedélyeket, heves kitöréseket jelez. Forró szerelmi nyarat a télben. A nagy érzésekről később kiderülhet, hogy nem adnak tartós meleget. Ezért nem is kell elsietni a döntést sem. Akit a szerelem elvakít, még nem tudhatja, hogy mire mondja ki a boldogító igent. Késő bánat, ha csodálatos partnerről utóbb derül ki, hogy elviselhetetlen. Bízzon az időmúlás megoldó szerepében.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Kellemesen, családi körben tölti a vasárnapot, de az ebéd mellől elszólítja egy sürgős telefonhívás. Mivel halaszthatatlan ügyről van szó, azonnal útnak indul. Ez kissé felzaklatja a társaságot, de az igazi bosszúság akkor éri, amikor kiderül, nyugodtan várhatott volna vele holnapig. Utólag kár ezen töprengeni, inkább siessen haza és fejezzék be békésen a délben félbeszakított beszélgetést.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma kielégítőnek érzi testi és lelki állapotát. Rossz hírek nem zavarják meg a nyugalmát, családja, partnere belátó. Egy kicsit most mindenki az Ön kedvében igyekszik járni: kedvenc ételei kerülnek az asztalra partnere jóvoltából, a széltől is óvnák. Cserébe nem várnak semmit. Ám a sors úgy hozza, Ön se húzza ki magát - elfoglaltságra hivatkozva - a családi kötelezettségek alól. Ma Ön az, aki istápolásra szorul, holnap a szeretteire kerülhet sor. Nem lenne szép, ha csalódniuk kellene Önben.

Nyilas 11.23-12.21.
Ezen a vasárnapon bebizonyíthatja, hogy milyen „példás" élettárs, miért is választotta Önt a partnere. Ma önfeláldozó, párja céljait, terveit szem előtt tudja tartani. Háttérbe szorítja saját igényeit és várakozásait, csak arra figyel, mivel járhat partnere kedvében. Természetesen, ahogyan ezt Ön már megszokta, gyengédsége és figyelmessége nem marad viszonzatlan. Ez a kölcsönös adok-kapok a kapcsolatuk legfőbb tartópillére.

Bak 12.22-01.20.
Ne gondolkodjon, inkább helyezze magát középpontba, és derüljön. Ahová elkeveredik, mindenütt a társaság középpontja lesz, élénk tekintete, humora, lelkesedése révén. Nem történik semmi lényeges, és mégis kellemes emlékként raktározódik el a mai nap. Az ég alján este feltűnik egy csillagocska. De az Ön sugárzása mellett nem könnyű ma ragyogni. Valamiért azért mégis megakad a tekintete rajta, és ezt nem is fogja megbánni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Az elmúlt időszakban sokszor mondogatta, hogy a szegény embert még az ág is húzza. Mostantól kezdve azonban ezt nem érzi, még régi haragosai sem zsörtölődnek. Legyen résen, mert egy olyan lehetősége adódik, amellyel feltétlenül élnie kellene, ha helyre akarja billenteni az egyensúlyt. Érzi a tél beköszöntét, és napról napra kevesebb kedve van a szerelemhez. Remélhetőleg a partnere megérti, hogy csak a borongós időjárásnak köszönhető az Ön lehűlése is.

Halak 02.20-03.20.
A mai vasárnapon megint csak Öntől függ, hogyan alakulnak a következő órái. Lehetősége nyílik összetört szíveket gyógyítani, másokat vigasztalni - ezzel az önzetlenséggel jó pontokat gyűjthet magának. Ha sikerül a lényeges dolgokra koncentrálnia, legyőzi a határozatlanságát, és bátran, bizakodva nekivág a feladatainak, akkor hamarosan nagyon elégedett lehet magával. Este érdekes szórakozásra nyílik lehetősége: igyekezzen kihasználni az alkalmat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite