2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai napon szerencsés kézzel nyúlhat a pénzügyekhez

Napi horoszkóp: A mai napon szerencsés kézzel nyúlhat a pénzügyekhez

Gátolva érzi magát, pedig nagyon szeretne a hivatásában érvényesülni. Ami nem megy, azt ne erőltesse - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Fáradtan, elgyötörten ébred. Nincs elszántság, erő a tetteiben. Megpróbál kibújni a felelősség alól. Ezzel azonban csak későbbre tolódnak az események, nem oldódnak meg. Jobban tenné, ha legalább azoknak a dolgoknak a végére járna, amelyek sorsfordítóak lehetnek. Délután romantikus hangulat keríti hatalmába. Ezt csak fokozza egy kellemes társasági este, ahol valaki nagyon szeretné Önt elvarázsolni.

Bika 04.21-05.21.
Félreismerte, lekezelte az egyik legfontosabb munkatársát. Ez eddig ugyan még nem járt végzetes következményekkel, de csak egy hajszál választotta el Önt attól, hogy a csapdába belesétáljon. Most, hogy felismerte a valódi képességeit, és szót tudott vele érteni, már ketten vannak, akik tudják, mit akarnak. Ezt a kiváló partnert meg kell tartania, együtt kell megvívniuk a küzdelmet. Nyerje meg ehhez a támogatását és a barátságát.


Ikrek 05.22-06.21.
Gátolva érzi magát, pedig nagyon szeretne a hivatásában érvényesülni. Ami nem megy, azt ne erőltesse. Inkább az ismereteit bővítse, vackolja be magát a kuckójába és tanuljon. Ha tudással vértezi fel magát, ezen a télen még nagy hasznát veheti. Megint megállapítja, hogy nincs igazság a földön és semmit nem tud tenni annak érdekében, hogy ez megváltozzon. Gazdálkodjon azzal, amije van, ne keressen most válaszokat.

Rák 06.22-07.22.
Úgy érzi, roppant tehertől szabadult meg. Pedig mindössze annyi történt, hogy sikerült felülemelkednie az érzékenységén, és sértődés nélkül tudta elviselni az Önt ért kritikát. Lehet, hogy másnak ez semmit nem jelent, de az Ön számára óriási teljesítmény. Felszabadult, nagyon meg van elégedve magával. Lehet is büszke, de azért ne legyen túlzottan öntelt, nem kifejezetten vonzó tulajdonság.

Oroszlán 07.23-08.23.
Fontos a csomagolás. Mindent el lehet „adni", ha megfelelő körítéssel, díszítéssel kínálja. Most pontosan erre van szüksége, mert alapvetően nem bíznak Önben. Kételkednek a képességeiben, bizalmatlanul fogadják a munkáját, és már azt is hallotta, hogy az előéletének is utánanéztek. Kezdje tehát kigondolni, hogy miképpen tudná vonó, figyelemfelkeltő külsőbe csomagolni az amúgy kiváló „termékét".

Szűz 08.24-09.23.
Az ügyei jól haladnak, a munkáját siker övezi. Az élet továbbra is elhalmozza kegyeivel. A szerencse is Ön mellé szegődik. Most minden lemaradását behozhatja: kijavíthatja az apróbb figyelmetlenségek miatt elkövetett hibáit, de ha vizsga előtt áll, most sikeresen leteheti, előnyös biztosítást, jó üzleteket is köthet. De csakis akkor, ha felkészülten és fáradhatatlanul munkálkodik sorsa jobbra fordításán.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Sajnos, nem túl kedvezőek azok a hírek, amelyek a mai napon a fülébe jutnak. Szólhatnak ezek szakmai kudarcról, kedvezőtlen pénzügyi helyzetről. Az sem kizárt, hogy a „jóakarói" tudatják Önnel, hogy a partnere, ha csak teheti, felbosszantja. Mielőtt felbőszülten nekirontana az illetőnek, győződjék meg a hírek valódiságáról. Kiderülhet, hogy csak az irigység szülte ezeket a történeteket.

Skorpió 10.24-11.22.
Nincsenek kilátásban kalandok, izgalmak, és most nem is hiányoznak Önnek. Most nyugodt, eseménytelen napokra vágyik, úgy érzi, nagy kihívásokkal fizikailag képtelen lenne megbirkózni. Ezért is örül, hogy a munkahelyén hagyják békében dolgozni, nem halmozzák el új megbízatásokkal. Sem a nap, sem Ön nem alkalmas arra most, hogy megváltsa a világot. Jó periódus az elmélyülésre, a feltöltődésre és az alkotásra.

Nyilas 11.23-12.21.
Bármennyire igyekezett, mégiscsak sikerült ballábbal felkelnie! Ez végzetes bonyodalmakat okozhat a nap folyamán. Idegesen, rosszkedvűen reagál az eseményekre, pedig ezek a napi rutinmunkával járó történések, melyeket máskor higgadtan tud kezelni. Váratlan, fontos látogatásokat, telefonbeszélgetéseket, izgató lehetőséget rejtő új híreket tartogat a mai nap az Ön számára. Használja ki a bennük rejlő lehetőségeket.

Bak 12.22-01.20.
Lehet, hogy Prospero pálcáját szerezte meg? Csuda, hogy milyen varázslatokra képes, különösen az emberi hangulatokat illetően. Csak suhint egyet és leomlanak azok falak, melyeket az emberek húzta maguk köré. Pillanatokon belül mindenkiből kiszedi még a legrejtettebb titkát is. És varázspálcája arra is hivatott, hogy új forrást, új tanítványt fedezzen fel, aki továbbviszi az Ön tudományát.

Vízöntő 01.21-02.19.
Legszívesebben kivonná magát a forgalomból. Valószínűleg a családi gondok kötik le a figyelmét, ezért nem olyan aktív, mint máskor. Ha most sikerülne egy kicsit megfogni a pénzt, az év vége felé nagy hasznát veszi az így félretett összegnek. Ha van a családban olyan, aki ért a befektetésekhez - legalább átmenetileg - bízza rá a pénzügyeket. Feltámad Önben a féltékenység egy kósza hír hallatán.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon szerencsés kézzel nyúlhat a pénzügyekhez. Egy befolyásos személy támogatását is elnyerheti ragyogó ötletével, így a kivitelezése már gyerekjáték lesz Önnek. A kollégáival megtalálja a közös hangot, érzik a magabiztosságát és ez most kivételesen nem féltékenységet szül bennük, hanem egyként állnak célja mögé. Minden fáradtságot megér, hogy a nap kínálta sikereket kiaknázza.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite