2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ismét beigazolódik a régi mondás: aki sokat markol, keveset fog

Napi horoszkóp: Ismét beigazolódik a régi mondás: aki sokat markol, keveset fog

Az még bizonytalan, hogy a kitörésére a munkahelyén vagy otthon kell számítania, az azonban bizonyos, hogy bekövetkezik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai napon komoly lehetősége van az ismerkedésre. Egy új kapcsolat kezdetéhez a mostani bolygóállás épp ideális. Természetesen, ha már kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálja. Használja ki a kedvező időszakot, ha teheti, párjával szakítsanak minél több időt arra, hogy kettesben, meghitt körülmények között fedezzék fel egymást újra és újra.

Bika 04.21-05.21.
Már megint egy áldatlan vita mutatkozik a láthatáron. Az még bizonytalan, hogy a kitörésére a munkahelyén vagy otthon kell számítania, az azonban bizonyos, hogy bekövetkezik. Ön pedig ettől úgy irtózik, mint a tűztől. Legszívesebben elbújna, beteget jelentene vagy beolvadna a falba. Mivel azonban egyikre sincs módja, mindenképpen vállalnia kell az ütközetet. Csak nyugalom, minden vihar elcsitul egyszer.


Ikrek 05.22-06.21.
A csillagok állása ma óvatosságra int. Legyen körültekintő minden területen. Különösen vezetés közben ne használja kihangosító nélkül a mobiltelefonját. Nem csak azért, mert a rend őrei különös szigorral csapnak le ezért, elsősorban azért, mert balesetveszélyes. És egy ilyen baleset még most is többe kerül, mint a kártérítés, melyet a biztosító fizetne. És ha már este magára zárta az ajtót, akkor se lankadjon a figyelme, mert egy kés is komoly sérülést okozhat.

Rák 06.22-07.22.
Ideje volna túltennie magát az állandó lelkizésen, és a már megtörtént dolgokon való rágódáson. Forduljon teljes mellszélességgel a jelenben zajló események felé, még akkor is, ha ezek nem túl izgalmasak. Mindenki életét megkeseríti az állandóan savanyú arckifejezésével. Fogadja el önmagát és az életét olyannak, amilyen, vagy ha nagyon nem tetszik, változtasson rajta. A jövőbe nézzen, ne a múlton merengjen.

Oroszlán 07.23-08.23.
Maximálisan elégedett lehet az eredménnyel. Többet amúgy sem lehetett volna kihozni ebből a történetből. Bár nem olyan sikerrel záródott, mint amire számított, de a kudarcot messze elkerülte. Kicsit fáj a szíve, hiszen olyannyira áhította a nagy áttörést, de ennek is el fog jönni az ideje. Most dőljön hátra és az elkövetkező időben koncentráljon az erőgyűjtésre, hogy energiával tele vághasson bele az év végi nagy hajrába.

Szűz 08.24-09.23.
Ma akkor is elégedett lehet magával, ha hagyta elmenni maga mellett a szerencséjét. Önre is érvényes, hogy soha nem késő változtatni az életén. Főleg akkor, ha ennek a szükségét is érzi. Végül is az a legboldogabb ember, akit minden látszólagos semmiség - az, hogy süt a nap, ízletes az étel, szépen fejlődnek a gyerekek - boldoggá tesz. Ön most képes meglátni minden apróságban a szépséget, megtalálni az örömöt, élvezze a mai napot.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Fültanúja lesz egy beszélgetésnek, amelyből kiderül, hogy több irigye van, mint jó barátja van. Ez részben legyezgeti a hiúságát, de ugyanilyen mértékben el is keseríti. Nem szeret haragban lenni a világgal. Ön a közvetlen, emberi kapcsolatok híve. Azon munkálkodik, gondolkodik, miként nyerhetné el ellenlábasai és irigyei rokonszenvét. Ismerve az Ön képességeit, ez nem is fog nehezére esni.

Skorpió 10.24-11.22.
Hosszú idő után először érzi úgy, hogy a csendes és szürke hétköznapoknak is megvan a maguk vonzereje. Olyan dolgokat fedezhet fel, amelyeket eddig észre sem vett. Elrohant mellettük. Jólesik sétálni az utcán, nézegetni a kirakatokat, gyönyörködni a színekben, fényekben, épületekben. Ez a nap méltó arra is, hogy szépen fejezze be. Partnerét lepje meg, este pedig bontsanak pezsgőt. Koccintsanak a szerelmükre és az egészségükre.

Nyilas 11.23-12.21.
Ismét beigazolódik a régi mondás: aki sokat markol, keveset fog. Megint több vasat tartott a tűzben, mint amennyivel meg tudott volna birkózni, így viszont a győzelem elmaradt. Munkahelyén kisebb feszültség jelentkezhet, ezt azonban könnyen megoldja. Az egyik családtagja elégedetlen Önnel, melynek hangot is ad. Vezessen elővigyázatosan, de ha gyalogszerrel jár, akkor is nyissa ki a szemét.

Bak 12.22-01.20.
Az utolsó pillanatban érkezik meg a segítség. Becsülje meg, ne engedje elillanni. Kissé feledékeny az elmúlt időszakban, ezáltal többször keveredik kínos helyzetekbe, így a mai napon is magyarázkodásra kényszerül a felettesének. Mielőbb pótolja az elfeledett munkáit, enyhítve ezzel a károkat. Ha folyamatában könnyebb értékelni a dolgokat, várja ki az estét, ha élményekhez akar jutni, már érdemes a perceket is megragadni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szellemileg frissen és rugalmasan áll helyt a munkahelyén. A kollégáival való kommunikáció is remek mederben folyik. Tisztán és érthetően tudja megfogalmazni a véleményét és az elképzeléseit, és ennek köszönhetően csak mérsékelt ellenállásba ütközik az elképzeléseivel. Szüksége is van most a hideg fejére és az érvelésére, mivel családja több pénzt igényelne, melyet most nem tud kielégíteni.

Halak 02.20-03.20.
A mai nap - kis túlzással - szerencsezuhatagról beszélhetünk. Nem szabad azonban elfelejtenie, hogy a siker időszakát megint más idők követik majd. Ez pedig azt jelenti, hogy az eszközök megválasztásánál legyen óvatos, fölényeskedés helyett viselkedjen inkább szerényen. Ne bízzon meg feltétlenül azokban, akik most Önhöz csapódnak, hisz most, sikeres időszakában mindig több a jóakarója, mint a bajban.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite