2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az igaz barátja most is jó tanáccsal várja, siessen felkeresni

Napi horoszkóp: Az igaz barátja most is jó tanáccsal várja, siessen felkeresni

Ma legyen munkamániás, elégedjen meg a kis eredményekkel is. Azzal is érdemeket szerezhet, ha „csak" egyenletes teljesítményre törekszik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma mindennél jobban vágyik arra, hogy békén hagyják. Mondja meg őszintén a kollégáinak, hogy egyáltalán nem örül annak, ha a dolgait a megkérdezése nélkül használják, vagy az irodájában túl otthonosan érzik magukat. Ha nem lép időben, arra eszmél, hogy a munkájához szükséges tárgyai eltűnnek, és asztalán sorakoznak az üres kávésbögrék. Csak egy baj van ezzel, nem Ön itta meg a frissítő italt.

Bika 04.21-05.21.
Valami azért lehet abban, ami elterjedt Önről. Városszerte azt csiripelik a madarak, hogy csupán árnyéka egykori önmagának, hogy nem találja a helyét. Az csak az egyik ok, hogy betegség kínozta, volt Ön már reménytelenebb helyzetben is. Az igazi magyarázatot máshol kell keresni. És legfőképpen nem az a lényeg, hogy más keresse az okokat, hanem hogy Ön érezze fontosnak, újra önmagára találni.


Ikrek 05.22-06.21.
A kis lépések taktikáját kell követnie. Ma legyen munkamániás, elégedjen meg a kis eredményekkel is. Azzal is érdemeket szerezhet, ha „csak" egyenletes teljesítményre törekszik. A határidőnaplóját azért használja, nehogy megfeledkezzen az ígéreteiről. Ez nem az az időszak, amikor élete legjobb üzleteit kötheti, olyan veszély is fenyegeti, hogy becsapják, megkárosítják, ha nem figyel oda a részletekre.

Rák 06.22-07.22.
Azt remélte, hogy nyugodt napja lesz, elintézheti végre a felgyülemlett ügyeit. Ehelyett egymást érik a tárgyalások, megbeszélések és a telefonja is folyamatosan csörög. Nézze meg a naptárját is, nincs-e olyan bejegyzése, amelyről időközben megfeledkezett. Minden erejét össze kell szednie, hogy koncentrálni tudjon. Annak ellenére, hogy reggel még nem erre vágyott, élvezi ezt a mozgalmas napot.

Oroszlán 07.23-08.23.
Már megint elővette a nyavalya. Érezte ugyan ennek az előjelét, de megpróbálta másra fogni, az időjárással magyarázni. Most kétségtelenül el van keseredve, átkozza a sorsát, ami ilyen visszatérő betegséggel verte meg. De nincs veszve még semmi sem, bízzék az orvosokban, és higgyen a gyógyulásban. Ez utóbbi ugyanis a legerősebb, legolcsóbb és a legkisebb mellékhatásokkal járó gyógyszer.

Szűz 08.24-09.23.
Munkahelyén a mai napon nem ütközik különösebb ellenállásba, váratlan események sem zavarják meg lelki békéjét. Alkalmas ez a nap a megszokott feladatok elvégzésére vagy az elmélyült kutató-, illetve alkotómunkára. Most azokat az ügyeket vegye elő, amelyek aprólékos kidolgozást, végtelen türelmet és körültekintést igényelnek. Végére járhat számos olyan munkájának, melyeket eddig koncentráció hiányában félbehagyott.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Észre sem vette, mennyire elszaladt az idő. Gyermekei felcseperedtek, és már nem vágynak az Ön anyáskodására. Ez rosszul esik Önnek, de be kell látnia, itt az ideje annak, hogy elengedje a kezüket és megkezdjék önálló útjukat. Ne nehezítse meg a helyzetüket azzal, hogy lelkiismeret furdalást ébreszt bennük azzal, hogy képtelen elfogadni a tényt, bizony elmúlt az az idő, amikor Ön nélkül nem tudták még a cipőjüket sem bekötni.

Skorpió 10.24-11.22.
Titokban azt remélte, hogy felemelik a fizetését, vagy más módon juttatják kifejezésre, mennyire elégedettek a munkájával. Felettesei azonban elfeledkeztek Önről. Ez egy kicsit elkeseríti, de szerencsére nem túlzottan. Képes méltó eleganciával fogadni a mellőzöttség érzését és ezzel biztos alapot kiépíteni arra, hogy ez ne legyen mindig így. Azzal, hogy most elfogadta a döntésüket, emelt fővel vonulhatott ki az irodájukból.

Nyilas 11.23-12.21.
Keresse fel a barátait, az ismerőseit. Régen várják már a látogatását. Híreket kap, amelyek bizonyos jelentőséggel bírnak az Ön számára. Olyan helyről tapasztal megértést, elfogadást, ahonnan eddig nem is remélt. Az egészségére fordítson nagyobb figyelmet. Jóllehet a fogorvos nem olcsó mulatság, időtöltésnek sem a legkellemesebb, de önmagának sem ártana, ha végre - összeszedve a bátorságát- bejelentkezne.

Bak 12.22-01.20.
Ha még nem találta meg élete párját, nyissa ki a szemét. Ott áll előtte. Eddig ugyan nem vette észre, mert szótlanul beleolvadt a környezetébe és csak csendesen figyelte Önt. Talán az lesz a legfőbb erénye, hogy nem akar Önön uralkodni. Két erős egyéniség csak birokra kelne, így pedig kiegészíthetik egymást. Nem villámcsapásként éri a szerelem, de éppen ezért vezethet egy hosszú, boldog kapcsolathoz.

Vízöntő 01.21-02.19.
Egy borzasztóan kétszínű alak Önnek mindig a kedves, szimpatikus énjét mutatja. Teszi a szépet, a háta mögött azonban elmondja mindennek az illető. A mai napon nézzen körül ismeretségi körében és szűrje ki azokat, akik túlzottan mézesmázosak. Szabaduljon meg az olyan „baráttól", aki nem őszinte kapcsolatot ápol Önnel, még akkor is, ha ezzel megbántja. Az igaz barátja most is jó tanáccsal várja, siessen felkeresni.

Halak 02.20-03.20.
Olyan nap ez a mai, amilyet Ön nem nagyon szeret. A hangulata igencsak illik a novemberi időjáráshoz. Végképp nem érzi magát kiegyensúlyozottnak. De azért ne zsarnokoskodjon a környezetén. Gondoljon arra, hogy a többiek sincsenek jobb helyzetben, mint Ön. A legjobb, ha visszavonul, a hobbijába menekül, megírja az elmaradt leveleit, vagy egy jó könyvvel, esetleg tévénézéssel foglalja el magát.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite